33

Анонимен

преди 6 години

Абе в тая Източна Гута само цивилно ли население има? Я кажете коя групировка е там, от кой клон на Алкайда са джихадисчетата?Да не са ония, които САЩ изведоха и охраняваха докато се изтеглят от Дейр ез-Зор?Така ли западните дИмукрации се борят с терористите??

32

Анонимен

преди 6 години

Така Русия разбира мира...

31

Анонимен

преди 6 години

Защо никоя българска медия не пише за жертвите в Мосул? Оценяват се на десетки хиляди загинали!!!!! Няколко месеца след превземането на града, още по улиците му е пълно с трупове!!!!! Защо гнусните жу.рналя не пишат за клането на американците в Мосул???? Ами в Ракка, където 80% от града е в руини???

30

Анонимен

преди 6 години

Щом предава Франс прес за 400 убити мирни граждани, значи са около 300 и от тях 270 са джихадисти.

29

А бе

преди 6 години

Шороши,когато американците бомбардираха сирийци(подкрепени от руснаци) освобождаващи СОБСТВЕНАТА си територия,голяма радост беше,нали?Е,сега се връща-умират американски мекерета,квичете с пълна сила,това ще ви остане!И внимавайте,да не стигне войната и до вас....

28

РАШИСТ

преди 6 години

Бой бой по сепаратистите!!!!

27

Трер

преди 6 години

Докога САЩ и слугите му ще пазят от ликвидиране главорезите от фронт Нусра (Ал Кайда) ? Защо мълчаха всички дружно когато коалицията на САЩ освобождаваха Мосул ? А Мосул беше сринат до основи заедно с живеещите там хора. Намерете кадри на Мосул след освобождението му ... За жалост докато Европа мълчаливо подкрепя САЩ в разрушаването на страни и народи по цял свят, светът бавно но сигурно се приближава към 3-та световна (атомна) война.

26

Анонимен

преди 6 години

"По данни на Сирийския център за наблюдение на човешките права"Абе, още ли цитирате центъра с един служител в Лондон? Дори на запад вече нямат никакво доверие на тази измислена организация, тясно свързана с джихадистките групировки. Питайте Пол Стайгън!!!!Аман от *** дезинформация!Питайте Пол Стайгън!!!!!

25

Анонимен

преди 6 години

До УчителяИзглежда само руснаците и Асад избиват деца, а демократичните американски бомби в Мосул и Ракка избиваха само цивилно население над 18 години.Учителю, не вярвай на всичко написано, опитвай се на пресяваш инфото. Същият рев беше и за Алепо. Значи джихадистите може да обстрелват Алепо и Дамакс, но ако им се отговори - вой до небесата. Сигурно пак има инструктори от САЩ и др. подобни, за да реват толкова. Никой не може да забрани на правителството да пази страната си, главорезите вън!

24

Анонимен

преди 6 години

Айде бе! И как ги преброиха?????

23

я стига

преди 6 години

Мосул беше тотално сринат от САЩ и сие,загиналите и ранените се крият в тайна и там не се допускат журналисти там е тотална касапница,къде беше ООН и разни право защитници платени от САЩ.?

22

Анонимен

преди 6 години

Само така.Мачкай,Башар!Мачкай,Володя!Само бой по говеждите навлеци и техните ислямистки творения.Подлостта срещу руските доброволци ще ви излезе през носа.Руската мечка бави,но не забравя.И отговорът и винаги е много болезнен и съкрушителен.

21

Мда

преди 6 години

Само накрая да не се окаже,че са "избити" повече цивилни,отколкото има налични там!Няма да е сефте за американската пропаганда-във Виетнам нали свалиха повече МИГ-ове,отколкото са били произведени в завода!Нека американците да си гледат собствените училища какво представляват и после да съдят другите!

20

ДА

преди 6 години

Нищо няма да спре правителството на Сирия заедно с своите съюзници да освободи Сирия от терористите.

19

истината

преди 6 години

Запада трябва ясно да каже на чия страна е,защото с подобни фалшиви новини изглежда че са на страната на терористите.

18

факт

преди 6 години

Щом запада пищи толкова и лъже значи положението на терористите е тежко и се чудят как да ги спасят.

17

Паметлив

преди 6 години

При превземането на Алепо слушахме същото отвъдокеанско квичене!После истината се оказа доста по-различна!Сега е същото-голям зор имат американците и мек.еретата им за брадатите демократи-любители на хирургията(тясна специалност отстраняване на глава) и специфичните храни(човешки вътрешности).Ама няма нищо и това ще мине.

16

до 15

преди 6 години

То не бе законно избрано, а дойде с преврат на 9 юни! Сетне имаше фалшификации на бай ***, пак преврат и пак преврат! Чак 1946 година дойде законна Народна власт!

15

Анонимен

преди 6 години

Руските доброволци целяха със сухопътни действия рискувайки себе си да се справят с трористите.Американците обаче ги бомбардираха.Е, те да не са будали! НАТО как действа срещу сръбския народ.Няма сухопътна атака, избиха 5000 мирни сърби и Милошевич капитулира.

14

Щерев

преди 6 години

КРАВИТЕ КАТО БОМБАНДИРАХА МОСУЛ И ИЗБИХА НАЙ МАЛКО 30 000 ДУШИ МЕДИИ СВТОВНИ ОРГСНИЗАЦИ МЪЛЧАХА КАТО ПУКЕЛИ СЕГА ОТ СТРАХ ДА НЕ УБИЯТ НЯКОЙ КРАВАРСКИ НАЕМНИК ВСИЧКО ОПИЩЯХА.КОЙТО НЕ СЕ ПОДЧИНЯВА НА ОФИЦИАЛНАТА ВЛАСТ ТРЕПАНЕЕЕ.