269

Сталин

преди 6 години

Трябва категорично да се осъди това варварство на комунистите! Оправдават се с жертвите партизани,а как са умрели,докато нападат мандри ли? Защото реални битки не са водили. И какъв е този монархо-фашизъм,те са се борли протов управлението на страната по указания на Москва. Избиха елита на държавата да дократ едно безродно и чуждо управление!

268

Безочлив Питам

преди 6 години

Колко от тези партизани безкористни влязоха във власта след девети , а.Точно страхливците се уредиха със сладки постове във власта.А онези дето си проляха кръвта за България , бабързо за анархисти ги набедиха и на въжето ги качиха.От другарско уважение ги убиха.

267

Трак до питам

преди 6 години

Когато проумееш разликата между монархия и фашизъм.А ти си срам за истинските комунисти , отивай при дружките ти Боков и Добрев , богати материално и бедни морално.

266

Питам

преди 6 години

Кога ще почетем паметта на:- 3055 партизани и бойци от съпротивата срещу монархо-фашизма, убити в сраженията, екзекутирани или загинали от болести и побои във фашистките концлагери- разстреляните деца в с. Ястребино- 10-годишния Митко Палаузов, разстрелян от жандармерията в м. Осеникова поляна, над Габрово- петимата от РМС- Никола Вапцаров, Цвятко Радойнов ... ???

265

До носталгиците

преди 6 години

Хълцащите по комунизма , са като милеещите по мутренските години.И двата вида са заблудени и прости , но поне мутрите го преживяха.Всички били сити при бай Тошо , нищо че всеки трети боледуваше от анемия(липса на витамини от недохранване).Било евтино , да но пари нямаше ,а купоните бяха под бройка.Всички били бедни-особено малък Тошко , който и до днеска не може да изхарчи мизерните пари на дядо.

264

Трак

преди 6 години

Истинските комунисти се отвращаваха и засрамваха от зверствата на сталинистите , и цял живот изкопуваха греховете на другарите си.

263

Анонимен

преди 6 години

При комунистите България беше 9 милиона. Сега е под 7, с непрекъсната тенденция за намаляване, като БАН казват, че до 50 години ще изчезнем. Толкоз за демокрацията! Да върви на мама си в пантофа. Много е убава, само дето затрива българите. Фактите са безкомпромисни, господа демократи!

262

до 270

преди 6 години

*** като теб у нас много!Заради вас - България буксува в калта на посткомунистическата ***.

261

Анонимен

преди 6 години

Жертви на комунизма няма! Има справедливо инзаслужено затворени в лагери крадливи кметове, държавни чиновници и тем подобни oтпадъци смукали яко по царско време. Абе каквито са сега, такива са били и тогава. Как да не ги изтрепеш до крак? Евала и нисък поклон пред народния съд!

260

До Помнещ

преди 6 години

Някой пречи ли ти да поднасяш цветя на паметниците на вашите хора?Пречи ли ти да събираш съмишленици, за да проведете възпоменателно тържество?Никой не ти пречи!Но ти - не, та не! Специално днес искаш да се прекланяш пред тяхната памет! Ами добре.Качвай се на колата и заминавай пред Гарнизонното стрелбище, или в Ястребино, или където искаш и си се покланяй.Врявата, който вдигаш тук, е като на онези,които учудили лорда - хем никой не им забранява еднополовата любов, хем правят правят протест!

259

Голям пропуск

преди 6 години

Трябваше да избесим *** през 1989И сега щяхме да сме по- добре от РумънияНе е късно!

258

Комунист

преди 6 години

До До комунистаЗаконно избрания премиер е организирал "законни" въоражени земеделски отряди. "Оранжевата гвардия". Най-демократично! "Комитет за селска диктатура" и побоя на гара Долни Дъбник на представителите "Блока". И саморазправите на дружбашките активисти. Такъв тиранин с избори не се сменя. Публично е унижавал висшите български офицери. С погазването на закона е изправил страната пред гражданска война. Заловилите го войници просто го оставили на членове на ВМРО. Те са го драли жив.

257

Киртак

преди 6 години

До ПомнещЯ пак? Кой е извършителя на разтрела на ястребинчетата? Член на РМС, ако не знаеш. Помниш ли клането в столовата на лекуващи се невъоражени немски войници в Жабокрек. Помниш ли изнасилената и убита непълнолетна дъщеря на човека довел електричеството в България. Пак там, при славната "битка" при Жабокрек. Нелегалния Живков се е явявал на изпити, когато го били издирвали. Взривяването и избиването на невинни хора в църквата "Света Неделя"?

256

Така е

преди 6 години

До Анонимен 259 Така е ..Капитализма прави чудеса.

255

Я па я...!

преди 6 години

До До 244 Жертвите при атентата на СВ.Неделя са повече от бомбандировките над София.

254

Отговор

преди 6 години

До жертвите на войната 232 С бомбандировките на американци и англичани над София и др. градове, само са ни ощипали по бузките. Минали сме сухи между капките. 5. се води жестока война , ние сме съюзници на Германия но участието ни е до кръчмата , къде се дискотира кой ще победи.

253

Пешо

преди 6 години

най-много човешки жертви е взел и продължава да взема капитализма, сега демокрация дето му викат

252

Помнещ

преди 6 години

А кога ще почетем паметта на:- 3055 партизани и бойци от съпротивата срещу монархо-фашизма, убити в сраженията, екзекутирани или загинали от болести и побои във фашистките концлагери- разстреляните деца в с. Ястребино- 10-годишния Митко Палаузов, разстрелян от жандармерията в м. Осеникова поляна, над Габрово- петимата от РМС- Никола Вапцаров, Цвятко Радойнов ... ???

251

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли разликата между комунистите и останалите хора ! - комунистите могат да направят от Райската градина Пустиня а останалите от пустинята Райска градина.Примери колкото щете и всички потвърждават 100% фактите !

250

моник

преди 6 години

Изнаете ли всяка власт взема своите жертви Само по време на демокрацията убийствата са 2700 без съд и присъда