105

до wtf

преди 6 години

На нова кола 120 к.с. данъка в София е толкова, а в други общини, като Пловдив със 100 лв повече.

104

на3мата кемафа песа

преди 6 години

Одраска ми БТР а един с БМВДобре че имах гражданска да му покрие извозването за скраб.

103

wtf

преди 6 години

До напускамdaaamn bro , какво караш та плащаш 400 лв данък Оо и 1500 каско . Аз яко броях тези пари за моята кола всяка година, бал съм го поскъпването на гражданската с 20-30 та даже и 50 лв.....

102

Анонимен

преди 6 години

Ами като сте гласували за тях, сега ще плащате и песен ще пеете.За предпочитане "Цъфнал ГЕРБ"

101

Анонимен

преди 6 години

ДОВОЛНИТЕ ХОРА НЕ ПРОТЕСТИРАТ.А КАКТО КАЗВАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО.

100

напускам

преди 6 години

Накъде ще вдигате още. Сега плащам 250 ГО и 1500 Каско. Тотала си го сметнете. Със сигурност е доста над средноевропейските. Като включим преглед 50 лв, данък в общината 400 лв, винетка 100.

99

Протест

преди 6 години

ТАКА ще бъде , докат само изказвате мнението си и то on line! Протести трябват, протести яки и до дупка, ама няма кой.

98

Dublin

преди 6 години

До Анонимен82...da ne zabravis da zadelish 2 leva za kurshuma pri novia Naroden Sud...;))

97

Анонимен

преди 6 години

какво налага това голямо поскъпване на застраховките за последните 4-5 години застраховката ми скачаше с около 20 лв,а заплатите вдигнаха ли се по-скоро не и дали ще се вдигнат не е сигурно,докато поскъпването е гарнирано

96

Анонимен

преди 6 години

Спирате да купувате на мутретата застраховките и да го дуу..нат под вода да не вдигат прах. Аз който 30 години нямам нито една катастрофа ще плащам за такива дето не са се застраховали така ли? Или за такива дето се правят на състезатели? Няма как да стане тази! Застраховал съм се за 6 месеца и като ми изтече застраховката край повече със мутренските застраховки! Не стига че заплатите и пенсиите ни са африкански а дупетата си вдигнаха 300 лева заплатите а пък един селянин даже взима 13 000 лева

95

Ужас

преди 6 години

Незнам на следващите избори Борисов как ще застане пред избирателите си ( макар че в това двулично същество няма грам срам и самокритика)!Айде тези които са с промит мозък и нямат нищо "горе" ще гласуват като зомбита ама се надявам, които са по-умни и са запазили разсъдъка си от хвалебствените лакърдии и обещания на Борисов да се осъзнаят!

94

Анонимен

преди 6 години

Увеличение на всичко! Гарантирано от ГЕРБ!

93

Анонимен

преди 6 години

Мъка..а..а голяма мъка налегна другарите. Борисов обикаля света и навсякъде го приемат с отворени обятия, а Радев ходи след него като пуделче в Македония , зер и той е политик. Жалка хора сте от БКП-БСП. Нинова пък в САЩ да избира на сина си къща за 5 милиона долара щото и тя скоро като Станишев ще бяга от България. И на фона на всичко това двама червени суджуци по цял ден пишат глупости в сайта.

92

Анонимен

преди 6 години

"Това е институцията, която плаща обезщетения, ако българи без "Гражданска отговорност" причинят катастрофа в чужбина."Каква е тая пародия бе?!?!?Причинилите катастрофа в чужбина да си плащат от техния джоб!!!Защо аз да съм длъжен да плащам, заради състезателя по германския аутобан - Бай Х-. У-. Й. ???

91

van zant

преди 6 години

До АнонименТи откъде си сигурен че го избират.....да не работиш в за него!!

90

вдовец

преди 6 години

До Анонимен 92Може, може, аз как вземам 25% от покойната ми съпруга над моите 910 лв.

89

Анонимен

преди 6 години

"Бойко Борисов е загубил над 1 млрд долара от сметки в банки в държави от бившия СССР зад Урал. Доверил се на авери, които вместо да му пазят парите, ги източили. Това съобщиха за Ф. Н. източници от разузнавателните служби."

88

Анонимен

преди 6 години

Тука няколко души пенсионери и безработни се упражняват кой колко пъти ще наплюе Борисов и ГЕРБ. И какво от това , вече 10 години го плюете , но народа си го избира и така ще е още 10 години. Това е другари след 50 години на убийства и грабежи от БКП-БСП няма кой да гласува за тях.

87

Анонимен

преди 6 години

Очаква се и такса въздух - гарантирано от Гроб

86

Анонимен

преди 6 години

До въпросГласувай за който си искаш,но като лъжеш поне малко се информирай!Можеш да получаваш пенсия 910 лв./ в което силно се съмнявам /,но няма как да получаваш 150 лв. от втория стълб,тъй като изплащането на пенсии от него ще започне след около 1-2 години!