223

трайко

преди 6 години

До Анонимен 225За Радо ветото ли питаш?

222

Иван

преди 6 години

Лапна няколко стотин милиона и сега бега...

221

231

преди 6 години

Вижте само уродливата форма на селяk 231 - и как точно искате да се оправи България с тия 89% като 231, как, как?

220

Анонимен

преди 6 години

Борисов до такава степен се самозабрави, че реши че вече може да прави каквото си иска в България.Дори патерацита му партЕотите не почнаха да обясняват как се връща ЧЕЗ в български ръце.

219

Анонимен

преди 6 години

Чакаме оставката на Нинова и Йончева за продажбата на руски изтребители на Турция

218

Анонимен

преди 6 години

РАДЕВ = КРЕМЪЛНо простото българско племе заслужва именно това.Нека сега му плащат софрите и банкетите на ексурзианта и на Деса горивото за мерцедеса.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2018/02/23/temenujka-petkova-hvyrli-ostavka-prichinata-prodajbata-na-chez.368855#comment-newest

217

Анонимен

преди 6 години

А бе Тикво крадлива и арогантна, само с една министерска оставка, структуроопределяща сделка за 320 млн. ли ще оправдаем!?

216

kvvazo

преди 6 години

Доста неприятна мутра. Един път не съм видял да се усмихне. Ходи захабена като селска продавачка.

215

Манолски

преди 6 години

таз е поредния бушон на ББ. Искаме истината: кой е чорбаджията зад завесите, как е обезпечена финансово офертата на Гинка и до кога ще ни правят на маймуни, къде е държавата в защитата на предприятия с национално значение ?

214

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ = МАФИЯНо простото българско племе заслужва именно това.Нека сега плащат тока на тройна цена и да се върнат към режима дискотека 2:2.

213

Анонимен

преди 6 години

Някой знае ли как се казва бг президента, ако има такъв? Сериозно питам

212

Анонимен

преди 6 години

За три мандата открадна 12 милиарда.Защо да не си купи ЧЕЗ, като жертва някаква си Теменужка, която пак той я е сложил.

211

Kака Радка

преди 6 години

Някой помни ли, че имаше вестник Чук-Чук в зората на демокрацията? Е, сега пак трябва да се издава

210

Анонимен

преди 6 години

"Кой стои зад Гинка от Пазарджик, която ще извади 320 милиона и ще купи бизнеса на ЧЕЗ за 1,5 милиарда лева, питат политици от парламентарната трибуна. След няколко часа Биволъ ще публикува разследване по въпроса. Помните ли кои бяха Цветелина Бориславова и Митко Каратиста и на кого бяха приятели?"

209

Гинка си бело белеше

преди 6 години

апетитът идва с яденетослед технологията Тьощулкъ-Шестьоркъ АпартемункЪидеГинкюъ с 10 иляди хартичета да си купи ЧЕЗеткаНашите полицаи трябва да вардят в кой момент Гинка ще изплачка че вече не е състоятелна и ще пусне ЧЕЗето на 1/3 от цената с която сега енерго фирмата бе продадена на Гинка.за Гинка затвор плюс каймета, по-късно условна....чакаме втора серия "Гинка бело си Dупе с Gумна мажеше" и трета серия: "Гинка си на гумно думаше"

208

Анонимен

преди 6 години

Поредният театър за баламурници.Истинските собственици на ЧЕЗ са именно актьорът Борисов, бившата му уж приятелка Цветелина Бориславово и бизнес ортакът им Делян Пеевски.Това с Теменужка е просто потановка.

207

Анонимен

преди 6 години

Герб надминава всички досега 1/3 от периода след 1989 е под тяхна власт а все другите са виновни.След тях България ще бъде опоскана като нашествие на марокански скакалци.

206

Кака Радка

преди 6 години

Аз парици жълтици имам да ви купя всичките, ама то вие без пари се давате

205

Анонимен

преди 6 години

Има ли президент в президентството и как се казва той/тя?

204

Анонимен

преди 6 години

Истинския собственик е Бочко.Слави и Гинка са поставени лица.Герб ще съществува до 2020, когато еврофондовете спират,целта е също да се лапне 20 млрд от бнб ако приемем еврото.Така че сега е момента за големи покупки, после народа ще им плаща масрафа по дълговете около 30-35млрд и скъпия ток.