120

Олег

преди 6 години

До Пламен ХристовВече си ги загубил щото не струват толкова.

119

Олег

преди 6 години

До АнонименНе може да ги обслужи. Всеки иска с парите за баничка да си купи нещо.

118

Пламен Христов

преди 6 години

Аз вече се регистрирах. Купих си 10 петро. В най лошия случай ще загубя 600 долара. Мога да си го позволя, но ми се струва че рискът е оправдан и че не съм сгрешил.

117

Анонимен

преди 6 години

Желаещите да купуват вече са толкова че системата не може да ги обслужи. Пък нека козяшките *** ви обясняват тука колко е лоша идеята.

116

Анонимен

преди 6 години

Защо пише криптовалута, като не можеш да си я копаеш. Просто сменят боливара с друга валута, обвързана с цената на петрола. Т.е. купуваш си напръстник петрол и чакаш дали ще падне или вдигне цената му на международния пазар. Да, ама петрола го имаш само на думи, защото ти се "пази" от комунист, обичаш да конфискува чуждата собственост.

115

Анонимен

преди 6 години

Честито на всички, които ще си купят въздух.

114

Анонимен

преди 6 години

Дригарят Олег вече взе да дава онлайн консултации и на ЦРУ. Нема такъв гигантски ***.

113

Анонимен

преди 6 години

Аз знам какво ще се случи. Дори и да има някаква реална стойност зад това Петро от $60, а колегата ВТС-милионер посочва в момента че Петро се търгува вместо за $60 за 5 цента то тази стойност много бързо ще се прелее в другите криптовалути като BTC и EТН например и ще се обезцени тотално както в момента се е обезценил венецуелския боливар и 1 долар е достигнал цена от 300000 боливара. Както стойността на боливара се е преляла в USD така и стойността на Petro ще се прелее в ВТС, ЕТН и други.

112

BTC-милионер

преди 6 години

Сега виждам че в Ether Delta се продава на цена от 0.000053 eth за 1 петро.Мисля да купя за 20-тина Етара и очаквам да ми донесе 5-тия милион $.Все пак ако някой от вас ми каже как мога да я купя на предварителна продажба ще съм му мн благодарен.

111

Олег

преди 6 години

До Анонимен 113Даже това е по-малкото зло, което си написал. Да речем, че петрола ще го неутрализира.Проблема е по-скоро как ще си купиш евангилие от издателството на дявола?! Как частник ще си инвестира спестяванията в комунист, който 24 часа на ден мисли как да ги национализира?!?!

110

Анонимен

преди 6 години

За да имаш успешна криптовалута трябва да имаш поне 5 милиона притежатели на тази валута активно търгуващи с нея. Много е лесно да създадеш нова криптовалута, но е ужасно трудно да намериш хора и то милиони които да повярват в нея и да търгуват с нея. Лесно е да пуснат успешна валута държави като САЩ, Япония, Китай или ЕС на които в момента инвеститорите имат доверие, но на държава като Венецуела от която инвеститорите бягат като дявол от тамян криптовалутата им ще бъде пapцал като боливара им.

109

Олег

преди 6 години

Има само един дребен проблем, който остана да решат във Венецуела и Русия - трябва да накарат всички да си купят от крипто валутата им и най-вече световните милиардери с цел световното богатство да е в натрупани соц. криптовалути. По този начин милиардерите няма да позволят фалита на валутата с цел да не обеднеят. Ако аз съм на мястото на ЦРУ ще започна да купувам от новата валута за да може да я исипя на пазара за продажба в подходящ момент.

108

киберхибридчик

преди 6 години

Руската хибридна сврака ще се хаталяса с двата крака. Много наблюдатели смятат че Мадуро чиято държава е под американски санкции експериментира с криптовалутата Петро под благотворното давление на Русия също поставена под американски санкции. Тъй като камарад Мадуро е по-напред във фалита на държавата ще опита на самия ръб на финансовата пропаст пред режима му да се спаси с помощта на криптовалута. Ако експеримента излезе успешен и Мадуро успее поне малко да напълни хазната ще има и крипторубла.

107

Анонимен

преди 6 години

Соросогнидите са се възпалили. Значи Мадуро е на верен път.

106

Олег

преди 6 години

До Анонимен 107И как съм видял, че е нямало *** и черен пипер през комунизма и съм участвал в производството на плодове и зеленчуци и съм плод на днешната образователна система?! Май математиката не ти е лесна...

105

Анонимен

преди 6 години

Нямате представа що за глупости дрънкате! В Англия има хора, които си накупиха къщи с биткоени и няма да спрат. Търгуват непрекъснато. Това е едно икономическо явление, което прави независим играчът с валути. И ще се развива, има фирми, които правят банки, софтуер за работа с новите валути. Що за истерия?! Нима преди години, хората не са търгували със своята валута? На някой ще му се разбутат интересите, ама много ще му се развалят работите. И пищи, до Бога, че някой друг може да спечели.

104

Анонимен

преди 6 години

Този Олег май че е продукт на днешната образователна система.Може и пернишкия университет да е завършил, макар че нямва значение - навсякъде са едни и същи кухи ***.

103

ист

преди 6 години

Новата криптовалута може да се ползва и за други нужди.

102

Анонимен

преди 6 години

Родните криптокомуняги, тайно си мечтаят за смъртта на омразният долар, докато синчетата и дъщерите им рупат ГМО в САЩ, а накрадените им пари са все в Лондонски и американски банки. Шизофтреници сър!...или обикновени лицемери.

101

СатаНАТО

преди 6 години

Когато видя, че Путин сменя американските ДЦК за венецуелска криптовалута, може и да проявя некъф интерес като "фложител".