45

Анонимен

преди 6 години

Кавото и мнение да имаме колата ще става все по скъпа . В Западна Европа гражданската отговорност е от 1 000 до 2 000 евро . Сега старите бараки трябва да се оборудват с катализатори. Одминаха дните когато всеки си търкаляше безнаказано трошката по пътя.Да ви успокоя , което и правителство да е на власт това ще стане , защото въздуха не може да се диша вече.

44

До 57

преди 6 години

Това е стабилност братче, стабилно в мизерията. Но пък се чудя на всички, които очакват умни и добри неща от глyпaк и престъпник. Още в Библията си го пише: всяко дърво дава плод според вида си. От тръни не можеш да береш грозде.

43

Анонимен

преди 6 години

А Бойко охранителчето плаща ли Гражданска отговорност.За един приятел питам.

42

Кратун

преди 6 години

Депутатската заплата се увеличава средно с 300 лева. Новина от преди 2 дни. Чакайте някой да ви повярва, че сте зле .... Милост ли чакаме от тези хора или достоен живот? Ролята им е да подредят държавата за всички нас, но те отидоха там, за да крадат от нас за себе си. Затова трябва да се вдигнем и да ги изгоним! И да намерим хора с добродетели, а не да сменим едните крадци с други!

41

Анонимен

преди 6 години

Три мандата не се променят нещата Само костюмите и заплатите на управляващите!

40

Анонимен

преди 6 години

А Боби Михайлов пак е на местото си

39

Българин

преди 6 години

Как да се събуди тоз народ , като още не се е сетил че плаща за да е жив,а плаща и заплатите на политици като Бойко да си мята керливите *** и да лъже Европа че сме финансово стабилни и готови за Шенген.А в същия момент пенсия 300лв.Детски на месец 37лв.

38

Анонимен

преди 6 години

Слушайте песента на група Епизод и Виктория Миланова-Аз съм българче! Единствената съвременна рок група с песни които достигат до сърцето и събуждат българският дух!

37

Анонимен

преди 6 години

Как беше: "Видими резултати"...

36

джо

преди 6 години

интересно ми е за кого си гласувал

35

кайзер созе

преди 6 години

щом 4 млн. ще бъдат като гаранция значи ,че след като се съберат от следващата година отново трябва да намалят ГО. И тази гаранция все някога ще бъде върната. Едва ли пък всички българи причинили щети в чужбина са без ГО така ,че парите ще стоят в този фонд. Излиза че "бонус-малус" е само вятър. На практика щом ще вдигат още вноските, за добросъвестните шофьори ГО ще остане същата , а за другите ще се вдигне още. Никой няма да плати по-ниска ГО от днешните нива дори да има 5 златни талона.

34

Аз

преди 6 години

Всичко се увеличава - ток, вода, парно...... важното е че сме " стабилни" и " в "България става все по-добре да се живее"..... да ви е честито! ЗАСЛУЖАВАМЕ си го!

33

Българин

преди 6 години

Чудим се със жена ми кво да вземем на бебето с 37лв.месечна помощ от Бойко и компанияКонкретно питам Бойко ,щото нали внук имаше?

32

Анонимен

преди 6 години

Премиери ,Президенти и техните Лакеи са със 7000 и 11000 заплата,носят на поскъпване!На кой не му изнася да се махаКазват тралове на Бойко

31

Анонимен

преди 6 години

Важно е че ГЕРБ за три мандата подаряват едни детски на СЕМЕЙСТВО в размер на 37лв.

30

Tea party

преди 6 години

До Ха такаЗабравяте нещо...***,който те може да си позволи да кара кола,но понеже държи да се покаже и да избие компмексите си,е готов да се зароби да плаща кредити,но само да има кола.Приемете моля ви конвенцията,защото тя може би ще помогне на бг *** да установят от кой пол са.Те милите и досега не знаят какви са...

29

Анонимен

преди 6 години

Застраховки скъпи, винетки скъпи, гориво, ток и вода също, некачествени храни, данъци разни ами вземете му вече направо заплатите и пенсиите на тоз народ , оставете го на командно дишане и будна кома докато оцелее. Няма да е за дълго. Когато нема държава става така.

28

Анонимен

преди 6 години

Така се рекетира народ интелигентно докато премиерчето пътува из Европа на кафенце при Меркел

27

МaйМyнaтa

преди 6 години

А по застрахователните офисе само манекенки бачкат, и са едни командировки и си ги разменят шефовете. Та тия пеперудки пара струват, и са шофьорите ще им плащат кефа.

26

Ха така

преди 6 години

Нека им на ***,които не само са некадърни шофьори,но са и нагли шофьори.Увеличете всичко,което може да бъде увеличена и най-вече направете така,че щом *** кара пиян,или се прави на състезател от Формула 1,да лежи в затвора най-малко 10 години (ако е убил невинен човек на пътя годините трябва да станат поне 20),доходите на семейството му да бъдат запорирани,а недвижимото и движимото му имущество да бъдат разпродадени за жълти стотинки на хора в нужда.Сама така ще се научи Гоньо.