93

Жоро

преди 6 години

До Анонимен Сорос е който Трамп смачка в САЩ.Сорос е който харчи милиарди за социалисти като Хилари и Европа.Русия и Иран са ЗЛОТО с което целият свят трябва да се бори.Отворете си очите ненормалници.

92

Пенчо

преди 6 години

До АнонименА кои ще свали престъпния режим които с измислен предлог нахлу в Ирак в резултат имаме над 1млн.човешки жертви

91

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен а зелените человечета нали са мирни туристи

90

Анонимен

преди 6 години

Мирните граждани отдавна са по селата или в чужбина. Какви мирни граждани след години война.

89

причинно-следствено

преди 6 години

Патакламата още не е почнала, но вече има свидетели :):):)

88

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

И ЗАТОВА ВОЙНАТА В СИРИЯ ОТ 2011 Г. НАСАМ НЕ СВЪРШВА ВЪПРЕКИ РУСКАТА ПОДКРЕПА КЪМ РЕЖИМА ! УБИВАТ ПОВЕЧЕ МИРНИ ГРАЖДАНИ ОТКОЛКОТО БУНТОВНИЦИ ! Е КАК ДА СВЪРШИ ТАЗИ ВОЙНА СЛЕД КАТО НЕ УБИВАТ БУНТОВНИЦИ ,А ТРЕПЯТ МИРНИ ГРАЖДАНИ И ДЕЦА ?!

87

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

А ТО ОСТАНА И РУСНАЦИТЕ ДА ИСКАТ ПРИМИРИЕ В РАЙОНА ?!ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ БЕ ?!ЧЕ КВО ПО-ХУБАВО ЗА РУСНАЦИТЕ ОТ ТОВА , НАД 400 УБТИ МИРНИ ГРАЖДАНИ ОТ КОИТО 100 ДЕЦА !

86

Анонимен

преди 6 години

До 87 Анонименсигурно са нов тип терористи. Некоя терористична група създадена от Сорос с наименование джендартерористи

85

Анонимен

преди 6 години

Не ми е известно да има мирен терорист

84

руски убийци

преди 6 години

Су-57 новият руски изтребител громи врага в Сирия

83

Анонимен

преди 6 години

Е не! Само вие ли не знаете, че Сирийският център за наблюдение на човешките права е един човек, живеещ в Лондон, симпатизиращ на ИД?Това не е достоверен източник на информация!!! Цялата статия е компрометирана само от цитирането на този източник на информация.

82

Боби

преди 6 години

До Анонимен 83А кога светът ще вземе мерки срещу престъпния режим дето си навира носа във вътрешните работи на десетки страни по света от как се е пръкнал на тоя свят? На съвестта на този режим има десетки милиони съпътстващи жертви и това говорим само за 21 век!!! Престъпния режим който пожела да свали относително социалния/социалистически режим на АСАД и доведе до колко години гражданска война и колко жертви и мигранти

81

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е светът да вземе мерки срещу престъпния режим на Асад

80

Боби

преди 6 години

До Анонимен 63ПРОФЕСОРЕПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ВОЕННА и ПОЛИЦЕЙСКА ОПЕРАЦИЯПолицията при акция се опитва и самите злосторници да опази живиВоенните гърмят по всеки който гърми срещу тях с най-мощното или ефективно оръжие с което в момента разполагат. В Сирия отдавна няма възможности за Полицейски операции.

79

ТHE Патриот

преди 6 години

"Сирийския център за наблюдение на човешките права"хахахахах пропаганда!

78

Анонимен

преди 6 години

Смешен плач на либералната преса за брадатите ***!! До кога другари болшевики ще подкрепяте терорирстите? Тези са бившата групоровка Алкайда, само се преименуваха! До кога ще ги защитавате?!?

77

Боби

преди 6 години

До Анонимен 62Айдее Опорно ТочковДА АСАД и Баща му са диктатори. Но те са Светски диктатори дори Социалистически Диктатори ако щете. Тоест всякакви религии и племена си живеят мирно и тихо стига да си плащат данъците и да не правят зулуми спрямо други етноси. Диктаторите знаят едно нещо - за да няма сериозни зулуми трябва хората да са нахранени(бяха даже ние ходихме там на заработка) да има зрелища.Но след 1990 АСАД започна да получава по-малко оръжие и 2011 го налазиха наемници и ИД

76

А дали пък Не?

преди 6 години

То още офанзивата не е почнала, про-американските мъпети извадиха "новините"

75

Пак FAKE NEWS

преди 6 години

"По данни на Сирийския център за наблюдение на човешките права"тя новината ясна по "достоверния" и източник.

74

Жоре Алахата

преди 6 години

Те така писаха и за Алепо ама като го освободиха от главорезите се оказа по-друга картинката. Никога не вярвайте на МСМ....общо взето е точно обратното