209

Анонимен

преди 6 години

На всички комунисти трябва да им се вземат парите, да им се заточат всички роднини в Белене, да видят как е и да им се избият всички съпартийци.

208

Анонимен

преди 6 години

Те повечето шумкари ги изтрепаха. Сегашните са наследници на еднодневни шумкари от 8.9.

207

Анонимен

преди 6 години

Навремето е имало ЗЗД и нещата са ставали. Всички такива дето са се правили на голямата работа и целта им е била само да убиват беззащитни са били бесени по дърветата.Шумкар ли е само това е лекарството.Как се радвам за всички убити бандити дето преди 1944 са намерили точно това, което търсят.И сега като тръгнат масови убийци да трепят наред граждани това е единственото лечение, да ги убиеш.

206

до 206

преди 6 години

Подводничари...парашутисти...в пряк , и в преносен смисъл - комунистическата сraн...идва в България с пияните болшевици да реже глави!

205

Анонимен

преди 6 години

Навремето малко са ги трепали шумкарите. Трябваше всички до девето коляно. А не сега да има такива третополови Гейове без ден трудов стаж.

204

до 204

преди 6 години

Колега - плоскоглавите червенокаскетници , не само , че не знаят какво е срам!Виж ги - зоват за нови кланета на инакомислещите!Гнъсни...нагли...***!

203

Анонимен

преди 6 години

Идват разни бандити след 1944 г. и първата им работа е да изтрепят всички свестни и да пуснат от затвора криминалните престъпници.И то със силата на чужда армия "розавата джендърска армия" от алкохолици.После тази чужда армия си прави един бетон в центъра, пише си сама "от признателният български народ" и си окупира страната за 45 г.

202

Анонимен

преди 6 години

Продължавайте да гласувате за румрадевци и корниновци.

201

Анонимен

преди 6 години

До Така епроблема не е само БСП, проблема е че комунистите се клонираха в още един куп други партии, погледни днешното народно събрание от 249 депутати, поне 230 са свързани по някакъв начин с БКП, и това е защото нямаше лустрация у нас както в Чехия и Балтийските държави затова сме и най-бедната държава в ЕС

200

Монархист

преди 6 години

Опитът на ДС да се направи на загрижен за демокрациятра е смешен. БКП била се борила с "монархо-фазимЪма", ами няма такова нещо като монархо-фашизъм. Или ще е фашизъм, тоталитарно управление с ръководител с цялата власт Дуче, или ще е монархизъм с монарх начело.В България Дуче не е имало, фашизъм не е имало въобще. Даже национал-социализъм не е имало. Ние сме били парламентарна монархия с реален действащ парламент, както е сега Великобритания.Това, че са трепани бандити шумкари е логично.

199

До така е

преди 6 години

Какви извинения очакваш от тези полухора? Един от тях по същия въпрос се беше изказал че приемал вината само с мезетата. За какво говорим

198

Анонимен

преди 6 години

До всички плоскоглави каскетници писали дотук - не 510лв. заплата - куршум за вас безродниците!

197

Анонимен

преди 6 години

Тежкото робство под което попадна българският народ през 1944 продължава и до сега.

196

Анонимен

преди 6 години

Няма никакъв проблем с България. Прочетете коментарите и ще разберета , защо младите и образовани хора напускат България .

195

Народният съд е по

преди 6 години

подобие на Нюмберския процес, и е извършен под диктовката и надзора на победителите във ВСВ. А колкото до това, че комунистите са го организирали - просто вижте състава на правителството по него време. Комунистите имат двама министри и то без портфейли. Това, че герберисти не знаят историята си е за тяхна сметка.

194

ПАТРИОТ

преди 6 години

ЗАЩО НЕ СЕ ПОЧИТАТ ЙОСИФ ХЕРБСТ, ГЕО МИЛЕВ, НИКОЛА ВАПЦАРОВ, ШЕСТТЕ ЯСТРЕБИНЧЕТА, ЖЕРТВИТЕ ОТ АТЕНТАТА ДУЛОВО И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ, ОПУСТОШИТЕЛНИТЕ БОМБАРДИРОВКИ НАД СОФИЯ 1943-1944 г. ПИТАМ ЗАЩО ?

193

Така е

преди 6 години

До Анонимен 192 Мародерствата и убействато каита са правили комунистите през 45г. задължително трябва да се учатв учищата. И БСП ако бяха честна партия трябваше с официално обръщение да кажат: Бългори, извиняваме се за мародерствата и убийствата ,които са извършили нашите деди и бащи.Не приемаме тези репресии.Само че ги защитават със зъби и нокти.Лафа защото са избивани индианците през 17 век не върви. Убийствата са ставали през 20век.Така БСП власт няма да види , а и не трябва.

192

До 183

преди 6 години

То ако беше така нямаше да сте чак толкова отвратителни. Какви палачи могат да бъдат многото убити от вас *** - професори, писатели, артисти, учители, духовници, предприемачи и т. н.

191

Анонимен

преди 6 години

Джинджърите начело с най дебелият джинджър продадоха Нългария за центове, с крокодилски сълзи реват за дедовците и за пресъупници избити от народният съд в ужас историята да не се повтори.. Споко колелото се върти...

190

Анонимен

преди 6 години

лошото е че само почитаме жертвите, а не направихме нищо за да осъдим палачите, техните деца днес стоят в парламента и се правят на демократи, затова ни трябва лустрация, дзверска лустрация