283

аз

преди 6 години

Кака Гинка си купила ЧЕЗ, баба Пенка - ЕВН, стрина Тодора - ЕОН. Герберугите си поделят държавата както си искат

282

Анонимен

преди 6 години

Здравейте щастливи кокошки, честито ви нов собственик на ЧЕЗ за сега, пък след някоя година и на територията наречена България! Крякайте щастливо, яйчаря дойде, а лисугера по късно.

281

сминдух енд чесън

преди 6 години

Не беше ли забранено да се продават фирми на малоимотни ,отговорността е до 50 хил.лв

280

Една Българка

преди 6 години

Цялото правителство трябва да подаде оставка !Стига сме ги търпяли !Откъде Гинка , имаща хиляди левове , купава компания за милиарди ?!Министърката подава оставка , за да влезе в борда на директорите в новата фирма !!!Хитър ход , а ?!!!А , ние само да плащаме високи сметки !!!!Това не е държава !!!Всички са за затвора !!!Къде е съда ?!!!

279

Аз 222

преди 6 години

Май и чехите са като нас, продават държавно предприятие под масата! Нищо че са уж по-европейци от нас. Нищо ново под слънцето от Ванкувър до Владивосток! Да живее СКК /световния корумпиран капитал/.ПП. Плохо работали тов. Дзержинский, плохо.

278

АНЧО

преди 6 години

НАРОДЕ СТРАХЛИВ НАРОДЕ ВИЖ РУМЪНЦИ ГЪРЦИ ЩО ПРАВЯТ.АМА В РУМЪНИЯ ИГРА КАЛАШНИКА.НИЙ ГЛУПЦИ НАРОДНИ ОСТАВИХМЕ ЗЕМЯТА НА БОТЕВ И ЛВСКИ НА ЧЕРВЕНИТЕ ФАМИЛИИ.АМИ СЕГА.......................

277

Анонимен

преди 6 години

Част от разговора между Теменужка и Бойко:Т: Шефе хванаха ни!!! Кво праим сега?Б: Е как кво? Подавай оставка да замажем положението, а те овцете след една две седмици ще са забравили и всичко ще си бъде по старому

276

ЦВЪТО

преди 6 години

АБЕ ТАЗ ТЕМЕНУЖКА Е БУШОН НА БОЧО КАБАК ПАША.ТИЯ ГЛЪТНАХА ДЪРЖАВАТА.НЕ ЗНАЯТ ЩО Е НАГЛОСТ ЩОТО СА ПЪТНИЦИ.

275

Анонимен

преди 6 години

Смятам, че това е поредното доказателство за размера на корупцията в нашите институции, особено в прокуратурата! Досега никакво действие от тях. Теменужка си оправи положението, напусна работа, сега може и да духне нанякъде и да не могат да я привикат, а прокуратурата спи. Може би умишлено.... Май трябва да се помисли за европейски надзор на прокуратурата, че нашата дълбоко се е срастнала с мафията и сама няма как да бъде изчистена.

274

шматка

преди 6 години

Значи ЕТ" Гинка Петкова 67" купи електроразпределително дружество за стотици млн евра.Ама пък нейния капитал бил 50хилки.Бе няма такъв цирк.

273

Анонимен

преди 6 години

Защо името на тази банка "П_И_Б" е модерирана? Та много вероятно е парите за сделката да дойдат от там.....

272

АЗ

преди 6 години

В България НИКОЙ не подава оставка току-така! Тука има нещо гнило и мирише якооо!Освен това пак разминаване в приказките. Уж Борисов "съветвал", уж пак той щял еднолично до реши за оставката на Петкова, а днес ЦВ. каза друго-коалиционния съвет щял да реши. А ако прочетете какво пише пък в Бивол...абе мутренска държава...

271

Руснака

преди 6 години

иии Драги Днес,Бъг ... не искам да участвам в никакви анкети!

270

Руснака

преди 6 години

Бе интересно, аз като напускам работа, трябва да подавам молба и да чакам месец... ама не щото съм сгафил, а защото не ме кефи. Иначе си е уволнение... Що не ги уволняват?Защо след като се махнат не ги разследват?

269

Анонимен

преди 6 години

Да е честита новата придобивка на ГЕРБ- електроразпределително дружество! Санирането си струваше......!!!!

268

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 274не е хакнат стои си още, аз преди 15мин. го четох

267

Омг

преди 6 години

Браво на Теменужка, да не е луда да лежи в затвора заради Бойко и Шишо? Изкупи ха цяла България, а дано се задават! Или никой не знае че зад тая Гинка седи Пеевски?

266

Евророби

преди 6 години

Теменужка "Процедурата се провежда по чешкото законодателство"Робите да не роптаят много.Дядо ми разказваше, как навремето старият евреин Аструк бе съветвал кръчмаря Бочко: "Не прекалявай Бочко, алчността погубва тарикатите"

265

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 199 Има и още един шишко!

264

Тъч линия

преди 6 години

Защо държавата не си връща акциите и не влезе в ролята си