70

българче

преди 6 години

Драги образоваме , че след време ще поемат властта , ще станат мнозинство и ще ни командват.Много късно се сещате как да задържите младите хора.Нсд 2 млн. са изтеклите работоспособни.Султанке, до кога ще разчитате на пенсионерите за работа ? Дайте им прилични пенсии ,а не трохички.Пари има ..., но не и за ощетените.

69

змея

преди 6 години

трудови лагери , тухларни , мебелни цехове ... и не само за ромите , ами за всеки прегазил закона . мини на червено - трудов лагер . не си плати застраховка - трудов лагер . не си платил данъци - трудов лагер . поглеждаш към комшийката - трудов лагер . иначе нема оправия ...

68

Луков марш

преди 6 години

Ако не се стегнат някой личности-иде страшното!

67

Ей вие горе

преди 6 години

ПУСКАЙТЕ ЧОВЕКА НА СВОБОДА!Той не ви е виновен че не можете да правите закони,че не можете да упражнявате контрол вьрху мангава ту,нито е виновен че пускате такива *** от затворите.Вие тая Бьлгария я сьсипахте бе!Направихте я разграден двор за .......А ние бьлгарите да мрем ли от тая ***?

66

Вижте сега

преди 6 години

Ако оберат някой политик-целия ден по телевизиите предават как се жалва,колко много неща са му взели и т.н.(Например Костов!).Обаче като оберат обикновен лекар който си е защитил живота и децата изобщо не искат и да чуят!Полицаите искат високи заплати.Сьдиите и прокурорите си ги взимат всеки месец.А реално хората са потьрпевши защото законите на тая дьржава НЕ РАБОТЯТ!Всеки се оправдава кой ги бил хващал,кой ги бил пускал.Една двойка управници пьк пусна разбойници на свобода хвана ги амнистията

65

Да бе да

преди 6 години

Ще ми влезе в кьщата да краде.Така Ш го отпукам че Ш му обьрна носа с дупките нагоре.Хич няма да имам време да го питам кой си и какво правиш!

64

ЧИСТ ВЪЗДУХ

преди 6 години

Само да попитам защо ако крадецът влязъл в дома ти, ако не те нападне е "добре дошъл" и да не му видиш сметката, за да не повтаря присъди, затвор и прочие харч от данъците ни? Крайно време е да интегрирате и образовате бай *** (неказвам ***, защото от тях има много съврстни, работни и почтени хора) като се поучите от Дойчланд - с моркова/помощи и тоягата/ труд и образование. Султанке, гледай и да впрегнеш на работа и милионите инвалиди на ТЕЛК, защото те са потенциала, а пенсионерите не

63

Додо

преди 6 години

"Трябва да се направи промяна в законодателството, която да защитава хората, когато са нападнати в своя дом, категорична бе Султанка Петрова."=========Хм...това добре! "Ромското население в България трябва да се образова и да работи."==========Адвокатии, докториии, нумизматиии, а и тук-таме по някой ядрен химик! Ама моля ти се, нидьей тъй, ще ти се смеят и децата!

62

Анонимен

преди 6 години

Незабавна оставка на мръснишкото правителство!

61

Анонимен

преди 6 години

Само с празни приказки не става Султанооо...От 3 години патриотарите сте на власт, вече имате и министри и вицепремиер, а АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ НАПРАВИХТЕ за да спрете ромския терор над българите!

60

Анонимен

преди 6 години

Във факти има интересна статия за Джевизов. И преди е правил домашни обири и даже е намушкал с нож двама възрастни хора, така, че ромите ще си таковате мамите. Каквото е търсил, си го е намерил!

59

еврором рамзи

преди 6 години

Как моше от толкоа хора да крадем до сега никуй пистулет не ми е вадил, точно тоя се намери да гърми. Кат гърмиш ти, ша гърма и аз. Та така стават рабутите. Е сега кат си ербап в Централния ше го лежиш. Братчедите вече те играят на покер къде ще караш медения месец. Аз даже ше ти дойда на свиждане за се погавра малко

58

за какво говорим

преди 6 години

Тази гони Българите да емигрират и кани Украинци,Виетнамци и Молдовци ,вие мислите ли,че тази жена е патриот,и въобще разбирате ли как ни унищожават и то хора наричащи се патриоти!?

57

Анонимен

преди 6 години

Нещо някой да чул за инвалидните персийки. Кампанийно обещаха на здрави хора да преразгледат начина отпускане. Едно голямо нищо. Те и това толкова ще е.

56

Анонимен

преди 6 години

В затвора също има нужда от доктори...

55

Анонимен

преди 6 години

Докторът ще си лежи. Никак не му се връзват версиите. Сега ще ги сменя като мисис България мейзърката.

54

От маалата

преди 6 години

Дайте да го видим този доктор дееее. Искам да го знам кой е да се пазя, че да не ме помисли за крадец и да ме гръмне и мене.

53

Анонимен

преди 6 години

каквото ти с твоите 100 000 вклювам и невръсната челяд.....Както е тръгнало няма да се налага да даваме тези пари. Те самите също няма да искат да остават тук. Те не могат да виреят само сред свои. Все пак не са канибали.

52

Никодимов

преди 6 години

Браво, докторе! Без значение откъде е пистолета, така трябва да браним семействата си, за да няма пребити старци, изнасилени възрастни жени, ограбени пенсионери. Всеки, който влезе нощем в имота ми за да пикае, да е готов за всичко. Сигурно и на оня психопат от Нови Искър му се е пикаело. На теб и цялото ти семейство -КУРАЖ! Пази се стреса да не те срине!!!

51

българина

преди 6 години

каквото ти с твоите 100 000 вклювам и невръсната челяд. това е най бързовъзвращаемата инвестиция която България може да направи! телковите плащания ще паднат на половина престъпността обирите убиствата поне с 80 процента, кражбите на ток и вода с 80 процента, разрушаването на частна собственост по не със 100 процента особено в селата и вилните зони, полицитя и съдебната система ще останат наполовина... въобще разцвет, ще го доживеем това сигурен съм...