197

Анонимен

преди 6 години

Да живее САЩ!

196

ъ

преди 6 години

До Анонименнищо не съм объркал !!!сваления самолет е МИГ-25, толкова стар е че дори Българската Армия не го ползва вече и пак питам: КОЙ ДАДЕ ЗЕНИТНИ БАТАРЕЙ НА ТАЛИБАНИТЕ !?ще позная от първия път - САЩ, тези който суздадоха исламската дуржава и който продължават да я въоръжават няма по гнусна дуржава от САЩ !!!

195

До 200

преди 6 години

Айде почна се: ама в америка бият ***! Кажи сега и ти, как бият *** в америка, кажи :)

194

Анонимен

преди 6 години

А като пиша че това е Азия, и там много неща имат своя логика, днес керван на турската армия, който бе спрян преди няколко дни югозападно от Алеппо, бе допуснат до Ал Еис. САА спря настъплението към Идлиб, и разчиства обкръжени терористи на около 80 км южно от Алеппо. А турската армия, спря с героичните си прояви в Африн. Кое, как и колко е свързано, още е рано да се каже, но нов пазарлък, явно е имало.

193

л

преди 6 години

До До 189"И освен това не виждам нищо гериоично да момбардираш жени и деца в името на това някакъв диктатор"американските *** го правят постоянно и то в името на печалбите на Уол Стрийтските еврей..... колко жени и деца избиха тези Американски *** в Сърбия ....а вие гнусни еврей дигнахте паметник на Рейгън ..... народен съд и бесило ви чака !!!

192

Анонимен

преди 6 години

До кти май въобще не знаеш за какво говориш. Даже модела на самолета си объркал.САМО ДРАЗНИШ

191

До 189

преди 6 години

Ти видя ли на клипчето убития пилот колко "геройски" изглеждаше? И освен това не виждам нищо гериоично да момбардираш жени и деца в името на това някакъв диктатор от чужда държава да се задържи на власт.

190

к

преди 6 години

До Анонименпич, има нещо гнолов тази историяпърво МИГ-25 е самолет от преди 30 години и единственно войниците на Асад са въоръжени с МИГ-25второ - НИКОГА само един самолен не излиза на бойна задачатрето- свалянето дори на МИГ-25 не е лесна работа, от къде исламските животни имат радари (трябват им поне 2) и ракетни батарей !?

189

Анонимен

преди 6 години

Всички руснаци трябва незабавно да бъдат депортирани в ***.*** да се обгради с бодлива тел , да се изключи от световните комуникации, търговията и цивилизования свят. На тях в блатото им е добре и няма да липсват на никого.

188

Анонимен

преди 6 години

Падат руските бръкми

187

Анонимен

преди 6 години

Бунтовници и ПКК са едни и същи терористи всички са кюрди , така че те се бият помежду си , да се избият всички

186

Анонимен

преди 6 години

Нещастни ***....да имахте малко респект към смъртта на един войник!Те ще дойдат и тук чалмалийте. Свашата либерална джендърска благословия.*** тогава вие ще се помохамеданчите. Няма да ви стиска да се борите за вяра род и Родина.Жалки хейтъри хранещи се като хиени с тялото на един ратник.

185

Анонимен

преди 6 години

А това за Асад, не съм го казвал. Това ти си го мислиш. Информацията, за резултата от конференцията, Асад не се е споменавал. И за бъдещето на Сирия, Асад вече не е пречка, за реалните сирийци на терен. Темата Асад, стои на дневен ред само за външните сили.А моето мнение е, че на Асад, само за това, че намери верното решение, за да запази целостта на Сирия, ще му простят всички предишни грехове. А за това дали ще остане на власт, ще видим на изборите. И все пак това е Азия, там обрати всякъкви.

184

Анонимен

преди 6 години

Е нали путин каза, че войната е спечелена и се изтеглят? Как така изведнъж засилили ударите?

183

Вечна памет

преди 6 години

Вечна памет на летеца Роман Филиппов! Русия има герои, ние имаме ***!

182

Анонимен

преди 6 години

Да, само сирийци под дулата на хизбулаците от Иран. Ако слушаме твоята пропаганда излиза, че целият сирийски народ стои зад Асад, а шепа бунтовници му се опъват. Ако беше така защо са му на Асад помощници срещу шепата бунтовници. Истината е, че в САА няма сирийци, има само ирански и руски наемници убиващи сирийския народ.

181

Анонимен

преди 6 години

Смешна Русия. Жалка, гладна,алкохолизирана, необразована, азиатска........

180

Анонимен

преди 6 години

Излез от султанската пропаганда. Има интернет. На конференцията само сирийци са участвали. Дори и племенни вождове. В специална зала, без допуск за пречещи.

179

Анонимен

преди 6 години

А тя сагата не е свършила, тя сега започва. Първите калибри бяха по кибиците, дето много държаха, да се пуснат в мрежата, преди да срещнат 100 девици. Днешните са плот на операция на спец. сили и вече явно е по инструкторите им, а ги намират дори и в тоалетните. Утре очакваме точното наименование на ПСРК то, а до месец може и някой свързан с оръжейния бизнес, да се самоудави в скъпия си басейн.А по натам и за НАТО вските счетоводители може да се ослушваме. Може пак някой да катастрофира, летално

178

Анонимен

преди 6 години

Няма патриот, който след мирната конференция, ама за най упоритите говоря, който да не разбра, че тези дето не участваха, са най обикновени Изсметкяри..Каква конференция без сирийския народ бе кухолейник? Събрали се сатрапите и обявили конференция. Нещо като пленум на БКП подкрепен от целокупния български народ ли? Времето на комунизма отмина.