10

Анонимен

преди 6 години

Гетата ще се оправят само със.....фандрома.Трябва да се сринат със земята. А всички живущи там се товарят на президентския самолет и в..... Индия. Много им здраве.

9

Анонимен

преди 6 години

и на бай петко му влязоха с взлом в кщата в лясковец , барабар няколко заптиета влязоха и той рече да се защити, пък каква стана тя...много е хлъзгав случая и едно поощряване на саморазправата, ще доведе до крах на и без това крехкото равновесие на нарастващият взаимен негативизъм между хората и ще се отприщи вакханалията!самоотбраната не означава убийство!

8

Суджук

преди 6 години

Султанка говори истини, но на Тиквун му е през оя. Пазят го две роти пазванти и взвод снайперисти от собствените му гласоподаватели и живот си живее бейски! На нас ни раздадоха листове с телефони. Стана золум и звъня на първия, както обикновено не вдига никой. Звъня на втория номер, вдигат, изслушват ме и обещават, че ще се свържат с първия и ще го изпратят на място. До ден днешен чакам. ЧАКАМ ГОДО! ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ МАФИОЗИ, ПФУ!

7

Анонимен

преди 6 години

Значи като напишете в конституцията, че частната собственост е неприкосновена и можем да се защитаваме в къщи от убийци и крадци, но то няма да стане, защото сума охранителни фирми и мутри ще останат безработни тогава ни обяснявате какво и защо сега ни хвърляте прах в очите да не мислим за Гинка.

6

Анонимен

преди 6 години

Понеже работата ми е такава, че се налага денем да пътувам доста из град София. Минавайки през така наречените гета, забелязвам само едно. Гъмжило от млади и работоспособни хора, които се шляят по улици и тротоари, все едно са на курорт. Дечурлига сополиви, голи и боси тичат на воля. Какво точно правят те? Някой запитва ли се.?

5

Готино

преди 6 години

Арлин Антонов знае,как да ги интегрира.. :)

4

Експеримента приключ

преди 6 години

Обратно в маика Индия,за да припомнят корена си,ценностната си система и да се върнат към човешкия си облик

3

Булгар

преди 6 години

Цв.Цв да вика танкове те

2

Анонимен

преди 6 години

Ти Солтанке , нямаш право да имаш мнение .

1

rumen221

преди 6 години

Приятели,.С влизането си във Властта, "Опитомените "патриоти", вече отдавна не са патриоти, а както и гербаджийте, обикновенни псевдо-патриотични словестни ***...! Те отдавна забравиха, че няма по-голяма политическа ценност от защитата на живота и собствеността на българските граждани...!!!.Хартата за правата на човека и Българската Конституция гарантират това, но... в законите на практика са Денонсирани техни най-важни текстове...!!!- Всяко физическо насилие над човек, Влизането с насилие в жилището му..., а дори и без такова в частна собственост, дори и обикновенната кражба, бе