237

Анонимен

преди 6 години

това не е като на парада на Червената чаршия

236

Анонимен

преди 6 години

американския стелт дето го свалиха с калашник в Сърбия как откриха пилота в гъсталаците .....Така ли?Кой го откри?

235

Анонимен

преди 6 години

Русия е пропаднало място...Няма бъдеще.

234

Амнезията

преди 6 години

Колко години по-късно свалиха първия руски самолет? А?А спомняте ли си в началото дето "позначвачите" предричаха че руснаците ще си изгубят самолетите и с хиляди ще ги извозват наобратно?!И какво стана ? С 35 щурмовика руснаците обърнаха война. За това време направиха 4 пъти повече полети от "воюващите" американци отпреди три години по-рано!Последния път като им свалиха самолет затвориха небето над Сирия. Сега сигурно ще няправят лунен пейзаж - до сами Турция.Изобщо не пишете глупости!

233

Дедо Фици

преди 6 години

Бедна и слаба и всеки се облизва и нвавърта край нея. Край Русията. Сигурно искат да и помогнат? Дали? :))))А па сърбите още края на 20-ти век сваляха едни невидими стелтове за по 2млрд долара парчето с 2 обикновени стари релейки от 60-те години. И после им слагаха плакати - "Извините! Нисмо знали да е невидиво".Троляк си ти, зелена мармозетка дето не прави разлика между уриниране и секс.

232

Анонимен

преди 6 години

Русия е бедна и изостанала страна тя няма капацитет да се замесва в такива войни.Самолетите и са примитивни. Свалят се много лесно. Видяхме една туркиня с един стар Ф-16 им свали бомбардировач сега от преносима ракета където се носи през рамо ..СУ-25.

231

СатаНАТО

преди 6 години

Смея се с глас на легендите на руснаците :)))Да му пишкая на могилката на русото им пилотче с распрания г*с!

230

Анонимен

преди 6 години

А най жалкото в цялата история на разбиването на Сирия, е че на една улица мирно и дружно са живяли, и про турски и Баас овски сирийци. Пиели са си чая или каавето и са ланкали празни прикаки. Ама като са дошли агентурни кинти и далавера, Изсметкяра, който и да е, е решил, да яхне другия. А палачинката се обръща и сега иде време да се плаща. Изметкяра, няма бъдеще, колкото и силен да се чувства. Щото на който и бог да се моли, на далаверата служи.

229

Анонимен

преди 6 години

При първия удар са убити 30 излямисти и ранени над 100. .Интересно как всичките 30 терориста след свалянето на самолета са се събрали на пазара в Алепо където са ги избомбили.

228

Анонимен

преди 6 години

А башибозука е ССА, щото под фанфарите на султана, на терен те воюват. .Воюват за земите си в които живеят. За какво воюват руснаците и хизбулаците в редиците на САА?

227

Анонимен

преди 6 години

При първия удар са убити 30 излямисти и ранени над 100. При последвалите са убити още 50 и ранени пак над 100. Операцията продължава. Издирва се прекият доставчик на ракетата. Предприемат са мерки срещу доказаните участници в доставката.

226

Анонимен

преди 6 години

С останалите почти сами се справят, на терен, сирийците. .Абе видяхме ги колко се справяха сами. Бяха останали под 15% от територията си.

225

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 213Поглумившийся над смертью российского пилота украинский волонтер погиб спустя сутки. Дизайнер Леонид Краснопольский скончался после ДТП Аз им вярвам, ти - както щеш! Но не чакай добро, вече си проклет, сам се прокле! Само че за твоята участ никой няма да разбере. Трепери!.Вярваш на подобни глупости? Днес по пътищата на родината статистически са загинали 3 души. Мислиш ли, че някой от тях не се е подиграл на някого? Само дизайнерът ли се е подигравал на наемника? Хиляди са.

224

Анонимен

преди 6 години

До 226:Руския посланник в Турция щял да загине после ДТП, но се оказало, че е разстрелян.

223

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 222Когато си в плен на стереотипи, пишеш глупости. Сега има "Герой России". А момчето действително е герой! Светла му памет!

222

Анонимен

преди 6 години

Викна руснаците, за да изчистят небето, от неканени гости. С останалите почти сами се справят, на терен, сирийците. А башибозука е ССА, щото под фанфарите на султана, на терен те воюват. За много от сирийците са бандити. И вероятно за това не влязоха на конференцията. Тяхната легитимност е компрометирана, и лежи на база, турски служби, саудовски ислямски пари, и бандитизъм с петрол и оръжие. А старейшини от под контролните им райони, много добре знаят историята им.

221

Анонимен

преди 6 години

Горката Сирия - трима диктатори са я заръфали от четири страни !

220

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 213Поглумившийся над смертью российского пилота украинский волонтер погиб спустя сутки. Дизайнер Леонид Краснопольский скончался после ДТП MK/RU = 05.02.2018Аз им вярвам, ти - както щеш! Но не чакай добро, вече си проклет, сам се прокле! Само че за твоята участ никой няма да разбере. Трепери!

219

Анонимен

преди 6 години

Башибозук са хизбулаците и руснаците воюващи на страната на Асад.

218

Анонимен

преди 6 години

До ппредставям си как седиш пред листа с упорни точки и се мъчиш да съчиниш нещо. сигурно с времето става по-лесно.