53

до 44

преди 6 години

Ти си поредният т.пунгер,който се връзва на шарлатанската банда-сащ и запада. Как те като е.аха мамата на почти целият арабски народ с измислени поводи(то не бяха хим.оръжия т.н.) трепаха само и единствено "лошите", а мирните граждани ги чакаха,за да ги разцелуват за "освобождението си". Значи хамерика като бомбардират,трепат само "лошите", руснаците или техните подръжници като бомбардират-убиват основни "мирните граждани". Що сте такива шарани да им вярвате на най-големите и.мекяри на света

52

---

преди 6 години

"Уважаеми медии,Когато отразявате събитията от Източна Гута, Дамаск, помислете кого подкрепяте. И си задайте въпроса колко са медиите на място, там в Гута, и от кои източници получавате информация? Нека ви подскажа - там няма никакви ТВ агенции, получавате информация от агенциите на джихадистки групи" Автор: Daher LammothТова е положението дами и господа - четете и мислете докато все още не е забранено...

51

онбашията

преди 6 години

башар да не се тутка, ами да смазва останките от либерасти, за цялата война и той носи не малка вина че позволи да се разгори, в иран как успяха да пресекат пролетните настроения в зародиш само с цената на десетина убити.

50

Боби

преди 6 години

До Анонимен 44Анонимен е Писател не е ЧитателСАЩ и сие искат САР да спре набиването на канчета по терористите и да се доставуи хуманитарна помощ - Русия иска да се спрат обстрелите на Дамаск вкл Руското посолство, Да се отвори хуманитарен коридор през който мирните граждани да се спасят и да останат само главорезите ако искат да се бият.Да ама главорезите не пускат "Живия си Щит" да избяга нали?

49

Анонимен

преди 6 години

За който плащат за него пишат журналята. То е ясно че всичко е пропаганда. Сега Турция я изкарват умиротворител, не зависимо че воюва на чужда територия, с местно население и то заради петрол. Когато се опитват де те убеждават че черното е бяло, и се съгласяваш с това, то значи че си вече робот.

48

Анонимен

преди 6 години

След всяко поредно изтеглянена руските космически войски, бройката на Груз200 нараства.

47

Анонимен

преди 6 години

Как ги разбират кои са мирни, кои са войнствени тн. Те всичките изглеждат по един и същи начин.Даже и децата носят автомати. Или вземат ли оръжието от убит и става мирен вече.Според мен си е просто военна пропаганда.

46

Анонимен

преди 6 години

Само мир да има!

45

така е,

преди 6 години

щото Путин нали победи и приключи нещата)))): Изрегли се помияра като пос..ан

44

Анонимен

преди 6 години

"Над 400 мирни граждани, включително близо сто деца, са загинали през последните дни в бунтовническия анклав Източна Гута край Дамаск, а Русия забави приемането на резолюция за хуманитарно примирие в ООН, която можеше да бъде гласувана днес..." - ето дрогаре! Мълчете!

43

до 38

преди 6 години

,,Бай Грую'' въпреки, че стои в Лондон знае колко са жертвите до последния човек! Откъде знае?! Ами, бай Грую знае колко главорезеца е пратил там! А тнт - инициалите на Тодор Николов Тодоров ли са или просто тринитротолуол?

42

Анонимен

преди 6 години

Мръсните войни на Мумията - Украйна, Сирия...!

41

жалко е

преди 6 години

Разумно мислещите хора вече не вярват на някога демократичните медии на запад,сега превърнали се в фабрика за лъжливи новини спонсорирани от САЩ,какво правят парите и страха а?

40

рускиня

преди 6 години

До УчителяАко това разсъждение на един учител, то няма нищо странно ,че децата са необразовани. При такъв "учител" не ти трябва враг.

39

Анонимен

преди 6 години

Ами, руснаци, така и така ви обвиняват, въпреки, че сте единствените бели хора тръгнали да се жертват срещу американо - ислямския фанатизъм! Няма защо да се оправдавате, пак ще сте лошите.Ако имате някоя стара ракета за утилизиране изстрелвайте я по тези бази на главорези и оставете оная чавка в Лондон да брои утрепаните!

38

тнт

преди 6 години

И цялата тази "информация" е от бай Грую,който си седи на лаптопа някъде в Лондон и си смуче пръста,за да пусне някой "потресаващ факт". Всяка уважавана агенция проверява фактите от най-малко три независими един от друг източници на информация. А ментетата цитират бай Грую от Лондон.

37

Въпроси има ли?

преди 6 години

В Сирия няма бунтовници, а има ислямистки главорези и терористи! Ако те не бъдат очистени в Сирия, те ще дойдат и до България! Въпроси има ли?

36

Анонимен

преди 6 години

На 40-50 километра от Дамаск, столицата на Сирия, вече 5-6 години някакви талибани не могат да бъдат наритани. Защо ли? А сетих се. Защото там има демократизатори, които сега ще ходят при девствениците заедно с талибаните. Затова и толкова рев от началниците.

35

Анонимен

преди 6 години

Башар освобождава страната от народа и!

34

Натомразец

преди 6 години

Пишете и за жертвите от турската агресия над суверенна държава в Африн.