140

Пионко

преди 6 години

Йоцке, тука ли си ***? Пущи кучето да се изака навън у градинката, дек играат децата!

139

Анонимен

преди 6 години

И Б***лгаристан ще издава криптовалута,"тиквун",като за обезпечение има 7 милиона уфЪсе!

138

Анонимен

преди 6 години

Купили били... А, платихте ли такса за доставка? Как ще потребите петрола? Освен това Венецуела е под икономическо ембарго. Така, че сега купуваш, но ,за да продаваш трябва да има достъп до борсата. Коя бг фирма има такъв достъп? Коя?

137

Анонимен

преди 6 години

Дайте и ние да си направим Бококрипт

136

Ззз

преди 6 години

Защо да давам 60$ за един петро като за 10 долара мога да купя един варел във Венецуела. Сега за 10 американски цента мога да заредя близо 50 литра бензин. Нямат хляб, но имат бензен и то много евтин.60 $ ? Иска му се. Няма как да стане. Да пусне биткоин за варел.Що не пусне биткойн във Венецуела?Що не пусне амеро?Нито петро койн нито русия коин ще успеят.Накрая амеро ще превземе света.

135

Боби

преди 6 години

До Алекс"контролира от блокчейн тракер," - тоест Правителството на Венецуела казва колко единици да има в обръщениеЗащо Криптовалутата е толкова примамлива спрямо Долара? Защото не може да се печата безразборно има ФИЗИЧЕСКО ОГРАНИЧЕНИЕ - Смятането на всяка следваща валутна единица изисква все повече компютърно време и енергия - тоест валутата не може да изпадне в хиперинфлацияДа има други начини за спекула с валутите - като "да ги поставиш под Юргана" но има и начини за противодействие.

134

Анонимен

преди 6 години

Златните концесионни такси от 1,44 процента силно ни обогатиха. Тънем в разкош, а канадците дето прибират 98,56 процента от този равноправен договор беднеят ли беднеят...

133

Алекс

преди 6 години

До БобиТи имаш ли изобщо идея как се добива крипто валута та обясняваш кое и е стабилното? 1. Криптовалута не може да подплати с НИЩО така че струва каквото решат купувачите.2. Количеството криптовалута нараства съобразно изчислителната мощ и се контролира от блокчейн тракер, така че не може да се печата като нормалната валута в големи количества.3. Криптовалутата е толкова волативна че в рамките на месец цената на хляб може да се изравни с цената на кола.Поне Гугъл ползвай че се излагаш

132

Боби

преди 6 години

До K 129Националната Валута на Венецуела както и нац валутите на повечето страни са свързани с долара и валутните борси - а това означава че може този който има пари и достъп до борсите да спекулира с курса и прочие фактори.Крипто валутата има една съща себестойност - тоест при нея няма как да има свръх инфлация. Точно това ще даде основа на правителството да противодейства на спекулата и черния пазар в страната.

131

Анонимен

преди 6 години

Мечтата на Лилипутин е на път да се сбъдне. По мнение на руските икономически експерти педрото до 2-3 месеца ще срине долара и еврото.

130

кон фъстъци яде ли?

преди 6 години

До 129Същия случай и с БългарияДържава не на 5 място а на първо по злато в ЕвропаИ Българина не е много умен

129

наблюдател

преди 6 години

От Брюксел заявиха, че ЕС ще подкрепи валутата, само ако Венецуела смени името й от петро на педро.

128

K

преди 6 години

Тея са пълни идио..... Държава , която е пета по производство на нефт в света с огромни запаси и сега е най-бедна във всичките Америки. Комунистите, които управляваха и продължават да се гаврят с венецуелското население са най-големите ***. Това , което правят е крипто не е валута , нищо не можеш да си купиш с тенекиени измишльотини.

127

Анонимен

преди 6 години

Никога комунист не е Създал нещо Добро. Никога.Та Венецуела е най-бедната в Южна Америка, от такива пример не се взима.Ако беше Чили - да!

126

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ЮРУШ ДА КУПУВАМЕ ПЕТРО ! ПУТИН И ЕРДОГАН СЪЩО ТРЯБВА ДА КУПУВАТ ПЕТРО ЗА ДА ПРЕДПАЗЯТ ИКОНОМИКИТЕ СИ ОТ ИНФЛАЦИЯ ! 1 ПЕТРО = 60 ДОЛАРА !ГОЛЕМИ МАЙТАПЧИИ ТЕЗИ ВЕНЕЦУЕЛЦИ !

125

Ик

преди 6 години

От комунист, като Мадуро чаааакайте светло бъдеще....

124

Анонимен

преди 6 години

"Аз давам касова бележка на всеки, който ми даде 1000$, че съм ги инвестирал в бензин от бензиностанцията. Понеже е сигурно"Срещу долари и това няма да получиш. Така че по-добре касова бележка от бензиностанцията отколкото само една зелена хартийка без нищо зад нея.

123

Олег

преди 6 години

До Пламен ХристовЕдин Like от мен!

122

Анонимен

преди 6 години

Аз давам касова бележка на всеки, който ми даде 1000$, че съм ги инвестирал в бензин от бензиностанцията. Понеже е сигурно, че акциза все ще го вдигнат ще сте спокойни, че имате бензин купен на нисък акциз.Даже няма да го съхранявам. Ще го купувам от безиностанцията без да го точа, тя само ще ми дават бележка, че имам бензин при тях.

121

Пламен Христов

преди 6 години

До ОлегБлагодаря, но нямам нужда от финансови съветници, тайни консултанти на ЦРУ, неразбиращи от икономика, тоест от вас, господине.