207

Анонимен

преди 6 години

Всички говорите за хомо, а това е само ако *** е самоопределим.Има и друга употреба старата употреба, Да се определи кои са господарите и кои слугите.Един англичанин е с по висока мъжесвеност от останалите, А един благородник е със по висок ***, от другите англичани което значи че са слуги останалите.Когато една държава владее половината свят, е необходимо пола да се определя от социален пол за да е ясно кои са господарите и кои слугите.Иначе въстания не се контролират, и котролола отива

206

Анонимен

преди 6 години

Браво на министъра....

205

до219

преди 6 години

Наборе, ако не ме беше срам от жената , щях да напиша същото, само заради пенсионирането.

204

Не е съвсем така

преди 6 години

До 213Изобщо не се акцентира на насилието над жени. Акцентира се върху насилие над лица описани в медицинския справочник (МКБ-10) като такива с половопсихични отклонения. Ако не вярваш, отвори обяснителния доклад. т.53 изброява "жертвите". Доколкото знам, в момента се оказва колосален натиск над световната здравна организация, да се премахнат тези определения като болести. vevesti.bg/160184/vevesti-publikuva-palnia-tekst-na-obyasnitelnia-doklad-kam-istanbulskata-konventsia/

203

Анти БКП-ДС

преди 6 години

До АнонименМалко актуални цени от 02.1997г: Цена на салама - 8500 лв., захар - 1700 лв., олио - 950 лв., хляб - 340 лв. Заплата 14500 лв. И това ако намериш по случайност с връзки в магазина! Долар 1= 3200 лв. Месечна заплата 4.50 долара. Ей до това води комунизъма!

202

Морски

преди 6 години

Прав е Каракачанов!

201

До 216

преди 6 години

Не съм хомо и не ми е ясна тази конвенция, но смея да твърдя, че съм добре образован човек... И като такъв знам, че хомосексуализмът се среща при много, много животински видове... Виж джендърството и травеститите са само при хората, но по-добре не се впускай в дълбокомислия за животинските видове и поведението йм, че се излагаш...

200

Но наиситна

преди 6 години

Иван Костов трябва да се върне в политиката; винаги дава разумни идеи и ако беше на власт, щяхме да бъдем ПОНЕ колкото ПОртугалия и Испания.

199

На 4.02.се отминава

преди 6 години

датата, на 1.02.Президентската институция замълча е не спомена пред българите в чужбина за датата: че почитаме жертвите на тоталитарния комунистически режим.ВРъща се политиката на Т.Живков, БКП?Въпреки че сме в ЕС?

198

Анонимен

преди 6 години

До 218 На тази дата за втори път след 89-та ни е / баха майките - принудени протести след създадена изкуствена инфлация, фалити на банки,празни магазини.Старите *** играха филми със новите сини *** .. и всички се хванахте .Ето това е станало на 4 .02.97-маСледващите такива масови протести може би ще са за да се въведе ин/цеста, ***/де#ра3твото (в двете му форми) и всички видове транс .Демокрацията ПРИЯТЕЛИ е на върха на салама.... но и от много салам казват се и повръщало !

197

до 214:

преди 6 години

Всичко е суета,а суетата е за безделниците.Отрудените хора нямат нито време, нито пари да си сменят социалния пол.

196

До 219

преди 6 години

Страхотно чувство за хумор, ха-ха-ха ;) С него едва ли имаш жена и ще е по-лесно да си смениш пола! :)))

195

Незлобливо

преди 6 години

Никой от долуспоменатите нямаше да ни стриже вълната, ако не бяхме овце.Всички ни е страх от всичко, снишаваме се и чакаме страшното да отмине-ето такава порода сме, селектирана през вековете.

194

Анонимен

преди 6 години

Помним, помним 4 февруари 1997 г. Това е началната дата на голямото разграбване на България от шайката СДС и Иван Костов.А вие защо не скачате сега?

193

Анонимен

преди 6 години

гербераст се сменя на джендераст;все...... ескременти нежно казано

192

Анонимен

преди 6 години

Нормален мъж съм, но подкрепям конвенцията по следните причини.НА 60 Г. СЪМ И ИМАМ ОЩЕ 4 ГОДИНИ ДО ПЕНСИЯ. Затова сменям си пола, ставам жена и ще се пенсионирам три години по-рано. Нека да ми откажат, веднага ще ги обвиня в дискриминация.

191

Анонимен

преди 6 години

Ало днеса, датата 04.02.1997 г. говори ли ви нещо? А да вие сте ***!

190

Анонимен

преди 6 години

К`во има да приказваме.Ражда се нов герберастки пол.

189

Анонимен

преди 6 години

Щом при животните няма хомосексуализъм, значи е нещо ненормално.Психично заболяване.Някой се мисли за Жана д`Арк, друг за Наполеон, трети за ***. Може и да се лекува.

188

Анонимен

преди 6 години

Дебелото Прасе с картонче в ДС пак намери ниша да демагогства!