13

Анонимен

преди 6 години

Оня в Орешник гръмнал срещу полицаите и струпаха всички специални сили да го задържат! Ония от иИзточна Гута стрелят по столицата и правителството на режима на Башар прилага закона.

12

Хм

преди 6 години

До пенсионер" Законно" избраното правителство на Царство България причини 3(три) национални катастрофи и кла народа,както турчин не го е клал!Е,получи си заслуженото!Проблемът е,че и тия след това(комунистите) въобще не бяха адекватни.За сегашното въобще не ми се говори,толкова е безнадеждно.....

11

Анонимен

преди 6 години

Руски геноцид над сирийския народ !В Кремъл Сталин е жив.

10

Учителя

преди 6 години

За широката руска душа убийствата на деца и жени е геройство. За тях човешкия живот няма никаква стойност. Така избиха и в България стотици хиляди след 9-ти септември...

9

Анонимен

преди 6 години

колко са били мирни тея граждани, само те си знаят!

8

пенсионер

преди 6 години

До Анонимен-3Да,това са същите като нашите''шумкари''създадени и въоръжени от СССР чиято задача беше да свали законноизбраното правителство на Царство България!

7

Анонимен

преди 6 години

Башар Асад е избран ЗАКОННО и следователно, може да прави каквото си иска!

6

)))))

преди 6 години

"Умерените" държат за заложници цивилните.На САЩ не им отърва да се унищожат групировките,които те поддържат.Целта е да разделят Сирия.В северната част има много петрол,който от години се изнася и продава.Дори са открити нови кладенци към град Абу Камал.

5

Башар Асад

преди 6 години

Има сирийски граждани - има опити да се свали законно избраният ръководител.Няма сирийски граждани - няма опити да се свали законно избраният ръководител.

4

Анонимен

преди 6 години

А "мирни граждани" от бунтовническия анклав Източна Гута край Дамаск, не обстрелват ли постоянно с миномети мирните граждани на Дамаск?Мини, изстреляни от "мирни граждани" от бунтовническия анклав Източна Гута край Дамаск, не се ли взривяват често на територията на руското посолство в Дамаск? Какво мислят по този повод неправителствените и международни организации, правителства и ООН?

3

Анонимен

преди 6 години

Тия от умерената опозиция ли са. От тази, създадена и въоражавана от САЩ, чиято задача е да свали законноизбраното правителство на Република Сирия ?

2

Анонимен

преди 6 години

Касапите Асад и Путин не се спират!

1

Анонимен

преди 6 години

Важното, е че някаква Емили Блънт е в новините :)