217

Анонимен

преди 6 години

В Армията се записаха, и то доброволно, и воюват с хъс..Несъмнено някои са се записали. То се и видя колко е масово. Ако беше масово нямаше да се налага Асад да вика иранците и руснаците. Без тях отдавна да е при баща си.

216

Анонимен

преди 6 години

За чия Родину и Сталини е умрял този герой на ссср в Идлиб !?

215

Анонимен

преди 6 години

Не бъркай аскера с башибозука. Щото утре като не трябва повече, или почне да има претенции, същия този башибозук, аскера ще разчиства.

214

п

преди 6 години

До Анонимен"кога свършва работния ден на един ***? "ти по-добре питай Сорос защо Канада не пуска Българи - нали ужким щяха да ви махнат визите !?внасяте ин сега ГМО отпадъците и кво получихте в замяна !?на теслата дръжката - това получихте !

213

Анонимен

преди 6 години

А турската армия, спря с героичните си прояви в Африн. Кое, как и колко е свързано, още е рано да се каже, но нов пазарлък, явно е имало..Нещо пак си се объркал. Днес аскерът освободи Дикметаш, Сурки и Хадж Билал от терористите. Изобщо не са спирали.

212

Анонимен

преди 6 години

До ккога свършва работния ден на един ***?

211

Анонимен

преди 6 години

До кДа беше прочел нещо, преди да ръсиш глупости. Тук става дума за Су-25, който е щурмови самолет, а не за свръхскоростния прехващач МиГ-25, който е първият самолет, можещ да следи терена и да лети на пределно ниски височини. Който гадiнката-предател Беленьков открадна и кацна с него в Хакодате, от което на джапанайките оченцата им станаха като 50 копейки. Така или иначе, МиГ-25 не се произвежда, а на негово място започнаха да правят МиГ-31.

210

к

преди 6 години

сега в Украйна няма бензин, няма отопление, няма коли по улиците, даже и градски транспорт нямаХората ги е страх да излязат на улицата за да не ги загепят бандеровските банди и да ги изпратят на фронтаРуския език е забранен, Руските телевизии и радиостанции се заглушават а по останалите държавни тележизии единственно злоба и истерия по адресс на Русия и Руснаците - скоро ще има нов "майдан" мисля аз - ще бесят бандеровци

209

Анонимен

преди 6 години

А това Сирийците ще го решат. След като се изсипаха всички агентури, и цялата шайка техни платени воини, единствен Асад, имаше задължението и официалното право, да избере, кого да покани за помощ. А и на сирийския народ, този на който му писна разни чужди му терористи, да се разпореждат в държавата му, в ситуацията на суматоха и гражданска война, къде ще се запише истинския патриот? На доволство при султана, или на Саудовскии провизии. В Армията се записаха, и то доброволно, и воюват с хъс.

208

л

преди 6 години

До Анонименняма на света по-глупав народ от Украинците !Амероканците ги излупаха отвсекъде и дори шоколадще не им дадохаобраха ги до голо - и гащите ин свалиха, сега хохлите се чудят що не ги приемат в Европа .... ми много просто Европа и САЩ вече ви осмукаха, вече няма кво да ви вземат, за какво сте им ...и сега хохлите се радват на 50% безработица и докато си седят боядисват цялата си държава в синьо и жълто .... толкова боядисана държава не съм виждал - дори тротоарите и оградите си боя

207

Анонимен

преди 6 години

И една кратка бележка, че украински негодник, писал щастливи гадости във Фейсбука, след ден сам бил привикан при Свети Петър с повиквателно тип "автокатастрофа"..Айде почна се с митовете и легендите. Хахаха

206

Анонимен

преди 6 години

А моето мнение е, че на Асад, само за това, че намери верното решение, за да запази целостта на Сирия, ще му простят всички предишни грехове. .Само, че целостта на Сирия най-малко зависи от Асад. Със своята политика раздели страната и предизвика гражданската война. Непростим грях.

205

До 214

преди 6 години

Ааами застрелялали са го като куче още във въздуха, никакъв герой не е. Какъв герой да мобардира жени и деца?

204

Анонимен

преди 6 години

Българите са траки, а не славяни... е и малко прабългари :)

203

Анонимен

преди 6 години

Сега видях снимки на летеца-герой Роман Филипов. 33-годишен рус симпатяга, гушнал една лъвица. И една кратка бележка, че украински негодник, писал щастливи гадости във Фейсбука, след ден сам бил привикан при Свети Петър с повиквателно тип "автокатастрофа". Така, че внимавайте да не ви се случи същото в бурната ви радост! Главният си знае работата!Слава на руския герой - приел е смъртта си като истински мъж, в бой! С верния си "Стечкин" е стрелял да последно! Предпочел е смъртта пред плена!

202

Анонимен

преди 6 години

До укогато нямаш аргументи ставаш агресивен,, факт :)

201

Анонимен

преди 6 години

Слава на САЩ!

200

Анонимен

преди 6 години

специално за питащия:ПЗРК - преносима зенитно ракетен комплекс, е свалил самолета, който е изпълнявал мисия по контрол на въздушното пространство. Поради неизвестни ми причини е летял ниско в зоната на поражение на ПЗРК, които са с топлинни насочващи системи. ПЗРК е една тръба около 1,5 м и около 15 кг.

199

Анонимен

преди 6 години

До ъ:) И веднага започнахме с обидите. сваления самолет е Су 25 щурмовик-бомбаррировач, за непосредствена подръжка на пехотата. Лети ниско и бавно и за това може да се свали и с преносима система за ПВО. МиГ 25 е стратосферен прехващач.

198

;

преди 6 години

До До 200"Айде почна се: ама в америка бият ***! Кажи сега и ти, как бият *** в америка, кажи :)"за жалосъ в Америка вече не бият ***, *** станаха повече от белите и сега *** бият белите !то за това и САЩ берат душа .... лека полека заприличват на Мексико