303

Николай

преди 6 години

"Какво ще спечели човек, ако придобие целия свят, но изгуби душата си ? Или какво човек ще даде в замяна за душата си ?"

302

Анонимен

преди 6 години

Тя Нушето нейното си го е прибрала не се тревожете. Няма да отиде в бюрото по труда.

301

Анонимен

преди 6 години

Job done!За кво ми е повече да съм министър!

300

Анонимен

преди 6 години

Излизай народе взимайте сопите и излизайте на улицата, какви странни неща стават само, фалират банки купуват чез все едно купуват банка сутрин.

299

ognyanz

преди 6 години

Заспала е Гинка в росна градинка, и като станала, си купила една трета от българското енергоразпределение.Горката България. мила моя майнольо, продажник до продажника.

298

65

преди 6 години

Браво на Нушето !!!!Хвърля оставки и прибира пари в джоба.Смело момиче, даже и бат Бойко изненада в гръб.За няколко стотин хилади или милион и аз ще хвърля оставка

297

ВУЮ

преди 6 години

ВСЕКИ ЗНАЕ ДЪРЖАВАТА НА ПОДСТАВЕНИТЕ ЛИЦА ОТ 1989Г. ДО ДНЕС.

296

Andreshko

преди 6 години

Така ще бъде в България,когато имаме скопени генерали,ако беше истинска армия,Тиквата отдавна да бяха го отвяли.

295

Анонимен

преди 6 години

Egati VZIMAM sdelka ZA MILIARDI i xvarlam ostavka ... AIDUZI

294

Andreshko

преди 6 години

Виждате ли в коя фирма Винету е скрил част от откраднатите пари на КТБ? Сега вече почва да ги материализира,а овцете да продължават да гласуват за него...беее. Така ли никой не се чувства унижен един *** пожарникар,да го мачка и краде? До кога народе ще ги търпите?

293

Andreshko

преди 6 години

Какъв Шенген бе далавераджии. Не Шенген,а затвор за вас. Ще ни лъжат,че чехите правят всичко,а те от къде намериха пазарджишка фирма на шест месеца с такъв огромен капитал? Това са новите Геогиус Георгиу. Кой стои зад тази фирма и какъв опит имат в бранша? Мутрите усещат,че скоро ще си ходят от властта и купуват предприятия. Мръсни герберски комунисти.

292

Анонимен

преди 6 години

Вече ще искаме акции за всяко увеличение на цената на тока заради инвестиции. Всеки път, когато оправдаят вдигане цената заради инвестиции, трябва да дават активи на потребителите. Така е честно, защото потребителят плаща инвестициите на дружеството. Всеки потребител да има акционерна сметка в дружеството.

291

митьо гестапя

преди 6 години

Зад Гинка от Пазарджик стоят Маргините от сик - вижте в бивол!От къде някаква кума ще има 320 милиона евро?

290

сега светнахте ли се

преди 6 години

защо великия вожд Винету толкова напъваше да се разпродадат и остатъчните акции от енергийните дружества/така наречената Златна акция/?При дедо Ви Симо кротушко започна приватизацията им и завърши с пълен крах при Винету.Нямат капка срама и човещина.Науждане-също.Играят си с търпението на българина!

289

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 174. Че какво работи в тази държава за народа и за държавата ?

288

Анонимен

преди 6 години

Това е сделката на века! Такова нещо няма никъде по света.... То бива, бива грабеж и корупция, ама това надхвърля всичко вече....

287

Анонимен

преди 6 години

Национализация на ЧЕЗ! Бойко лични 300 млн евро има, държавата няма да си вземе ЧЕЗ??!? Смятай какъв натиск, какво извиване на ръце е там да избягат чехите през глава и да продават на незнайни ООД-та, при положение че са на печалба. То не бяха каратисти, то не бяха будисти

286

Анонимен

преди 6 години

Разпределиха си държавата като бащения, и са толкова лакоми, че не виждат катастрофата национална, която се задава след няма и 10 години. Хората ги няма, това че пълнят с 2 млн мъртви души статистиката не помага.Като няма хора, няма икономика,няма приходи, има глад и революция...

285

Анонимен

преди 6 години

На тази миризливка робиня на най _долната мафия искам да й кажа само това: *** *** *** ! Дано миризливите ни пържоли цвърчат набодени на дяволска вила в пъкъла!

284

Иван

преди 6 години

Оставка подадена под натиск, за замазване на положението! Иначе схемата си я бива по тази продажба.