243

Анонимен

преди 6 години

КОЙ сложи Теменужка за енергиен министър ?От коя партия и чие правителство е въпросната Теменужка ?

242

88

преди 6 години

До Много шум за нищоТи наистина си много болен. Къде тук пише Русия? Пий си хапчетата.

241

Bg селяци

преди 6 години

Казвам им в лицето, че са прoсти, те се хилят, ми как няма да съм милионер на техен гръб, селяkа си остава селяk

240

До 172

преди 6 години

Защото си кръгъл и Дио т!

239

Анонимен

преди 6 години

До Много шум за нищо Гинка - Бориславова - Тиквата -Шиши . НЕ Е НИЩО !

238

Анонимен

преди 6 години

Още по времето, когато я назначаваха се чудих какви познания по енергетика има един счетоводител и финансист. Както и да е. Друг е въпроса. За няколко години като министър, по какъв начин се натрупват толкова средства, че да получиш от банка заем за 350 милиона евро? Акълът ми не го побира. Освен това да е задруга на Теменужка с Баце и още няколо души.

237

Анонимен

преди 6 години

Хапвам качествена, вкусна и скъпа храна! Пия маркови питиета и ползвам отбрани прoститутки! Работя много и пътувам по целия свят! За вас оставям да се дърляте по притежаваните от мен медии и да ми пълните джоба!

236

Анонимен

преди 6 години

До Боби Свърши вече с ,,преизбирането ,, Особенно след Конвенцията и любовта Му към нея .А и от Козяк са го разлюбили ,господине .

235

Анонимен

преди 6 години

Няма по-добро от българското, нали?Да не говоря пък за патрЕотите, които ако не си си татуирал Левски или Ботев, те смятат за родоотстъпник или поне една салата по случай гибелта на Апостола да спретнеш и да я пуснеш за лайк?С нечестни политици, честни сделки не се сключват!Продължавайте да си избирате крадците от ГЕРБ, а после се вайкайте по форумите.

234

Много шум за нищо

преди 6 години

От 10 години продължава натиска на Русия да завладее изцяло българския енергиен пазар. Затова е пищенето срещу Мариците, затова е постоянното компрометиране на чуждите енергийни дружества с активни руски мероприятия. В случая с ЧЕЗ отново зад никого неизвестната Гинка стои някой лоясал руснак. ДАНС ще провери и ще установи че всичко е законно, БСП ще разбере за какво става дума и конярката Корнелия ще замлъкне и всичко ще си тръгне по старому.

233

Анонимен

преди 6 години

До Луков с/у ЧЕЗ Марш А другият му ПРАДЯДО, пребит заради насилената булка или при опит за кражба на агнета .

232

Боби

преди 6 години

До АнонименМного господине, много! Лошото е, че след всичките тези кражби този "жалък" Хитрец е все още на свобода. А още по-лошото е, че ако сега или след година има ибори, същият този и неговата шайка ще бъдат избрани отново. Нооо, хора, той не е виновен! Вината си е в нас...за жалост.

231

Анонимен

преди 6 години

Ааа, не! Никво продаване на ЧЕЗ! Радев да наложи вето!

230

Анонимен

преди 6 години

При управлението на крадливата Тиква от Банкя, герберастите до такава степен забогатяха, че започнаха да си купуват дори ЕРП-та за милиарди.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!

229

Анонимен

преди 6 години

Внимавайте когато си избирате кумовете!Справка Делян Добрев, Темнеужка Петкова и други бушони на Боко Суджука!

228

Анонимен

преди 6 години

Генераторът на корупцията в България е русофилството. Какво като сменят Петкова с поредния русофил? Нищо няма да се промени, отново ще започне натиск да се правят големи обирджийски енергийни проекти с Русия, отново ще продължат тъмните енергийни сделки под масата.

227

Анонимен

преди 6 години

Истинските собственици на ЧЕЗ са Бойко Борисов, приятелката му Цветелина Бориславова и шефът му в СИК - Румен Николов-Пашата.Май вече забравихте, как същата тройка си купиха Кремиковци за 326 млн, тогаваа играха с подставено лице, някакъв 26-годишен бизнесмен от Лом, който месец след това изчезна и никой не го потърси.

226

до 236

преди 6 години

Ми той Радо ветото е само параван, кой дърпа конците в президентството питам?

225

Луков с/у ЧЕЗ Марш

преди 6 години

аааааразбра ли Народе как от Луков Марш стигнахме до ЧЕЗ Марш!ГЕРБ са били информирани че Нинова ще ги заръфа за ЧЕЗ и затова разиграха фашистката картаБойки да се засрами-единият му дядо и баща му както и той са наследили и плюсовите и изгодите (и никакви минуси) от Народния Съд!

224

Анонимен

преди 6 години

Цялата политическа класа използваха ЧЕЗ за черна овца, караха ги да работят на загуба и ги обвиняваха за неадекватната енергийна политика на правителството. Явно чехите сега са решили да се реваншират.