249

До 255 моник

преди 6 години

И кого си мислиш, че ще излъжеш? Нямам дума колко ви е ниско нивото другари. Чета ти коментара и се чудя да се смея ли да плача ли

248

Анонимен

преди 6 години

По времето на Цар Борис на България са и викали малката Япония ! - гърците тогава са били пълни мизерници в сравнение с нас.С една надница за 1работен ден са купували цяло агне и са им оставали пари.България е била с най-висок стандарт на живот на Балканите.А тези мързеливите са станали шумкари ! - да живеят на чужд гръб както е и сега.

247

моник

преди 6 години

Коментатори не пишете за събития с които не сте запознати .Не комунистите са избивали ,а фашистите избиват комунистите под натиска на тъй наречения Народен съд Като много знаете кажете кой уби децата от Ястребино .10 те души от Крушево Севлиевско без съд и присъда Това са тези чийто имена са изписани на стената на ж ертвите от комунизма. Сигурно е нямало Баташко клане затова плачете за възродителния процес Та те 600г живеят на наша земя ,като са турци да си вървят вТуция

246

До 253

преди 6 години

Това ли успя да измислиш? Това ли е управданието на комунистите за хилядите убити без съд и присъда, от които нищожен процент са имали нещо общо с убитите ви партизани и външната политика на България. Много зле, много.

245

Даниел

преди 6 години

До до 243Сериозно? Явно току-що отрече всеизвестния факт, че от 1940г. до 1944г. реално цяла Франция е била под окупация на нацистите. Аз не помня 1941 - 9.9.1944г. ние да сме били окупирани от някой друг. Та хайде да не сравняваме Франция и България, защото няма база за сравнение. Нашите шумкарчета си бяха прости мандраджии и действаха под давление на СССР, т.е. диверсанти. Навсякъде по света диверсантите във военно време ги чака само една съдба - разстрел.

244

"-"

преди 6 години

Знаете ли кое ще довърши Бг като държава и българите като народ????Вечното ни разделение и взаимно противостояние!Както се казва " Двама българи - три църкви" или "Един хайдутин - войвода, двама хайдути - чета с войвода, трима хайдути - чета с войвода и предател"

243

до 243

преди 6 години

Френския "чужд окупатор" с който се борят френските партизани са така наречените "съглашатели", които също са французи. След края на войната същите са осъдени на смърт от Френски народен съд. Забележка - тези "съглашатели" не са били фашисти, нацисти или други. Много от тях са били част от интелигенцията. Вероятно са считали че чрез съглашателството си защитават своя народ от изтребление. Нашите за сметка на това са били истински окупатори.

242

Анонимен

преди 6 години

Закони трябват в тая държава ! Железни !- и всичко ще си дойде на мястото ама затова трябва нова конституция като Търновската !20 твърди и това е ! - не като сегашната на всеки закон 20 вратички за измъкване.И това е първото което трябва да се промени ! - всичко друго е Бла Бла.

241

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът беше ли секта?

240

до 246

преди 6 години

Колега , на този наглия, и простия ... само му виж ника - и му скрой каскет!Те са си такива !Приличат си като капки вода!Пълни с подсилен бетон тикви!Шимпанзе ще стане шахматист - преди тоя да те разбере!

239

До 244

преди 6 години

Много си зле приятел. Кажи по-добре за твоите "партизани" дето извършиха най-големият терорестичен акт в света за онези години взривявайки църквата "Света Неделя", убивайки около 200 човека, включително много жени и деца и още около 500 човека ранени.

238

до 244

преди 6 години

За теб комунистическия навлеk - са "партизански девойки" , за нормалния българин са " комунистически naчаври"И те така!

237

Даниел

преди 6 години

В България партизаните си бяха обикновени престъпници и терористи. Разликата е, че макитата (Франция) се бореха с/у чужд окупатор, тези в СССР също се бореха с/у чужд окупатор. А нашите *** с/у какво се бореха - с/у законната власт на България. При това положение правилно са ги разстрелвали, защото това е тероризъм. Как постъпват руснаците с терористите в Сирия - разстрелват ли ги, бомбят ли ги или цветя им носят. И не, комунизма няма нищо общо с романите на Марко Марчевски.

236

Анонимен

преди 6 години

"Червени ***". Нищо не характеризира по-добре комунистите от тази фраза.

235

Анонимен

преди 6 години

До Революционера!Истината е понятие с което вие простите и нагли *** - нямате нищо общо!

234

Анонимен

преди 6 години

До 238Другарю комунист - българският селянин сравнен с вас е аристократ!Работлив...грижовен..стопанин!Вие комунистите - сте били шепа некадърни, завистливи обирджии на мандри.. идвате на власт с помоща на пияния болшевишки окупатор...и правите от България - коптор!По свой образ и подобие!Така и до днес!

233

ако бъдат

преди 6 години

сравнени броя на жертвите от времето когато американците и англичаните водят войната с България с броя на жертвите на Народния съд т.е. след като Сталин, Чърчил и Рузвелт се договарят руснаците да ни бият разликата е в пъти. Може би историците не трябва да пропускат фактите пък хората сами ще си направят изводите.

232

Анонимен

преди 6 години

Защо българите са ги наричали шумци?

231

Анонимен

преди 6 години

Комунистите празнуваха ли като ни бомбандираха?

230

Анонимен

преди 6 години

До 233...можеби само наглостта е по-голяма от простотията ви!