157

Анонимен

преди 6 години

Отмъстителността на Путин ще му изяде главата.

156

****

преди 6 години

До-Крим не е РускиТе щото краварите приключиха вече в Афганистан,вече 16 години се мъчат,като имаш в предвид,че никой не им помога на чаршафите,докато руснаците като водеха боеве,краварите въоръжавака талибаните и по всякакъв начин пречеха,а незабравяй,че това беше партизанска война а не пълномащабна.

155

Анонимен

преди 6 години

Американските синове на Израиля никога няма да допуснат руски бази не само в Сирия, но в нита една арабска държава, които бази винаги ще бъдат потенциална опасност за Израел. Така че криви ще излезат сметките на форумните русофили, които злорадо хвалят руската военна техника, която е единствено от конвенционални оръжия. Последната война ще бъде космическа и точно такива оръжия разработват и произвеждат янките и не случайно военният бюджет на USAF за 2018 г е 800 милиарда $.

154

PD

преди 6 години

Слава на героите!А на наемника пуснал ракетата, дори и името му няма да се знае.

153

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 149Унищожи ИДИЛ бе, ***... А останалата "опозиция" я пусна да си ходи по живо по здраво, като и докара автобуси и осигури коридор от Алепо... Това джендърите май не сте в час със събитията! Тая конвенция съвсем ви изпи мозъците и за друго не мислите! ЕГН-то се дава на официалните власти и то при определени обстоятелства, а не на всеки 2-ри ***, щото така му е кеф....

152

МРАВЧО

преди 6 години

КУПИХ СИ *** ОТ МОСКВА.МНОГО Е ХУБАВА.КИТАЙСКА.

151

Анонимен

преди 6 години

Пилотът на сваленият над Маасран руски щурмовик Су-25 майор Роман Филипов е представен посмъртно за званието Герой на Русия.

150

Крим не е руски.

преди 6 години

И тази седмица Русия приключиха с ИД..ха.ха.ха ама те не знаят защото не са чували речите на Путин..ха.ха.ха Другата седмица ислямистите ще възкръснат и руснаците ще се чувстват както в Афганистан като едно време -п о *** н и ..ха.ха

149

Бай Шиле

преди 6 години

Операция Revenge.Само така Вова,изтрии от лицето на земята,тези брадати ***!!!Каквото повикало,такова се обадило.Смърт за брадатите главорези!!!

148

Анонимен

преди 6 години

България, е само производител, на част от въоръжението и боеприпасите, които се използват в Сирия. Търговията е на Американски фирми и Турски посредници, през турско сирийската граница. И това го знае всяко дете. Е, някой от тях, дори пишат статии.Но ПЗРК, вече не произвеждаме. И скоро военни складове в БГ не са горяли. Но в Украйна много нещо изгоря.

147

КРУМ

преди 6 години

Ако не бяха руските удари срещу терористите в момента можеше да говорим за България в минало време.За съжаление все още има *** симпатизиращи на брадатите!?

146

Анонимен

преди 6 години

ДО 147Клозетна бърсалка сме за брюкселските ***,дерунгели, дето Боко им раздава мокри целувки и сластни прегръдки.

145

ДО ТРЕТОПОЛОВИТЕ

преди 6 години

На седмо число ли плащат на Козяк, че толкова сте засилили активността.

144

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 148По спокойно бе момче, ще ти стане нещо на сърцето или главата. Ти явно не си схванал че Путин унищожи всякакви терористи в Сирия поне 5-6 пъти, за какви терористи бълнуваш в поста си? Обвиняваш Путин и свещената крава Русия в лъжа ли? Я си кажи ЕГН-то мpъсен триполовец?

143

Анонимен

преди 6 години

До ТошетоРуснаците имат база в Сирия и към момента! А аз друго се питам - дали свалилите самолета не са от изтеглилите се от Алепо "бунтовници" с благословията на същите тези "лоши" руснаци, които вместо да ги изкоренят до крак ислямистите/главорези, под давлението на говедарии, НПО-та, ООН - та и пр. хурки, доброволно им направиха кордон и пуснаха автобуси да ги извозят.... Е, за това сами са си виновни руснаците!

142

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 145България винаги е била руска клозетна бърсалка. Винаги обвиняват нас защото знаят че няма да им се опънем и ще поемем вината без мезе. Що не обвинят Полша? Щото поляците ще ги направят сами да си говорат една година след това.

141

ТРЯБВА ОГНЕН ВАЛ

преди 6 години

Бре, бре, каква точна статистика. И един публичен дом бил ударен.

140

Анонимен

преди 6 години

В руските медии пише че доставката на модерни пзрк за ал кайда е станала през България и нашето праветелство

139

Тошето

преди 6 години

Нали руските войски се бяха изтеглили от Сирия?Какви са тия свалени самолети?Какви са тия бомбандировки?

138

Анонимен

преди 6 години

До отечествената направа *** 140Самолетът се казва CR-929. Ще превозва 230-320 пътника. Можеш да прочетеш, ако не те мързи, но ти си с лениво съзнание и нисък интелект. Не се тревожи много - ще минат доста години, докато дойде денят, който описваш! Викай "Хуре-е!" за твоите любимци!