187

Моля, ПОНЕ

преди 6 години

министрите от Правителството, говорете ЦИВИЛИЗОВАНО, без да слагате подигравателен подтекст(В.Симеонов) и да употребявате уличен жаргон( според мен- циничен-Кр.Каракачанов)Моля бъдете възпитани, градивни( стигат ни БСП и пригласящите..)За всички ще кажа: не съм фен( и семейство, познати) на ЛГТБ, спомнете си древните гърци( не е дощло от "демокрацията..)Нещата се развиват, променят:имало ги е, изчезнали са, появяват се, пак ще изчезнат...Днес пишеше за бразилска баскетболистка.Холандски премиер

186

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО СЕ АКЦЕНТИРА СПЕЦИАЛНО НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИ?ПО ПРИНЦИП ВСЯКО НАСИЛИЕ НА ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА ПО ЗАКОНА. ТАКА КАКТО ОТДЕЛЯТ ЖЕНИГЕ МИ НАМИРИСВА НА ДИСКРИМИНАЦИЯ.ЗАЩОТО ИМА И НАСИЛИЕ НАД МЪЖЕ.И КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВЯТ В ТЕЗИ ЦЕНТРОВЕ? ШЕ ГИ ИЗХРАНВАТ , А ПСИХОЛОЗИ ЩЕ ГИ МИЛВАТК ПО ГЛРАВИЧКИТЕ И ЩЕ ГИ УТЕШАВАТ?!

185

Анонимен

преди 6 години

Има БГ социалистически пол, което е нещо по-неопределено и от джендърите!

184

Анонимен

преди 6 години

До края на годината, Герб са се ангажирали да построят тоалетни за третия пол в детски градини, училища и държавни институции. За частния сектор този срок е удължен до лятото на 2019 г.

183

Извратенящина - не

преди 6 години

Нека си го кажем направо. Без наритване няма да се мине. Провокациите са всекидневни. Все по-арогантни. Децата няма да дадем да на *** проповедниците да ги содомизират. Въпрос само на една искрица е вече. Не знам дали имат чувство за съхранение подобни ***.и.

182

Пустиняк

преди 6 години

Поредната опошлена псевдо дискусия с която занимават 80те процента да се пенявят, докато ги ограбват и обричат на изчезване. И какво им бърка на крО.маньонците, че някой мъж иска да е жена и обратното. Че и в Иран смяната на пола е разрешена. А какво ще каже опростачения се подпухнал шкембе войвода за хермафродитите, каквито се раждат 1процент. Ще рече в Бг живеят около 70000 такива. Те какъв определен биологичен пол са бе долен доноснико!

181

Анонимен

преди 6 години

*** е английска дума, непреводима на другите езици. Ако се замени с "Глупендър", превода ще бъде доста по лесен.

180

Анонимен

преди 6 години

До ЗозоНа гръб - под мъж..Са по-ясно ли е?

179

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен *** е бетер таласъм и караконджул .Много по зло V

178

Зозо

преди 6 години

ArmagedonГледах Верона-Рома 0:1, не съм прочел правилно!

177

Анонимен

преди 6 години

Не подценявайте децата, когато чичковците с перуки и ролки дойдат да проповядват днеждатизъм в училищата на тях ще се гледа като на хибрид между клоуни и сектанти, някой може да се увлече но ще бъде изтрит от генофонда в следващото поколение, ще ни остане като реверанс към провалените генетични експерименти като тези. и те са хора. Просто им кажете на децата че сектантите са проникнали навсякъде освен в тях, и че ултимативно искат да проникнат и в тях.

176

87877687

преди 6 години

До Анонимен 197 данъколплатците естествено

175

Анонимен

преди 6 години

Къде е б.федераската,днес не сте писали за нея..

174

Зозо

преди 6 години

До ArmagedonКак под мъжки гръб бе, колега?! Такава поза няма :)))))))))))

173

Анонимен

преди 6 години

А кой ще им плаща хормоналните терапии и операции при смяната на пола им? Техните *** фондации ли или данъкоплатците на съответната държава, ратифицирала тази конвенция?

172

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДобре че им обясни на ''двуполовите'' разликата между пол (sex) и *** (жанр). че едното е биология а другото - психология. И че *** не е таласъм.

171

Анонимен

преди 6 години

Навремето в казрмата се чудех защо старшината викаше- аз съм ви и майка и баща!А то какво било - още тогава е знаел за трития пол.

170

Анти БКП-ДС

преди 6 години

От новините: Турски граничари стрелят по бежанци и ги връщат в Сирия. Убити около 150. И още: Днес Турция понесе най - тежките си загуби от нахлуването в Сирия.Кюрдите не се дават.

169

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов говори като шопа, който видял жирафа и казал че нема такова животно.

168

и все пак

преди 6 години

По-добре "Шкембе", отколкото джендърмен!