247

Анонимен

преди 6 години

Ти за Вовата ли говориш?Аз чета техните сайтове. Нито дума за джендъра. Явно се опасяват да не обидят някого.

246

zg

преди 6 години

До 271Абсолютно невярно. Точно сегашната система е идеална за налагане на какво ли не. Половината не гласуват. От останалата половина са достатъчни около 30% за да кажеш: народът ме избра. Ако процентът на негласувалите се увеличи, просто избори ще се печелят не с 1/6 от гласовете, а с още по-малко. И няма да можеш да възразиш. Ще те бият, ще те еб***т и децата ти ще изпедерастят...

245

въпрос за русофили

преди 6 години

Ако един много известен руский человек от мъжи биологичен пол си слага постоянно ботокс в лицето и устните и ходи винаги на 15 сантиметрови токчета от какъв *** е?

244

zg

преди 6 години

До Сънaродници,Изсилваш се малко. Боко наистина демонстрира не съвсем мъжко поведение. Но това не е от вчера. Колкото до приписването на джендерастията на световен еврейски заговор - скептик съм. Да, има причини да си мислят така хората. Единственото вероизповедание в България, подкрепило содомизма на конвенцията. Все пак, ако си с достатъчно опит, познаваш и евреи. Аз поне познавам. Хора като нас. Някои - умни, други - ***. Да, не са богоизбран народ, но не бих ги определил и за изтребване

243

Анонимен

преди 6 години

Така или иначе никоя партия не си спазва обещанията, не си изпълнява предизборната програма, сменят си изцяло политческите платформи, купуват си гласове, лъжат, фалшифицират резултатите и най - вече не се интересуват от обикновените хора и проблемите ни. Да спрем да гласуваме два - три пъти и тогава ще се усетят!

242

Анонимен

преди 6 години

Дааа, преди избори всички говорят едно, а след като вземат властта вършат съвсем друго. Няма как да предвидим решенията им, които са в ущърб на нас народа. Отделно кои с кои се коалират после.

241

Анонимен

преди 6 години

267,вероятно поради твоята неграмотност ти се е изкривило и съзнанието,следствие на което ти се е размила действителността.Твоята категория хора са лесни за манипулация и зомбиране,те приемат всичко казано от някого/дори със слаб интелект/за чиста монета,а това води до тежки последици не само за самия индивид,а и за много други хора,ако ме разбираш.

240

Мешана скара

преди 6 години

Добре го давате. Военен министър да се занимава с глупости, а сигурно здравният министър с военните работи.Министърът на културата пък се меси в здравеопазването.

239

От 261 до 263

преди 6 години

Едно уточнение:всъщност аз точно не съм назначил точно тези,а 80-те % ги назначиха.Мога само да се надявам,че останалите 20% ще станат повече,за да не се допускат повече ялови управления.

238

глупости

преди 6 години

Цялата глупост идва от неутолимото желание на *** за медийни изяви.Просто хвърли партенката за да предизвика антагонизъм.Просто такъв въпрос не саществува. Всичко ще затихне и после от БСП ще се правят че не си спомнят.

237

Техен проблем

преди 6 години

Не ги мислете джендърите. В лекарските среди се знае, че не всички операции за смяна на пола са успешни, лечението дълго, скъпо, а и 90 % от тях след това са като осакатени и не могат да изпитват истинско удоволствие при интимен контакт, и изявяват желание за обратно възстановяване на първичния им биологичен пол. Накрая двойственият ролеви живот им се отразява и психически зле особено в зряла и напреднала възраст.

236

победил джендеризъm

преди 6 години

Млада брачна двойка след видеозона.- Какво ще бъде, докторе?- В началото ще бъде момче...

235

да бе,подритвали

преди 6 години

До Анонимен262Ако мислиш,че ти си ги назначил да управляват,значи нещо не ти е както трябва!Искаш ли да ти кажа кой и как ще спечели следващите избори!?

234

Мда

преди 6 години

Стабилност му е майката. Стабилен джендеризъм. Мисля, че със задаващите се учебни програми и за детските градини, ще се реши поне един въпрос. Ще има вече повече места. Или пък *** *** проповедници правещи "кросдресинг" (пробващи дали момченце например не харесва повече рокличка). Не мога да гадая. Вие ми кажете как ще се развият нещата. :)

233

Анонимен

преди 6 години

Мисля,че управляващите си подритват трудовата книжка.Назначили сме ги да ни управляват,а не да ни излагат.Ако подпишат това недоразумение ще видят власт отново през крив макарон.

232

победил джендеризъm

преди 6 години

- Тате, аз съм лесбийка - казва дъщерята на баща си.- Ех, дъще...- И аз съм лесбийка, тате - казва другата дъщеря.- И таз хубава! Е, кой ще доведе зет вкъщи тогава?- Аз, тате - обажда се синът от другата стая.

231

КВОТО СИ ИСКАТ

преди 6 години

това правят!Сайта е ЧАСТЕН,и който плаща,той поръчва музиката!Кво се правите на ощипани госпожици!?Дреме му на някой за вашето мнение!

230

Анонимен

преди 6 години

Разбира се,че е биологична категория.Докога ща ни занимават с глупости?Малко ли проблеми има в тая държава,та месеци наред ни занимават с третополови с изкривено светоусещане и морал.

229

Анонимен

преди 6 години

Г-н Каракачанов прав сте на думи, но действия трябват

228

реалист

преди 6 години

Патриоти, ако не искате да бъдете съучастници на престъпното управление, напуснете коалицията.