80

Олег

преди 6 години

До до 78Как го разбрах ли? Тогавашната статистика беше само за Тодор Живков.Ами баща ми всяка сутрин кашля след работата си в циментов завод само 2-3 години. А за миньорите наблюдавах околните. Много от тях се пропиваха след пенсия и си скапваха и черния дроп за допълнение.

79

до 78

преди 6 години

До Олег -> ,,въздуха и водата бяха по-зле."Това как го разбра? Дай някой линк приметно за белодрбоните заболявания (астма и т.н. ) тогава и сега. Нека цифрите покажат

78

Анонимен

преди 6 години

Абе там къде са стъпили масковските коминтерновци трева не никне, е погледнете ни нас, от страна на 6-то място в европа по БВП на глава през 1938 година стигнахме до 3 финансови фалита, Куба от топ туристическа дестинация през 50-те години я превърнаха в страна развалина, Венецуела страата с най-гоелмите петролни залежи в западното полукалбо и огромни хидроенергийни ресурси в страна срежим на тока, даже и арабаите имат акъла с петродоларите да си купят агрегати, ама тия и толкова акъл немат

77

Олег

преди 6 години

До до 73За сметка на това всички се борят със стреса, като премахнат лятното часово време, а не извънредния и незаплатен труд масово налаган на българите!Иначе не, че ти пука за работниците без рак, но със силикоза от азбесто-циментовото производство и от умрелите миньори от други здравословни проблеми при урановото, въглищното и т.н. производство. Така, че яденето може да е било по-добро, но въздуха и водата бяха по-зле. А аз по-долу написах , че лично съм участвал в доброто производство.

76

СатаНАТО

преди 6 години

Когато сега влезеш в най-нищожното мини-магазинче 2х2 метра, всичко вътре СВЕТИ, купчини лъскави портокали, здрави, чисти домати, зеленина, която се пръска с вода за свежест. Първият път, когато видях някой да пръска салатите и магданоза на сергията с вода, за да са свежи, беше към 1994 година. В комунистическия плод-зеленчук се продаваха кални и гнили ***, когато изобщо имаше някаква стока и на никой не му правеше впечатление. Купуваш, за да не останеш съвсем без нищо.

75

Олег

преди 6 години

До СатаНАТОНашия плод-зеленчук на квартала се казваше "Дюля". Виж как му помня името 30 години!!! Хранителни стоки нямаше в нашия квартал, затова няма как да му помня името!

74

до 73

преди 6 години

До ОлегТака щеше да е, ако се наблюдаваше само В България. Да, ама не - погледни статистиките и за другите държави, дето не са били комунстически. На първо място печалбата, нищо че тровиш децата на съседа, нали така?

73

Олег

преди 6 години

До До 66А не се ли дължи на комунистите и комсомолски собственици на заводи за месо, които капиталистически търсят високи приходи за да си купят Бентли? Или разни собственици на заводи за мляко, които са станали капиталисти в...Афганистан през 80-те?Иначе през комунизма как лекуваха рака, когато го имаше? Имаха томографи, ПЕТ скенери и най-модерните лекарства ли?

72

СатаНАТО

преди 6 години

Такива продукти,каквито има сега по магазините, НИКОГ, повтарям НИКОГА през комунизма НЕ Е ИМАЛО. Въпреки, че мало умниците един през друг се надпреварват да повтарят една комунистическа ЛЪЖА. На квартал се падаше по една бакалия, една месарница и един Плод-зеленчук, държавни, които бяха мръсни, смрадливи и ПРАЗНИ.

71

Венсеремос серсемос

преди 6 години

Членовете на БСП и техните безбройни симпатизанти незабавно да си купят от новата криптовалута Петро обезпечена от соц 3адника на Мадуро за да закрепят най-хуманния обществен строй при който няма дори какво да ядеш във Венецуела. Днес купуват 1 Мадурково Петро за 60 американски долара след месец го продават за 60000 а след година за 60000000 зимбабвийски долара.

70

До 66

преди 6 години

До Олег: Нещо да кажеш за 30 хил души на година, дето си отиват от рак?Това сигирно не се дължи на хубавите демократични продукти по магазините.

69

Олег

преди 6 години

За Кампучия и Червените Кхмери нещо рекламно няма ли да дочакаме? И колко велик е бил Пол Пот?

68

СатаНАТО

преди 6 години

Комунистите така и не разбраха, че обезпечена валута всеки глу пак може да пусне. Гяволията е да пуснеш необезпечена валута и да изкараш реални пари. А това венецуелско "обезпечение" е като да си купя нотариален акт за парцел на Марс.

67

Анонимен

преди 6 години

Смешници.Айде, родните русофиляци да ни обяснят как венецуалската нова криптовалуда ще срина американския долар...и цялата западна икономика.

66

Олег

преди 6 години

...ето това е бил Китай с комунистическа икономика. Да пускам ли за "културната революция" и за побоя или че си го четете сами?

65

Олег

преди 6 години

...добрa, се оказало, че тя е изядена от гъсеници и скакалци, числеността на които преди това била регулирана от врабчетата.Екологичният дисбаланс предизвикал заедно с политиката на Големия скок и природните бедствия небивал глад, от който умират над 20 милиона души.Врабчета се наложило да се внасят от чужбина

64

Олег

преди 6 години

През 1958 г. по инициатива на Мао Дзедун в Китай започва кампания за борба със селскостопанските вредители. За главни врагове са обявени врабчетата.Тъй като врабчета не могат да бъдат във въздуха без почивка в продължение на повече от 15 минути, на китайците били дадени инструкции по всякакъв начин да плашат птиците, така че те да не кацат и да падат на земята мъртви.Според статистиката, само за една година са били унищожени почти 2 милиарда. И макар след една година реколтата да била по-

63

Анонимен

преди 6 години

Прегледайте докладите и статистиките за тази икономика, преди да се насочите към "петро". Реалните активи и средствата от природните богатства на тази прекрасна страна не принадлежат на народа. Той гладува и няма да търпи дълго това. А политическата нестабилност срива всяка валута...

62

Анонимен

преди 6 години

Че кой луд вместо биткойни или етери да купува обезпечената с тлъсти лъжи криптовалута Мадурко?

61

Олег

преди 6 години

...Китай за пример преди 20 години щото не бяха за пример.