85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен91 Сънувал си нещо глупаво от Банкя

84

бай ПЕТКО

преди 6 години

До Само...15От тия джен...ри какво друго очакваш. Виж те очакват от задръстени псевдобългари, само и само да не са БСП на власт, да търпят "калния ботуш" от Банкя !

83

БОЙКО ХАСИД И КРИСТА

преди 6 години

КРИСТАЛИНА СВЕТОВНАТА БАНКА РЕШАВА ЗА ЦЕНИТЕ НА ГОИТЕ . Ж И Д О В Е Т Е ДЪРЖАТ ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ ФАКТ!!!

82

Анонимен

преди 6 години

И да поскъпва и да не поскъпва, все ми е тая. В Германия гражданската ми е 370 евро защото нямам никакви нарушения. А в България е 100-110 евро и пак сте недоволни. Нямам думи просто.

81

ГОЙНАР РЯЗАН

преди 6 години

*** *** МНОГО ТРИЙШ БЕ БОРСУК

80

Анонимен

преди 6 години

До ГОГО 84 Гого , Гого голям болшевишки комунизъм те тресе. В пазарната и частна икономика е така. Които са умни и образовани получават добри заплати , а такива като тебе ще мизеруват и ще жалят за Тодор Живков-овчаря от Правец. Колкото и да спамите в сайтовете все тая , няма връщане назад. Като бяха БСП и ДПС на власт какво получи, едно голямо нищо нали.

79

ТАКА ДЕ

преди 6 години

До Анонимен 82И скоро ще имаш закрит ковчег.

78

ГОГО

преди 6 години

13 000 ЛЕВА заплата нещо да ви говори .

77

въпрос

преди 6 години

Боко, твойте другари евродупетатите не те питат що си пратят цялата жандармерия в Видинско и 3 седмица подред хиляди тирове в 50 км колона и целия зеверозапад е блокиран и е пълен хаосЩото те няма само да плюскат и пият, сеш ли се Някой виц за Путин ще им разкажеш ли . смехурко ?

76

Анонимен

преди 6 години

Комануидите от втория и третия ешелон ограбиха и разтуриха държавата. След падането на Живков, разграждането на системите за контрол започна разграбването и до сега има още неща дето още се оглозгват. Хората разбраха за хищническия апетит на пребоядисани те комунисти и се изнесоха от държавата.

75

Анонимен

преди 6 години

Нормалните Българи са в пъти от жмела на ГЕРБ

74

Анонимен

преди 6 години

И разтриваше на Тато ушните раковини и имаше партийна книжка за член на БКП.Но иначе Суджука не е бил комунист.

73

Българин

преди 6 години

Бойко не е комунист само сменяше чорапите и памперсите на Т.Живков по едно време

72

Българин

преди 6 години

Нагаждачи стари *** пременили се в герберчета разясняват по форумите как е нормално да се взимат 300лв.пенсии и 37лв. ДЕТСКИ НА МЕСЕЦА Бойко да взима 7000 Падне 11000 на месецЗа които плаща народа

71

Анонимен

преди 6 години

Не е виновна демокрацията ами развитието на технологиите, затова няма работа и хората не потребляват и има кризи. А демокрацията е най-съвършената система и най-висшето благо което е дадено на човека. Трябва да се спре развитието на технологиите или да се редуцира населението, демокрацията не е виновна.

70

Анонимен

преди 6 години

Комунистите и Тодор Живков съсипаха България за 45 годинишното си управление.

69

Българин

преди 6 години

И да добавя самоНиква разлика при Живков до Борисовосвен санирането на Живковата и новите москвичи по улиците и джиповете на далавераджийте и тарикатите!

68

протеже на СДС

преди 6 години

Поскъпването на всичко е гарантирано от демокрацията. И да му е гадно на народа, пак е гарантирано от демокрацията.

67

селЯнин

преди 6 години

Яз си платих гражданската.*** нямам колъ.

66

Българин

преди 6 години

Нямало кой да работи и да плаща осигуровкиМи няма и да има щото 260лв.за новородено се дават еднократноИли 37лв.на дете на месец според дохода на сем.Но виждам има коментираше, които пренебрегват тези неща ,защото са облаготетелствани от Бойко или са се продали на ГЕРБ с купени дипломи заемат и нужните постове и тролят срещу нормалните Българи