65

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАз само не разбрах какво общо има комунизма, приключил преди 30 години (ужасно много време и вече трябваше да е забравен), за това че днес ГЕРБ пак вдига цената на гражданската отговорност???-------------Така е, никога не съм харесвал каквито и да било тоталитарни строеве, но това което изключително много ме дразни в поддръжниците на днешната власт, е да обясняват ВСЕКИ НЕИН ПРОВАЛ с лошия комунизъм от преди 30 години!!! Не знам въобще осъзнават ли колко много време е това

64

Пипи

преди 6 години

Системата бонус - манус има намерение да ползва данните от наказанията на водача в КАТ. Това е безумие - оказва се, че за едно и също нарушение ще бъдеш наказан два пъти - един път от ушевите и втори път от застрахователите. Да не говорим, че в КАТ съм си платил глобата преди две години, а онзи ден като ме спря един - имал съм неплатени глоба. Идваше ми да го убия, направо съм изумен от неразборията им в плащането на глобите. Май нарочно не ги отразяват та да си платиш втори път. Хитри са.

63

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

62

Анонимен

преди 6 години

Дреме ми, карам без застраховка, като ме хванат не плащам глоби, нямам и книжка, не купувам винетка. Ако блъсна някой да му плащат от гаранционния фонд. На шмекерите нито лев. Силеха се да ме вкарват на топло, ама не стана и за това дори системата ни е негодна.

61

Анонимен

преди 6 години

През социа вземах 480 лв, сега вземам 750 лв. Цените бяха средно 5 пъти по-евтини, а някои стоки и услуги до 10 пъти по-евтини.За да поддържам същия стандарт сега трябва да взимам поне 3 600 лв.Сметнал съм го.

60

Анонимен

преди 6 години

Аз само не разбрах какво общо има комунизма, приключил преди 30 години (ужасно много време и вече трябваше да е забравен), за това че днес ГЕРБ пак вдига цената на гражданската отговорност???

59

madbg

преди 6 години

Аз не разбрах какви санкции са понесли застрахователите, които са бавили или не са изплатили обезщетения и заради които услугата поскъпва.

58

хой

преди 6 години

А защо застрахователите трябва да внасят 4 милиона евро, като гаранция за некоректните компании. Няма ли съд за това, който да принуди некоректните компании да се издължат с лихвите и да внесат тези 4 милиона евро

57

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 73За всичко това което изброяваш няма заслуга демокрацията, а развитието на технологиите!По глупавата ти логика, аз мога да кажа че щом през комунизма е имало трактори, значи е бил хиляда пъти по-успешен строй отколкото през 19 век, когато се е оряло на ръка

56

Анонимен

преди 6 години

При соца пенсионерита не ровеха в кофите за огризки от храна.

55

30 години преход??не

преди 6 години

Мутрите станаха застрахователи. Факт, а сега явно искат да се "хранят" повече и понеже управляват почти десетилетие техни колеги се уреждат нещата. Не правете сравнения с държави, където доходите са по няколко хиляди евро на месец.Там се изчисляват спрямо години, къде се държи колата(гараж) или в какъв квартал дори както е в УК.

54

Анонимен

преди 6 години

При соца 1 телевизор и много кисело зеле.Сега всяка стая с 50ка лед тв + нет и те и всяко семейство с 2 автомобила.

53

Анонимен

преди 6 години

Спокойно, вождът ще даде изявление скоро и ще каже, че Орешарски е виновен :)

52

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живково нямаше тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад а сега при Демокрацията имаме тоалетна хартия и банани и бегаме на запад.

51

Анонимен

преди 6 години

Комунизма свърши. И 500 лв да стане ГО, пак ще е по-добре от комунизма, когато за нова "кола" (Москвич) се чакаше по 10+ г.

50

Демократ

преди 6 години

В НАТО и ЕС под управлението на ГЕРБ и господин Борисов живеем най-добре. В своята 1300 годишна история българите никога не са живели толкова добре. България в НАТО и ЕС е най прекрасното място за живот за което българите могат да мечтаят.

49

Анонимен

преди 6 години

Комунистите да мълчат! Управляваха 45 г и ни докараха до просешка тояга. Сега, когато се съживяваме след тях, пак мърморят. Пфу, *** комунистическа uзмeт!!! Стойте си по мизерните дупки бе, червени крадци!

48

Анонимен

преди 6 години

Щом комунистите пищят, значи господин Борисов и Правителството му са на прав път.

47

Анонимен

преди 6 години

До Българин 55Твоята пенсия е 300 лв. , защото толкова вноски си плащал или ти е плащано на ръка без осигуровки. За нас пенсионерите няма никаква надежда за добри пенсии . Който и да е на власт все тая. Няма кой да работи и няма кой да плаща осигуровки в НОИ .

46

Василев

преди 6 години

От статията става ясно, че МВФ и СБ правят анализи и предлагат завишение на гражданската отговорност, а българското правителство изпълнява!!!Велик и Всемогъщ е Британският Имперски Ум!!!Агент Лайъл Фланари!ЦРУ!!!