20

Анонимен

преди 6 години

Системата на санкциите е такава, че петрола когато е в полза на държавата да не се продава, а когато държавата се източва - в полза на настанилата се компания. Знаете концесиите у нас - такса на концесиите средно един процент, с което не може да се покрият щетите за отровената природа... Ирак забогатя явно от санкциите срещу Венецуела - рай на земята.

19

Do 8

преди 6 години

Абе незнам кой на кого се дупи, но ще ти кажа, че Мадуро тотално им разказа играта на венецуелци. Хипер инфлация, хуманитарна криза - буквално липсва храна в магазините вследствие на което изключително висока престъпност. Към днешна дата Каракас е градът в света с най-висок процент убийства и отвличания. Мой познат ми каза, че в Каракас по работа се излиза до 7 вечерта и то задължително с автомобил!

18

Анонимен

преди 6 години

В Колумбия пък няма санкции а правителството се ползва с подкрепата на уса. Наркобароните също. Народа тъне в разкош - шмръка бело. Но лошо се пише само за Венецуела. В Саудитска Арабия правата на всички *** са защитени, на жените също. Мъжете им са длъжни да спрат да ги бият малко преди да се свърши всичко.

17

коо

преди 6 години

Толкова години Венецуела не беше под санкции и един от най големите продавачи на петрол.Къде са всичките тези милиарди от петрола.Какво изградиха Мадуро и предния герой с парите.Къде е икономиката им.Това е разликата между Запада и Русия и нейните колонии,едните градят бъдеще,другите крадат и изпиват и изяждат всичко и после някой друг им е виновен.

16

Анонимен

преди 6 години

Тия дават покритие, а другите криптовалути имат само спекулативна цена в себе си.

15

Анонимен

преди 6 години

*** те и сега могат да си купуват юани срещу боливари, нали? 2 чувала боливари, за 10 юана примерно. :)))))

14

Анонимен

преди 6 години

А ние на какви санкции сме подложени, венецуелците са супер добре пред нас. Ние имаме еничарски санкции, че младите ни отиват зад граница и забравят че имат майка и родина. После идват като Дянков да ни оправят и ни ОПРАВЯТ. Така ни оправят, че следващата изселническа вълна е още по-мощна и мотивирана да се поеничарчи.

13

ХАХАХА

преди 6 години

"Странно ЗАЩО искат да продават това "петро" САМО срещу долари...евентуално евро" И юани, и юани, не сейте соррошшка пропаганда и лъжи, дрогарю жендераст.

12

Анонимен

преди 6 години

Могат и "мадуро" да си пусна, все тая. Това цоциалист без дефицит и глад, нема да е истински соцЦоциалист.

11

Анонимен

преди 6 години

Както и да се въртят в америка, до 20 години максимум света става многополюсен. Ердоган щом прибра милион "гюленисти" и не му пука, това ще стане на много места, "гюленистите" ще трябва да напуснат обектите по света, които са завзели с братска помощ. А и ... нашите власти също подариха доста "гюленисти" и това е симптоматично.

10

Анонимен

преди 6 години

"С пейпал става ли да се купи ?"Тц. Трябва да си го изкопаш с кирка, лопата и каска във венецуелски сондаж като истински мъж и нефтеник. Сорросоидските лигавщини да изкарваш пари с чуккане по клавиатурата с лакирани нокти свършиха.

9

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИли пък севернокорейски вони или кубинско песо?

8

Анонимен

преди 6 години

Каква е разликата между венецуелските политици и нашите. Онези не се дупят а нашите са надупени пред целия свят, ама като се дупят пред една държава показват *** си на друга и така всичките държави ни се сърдят на политиците. :-

7

Анонимен

преди 6 години

До ХАХАХАСтранно ЗАЩО искат да продават това "петро" САМО срещу долари...евентуално евро, но не и срещу рубли или техните си боливари??? :)))

6

Анонимен

преди 6 години

Хе хеРазвеселихте ме с тази статия рано рано

5

ХАХАХА

преди 6 години

Нали бяха изостанали бе, дрогаре джендъре. Вземете си по един долар сега и си го сложете в рамка, че скоро ще има антикварна стойност само. Ще си го гледате, въздишате и ще си спомняте с носталгия за времената когато ви плащаха с него.

4

Анонимен

преди 6 години

Какво е интересно от тая новина. Венесуела не застрашава нито една страна в света като Северна Корея, ала е обект на финансови санкции. Запитваме се защо, ами много просто, защото народа там си избра свои политици и национализираха подарените си петролни находеща на усесейците. И сега в бюджета на страната влиза цялата печалба от един барел - 60 долара, а не 8 долара както беше при марионетното проусесейско правителство. Плаща се на медии за плюене на страната с парите от други находеща, в Ирак.

3

Анонимен

преди 6 години

С кредитна карта май може

2

Анонимен

преди 6 години

С пейпал става ли да се купи ?

1

Морски

преди 6 години

Венсеремус,долу мародерите САЩ!!!