77

Анонимен

преди 6 години

Да, това е плана Калерги!

76

вземете

преди 6 години

прочетете конвенцията. Вадите думи от контекста и бъркате каши от текстове от конвенцията и анализи на въздействието. Ако някога сте ходили на училище и сте се научили на "четене с разбиране"/в което България оказва се бълва функционално неграмотни/стегнете се и прочетете текста. Единственото което там се казва ясно е че ВСИЧКИ независимо дали са жени, деца възрастни хора, от раса, пол или религиозни убеждания трябва да бъдат защитени от ДЪРЖАВАТА от насилие и неравнопоставеност у дома си.

75

Анонимен

преди 6 години

До Антифен на систематаНапълно съм съгласен за броя на населението, но защо белите хора трябва насила да изчезнат? Защо педерастки мерки не се въведат в Африка или Азия или Близкия изток, където се плодят като ***? Отговорът е ***:първо, никой там няма да допусне контрол на раждаемостта под каквато и да е форма.Второ, някой иска белите хора да изчезнат, защото са умни, креативни, мъжествени, завоеватели със самочувствие и не се подчиняват никому! И това го иска кой? Евреите, разбира се!

74

Анонимен

преди 6 години

70% от хората са изперкали. Оттам идва основния проблем.

73

Анонимен

преди 6 години

Искаме вън от изпед,ерастилия се ЕС, щом това са им ценностите, да си ги заврат в разпраните халки! Не им щем ценностите!!!

72

В латинските езици

преди 6 години

навсякъде GENERE,GENDER,GENRE означава РОД- в граматиката( учили сте чужд ез( и руски) означава м.р, ж.р., ср.р.( в които езици има).В по-широк смисъл означава ВИД.И така се превежда на български.На бълг. няма дума ***.Човек, който борави с думите, словото, може да намери смисъла.

71

Анонимен

преди 6 години

ДО 42ПОСОЧЕНАТА СТАТИЯ ВЕЧЕ Я НЯМА!!!

70

Странна е злобата

преди 6 години

и ЛИПСАТА на логика: 1 ЗАКАНИ за метежи ала Нимлер( 71).2.НИКОЙ не отправя зов към БСП, че точно Станишев и зам.президентът Йотова са участвали в съставянето на Конвенцията и са получавали заплати в ЕП.3.Говори се против Герб, Сорос, Плевнвлиев(?), а към БСП-нито дума. 4.ЯВНО "ИЗ ОСНОВИ" сте ПРОТИВ ЕС, искате да се върне 9.09.1944- ех, с какво удоволствие ще нахълтвате по домовете на хората ...Виждате ли се????

69

СПИРО КИРОВ

преди 6 години

Политиката в Българиябг мутри се подчиняват на еврожендери-тенджери

68

Анонимен

преди 6 години

Цецките са риск за държавата щото като назначават такива случайни хора на високи постове и после лапат кукичката като шарани на всичко дето им подават от фондациите. Проста женица, връзва се на купешки лафове и уидурми- все готово написано чете и сега олеле ми тя ква стана... грешка в превода. Бате и сърба попарата на тая практика на президентските ама пусто удобство...

67

Анонимен

преди 6 години

изтри ми отговора, нищо аз пак ще го постна! А като ме ***, пак ще си сменя ип-то *** нещастно!!!Откакто дойде демокрацията не е имало толкова урунгели събрани в една партия, толкова *** закони предложени и приети от управляващата шайка! Калинка стана нарицателно за техните кадри!Толкова настъпвания на мотики като в анимационен филм!!! Герб е партията на калинките! Вече и на джендърите! Национални предатели! В сравнение с тях тройната коалиция са светци

66

Анонимен

преди 6 години

Вън от прогнилия заразен еврогей,ски съюз! Майната им на либералните им идеи, мултикултито и прочие зарази! Трябва да се отървем от тая зараза! Трябва да спасим от изпедерастяване децата си и техните деца! А мало,умните западняци да се перат с децата си, щом ги влече, това си е техния избор, не нашия!!! Скондинавците до 2050 г ще са над 90% хомосексуални, това ли искаме и при нас! Бой по третополовите ***!

65

ГЕРБЕРСКАТА АГИТКА

преди 6 години

да се включи да брани с гол .... честа на ЦЕЦКА

64

ТАЯ Т“ЪПА СЕЛАНКА

преди 6 години

да си ходи на село, или ако иска да пее на ухото на ЮНКЕР "ЦЪФНАЛ ГЕРБЕР"

63

Анонимен

преди 6 години

Е нормално е за герберите да са *** до ушите, но с усмивка! Все пак те са уникални! Трябва да ги изучават в учебниците по патология, особено еднокнижния им вожд

62

Гришата от Ловеч

преди 6 години

Разбрахме, че конвенцията ще пази феновете, които станаха от Литекс, но ще ни пуснат ли в Европа?

61

Анонимен

преди 6 години

Това за 3 Март е добра идея! Но банкянския башбакан нали покани султана през Март, през главата на Президента, тогава е още по-добър повод да излезем и покажем какво мислим за шайката!

60

Анонимен

преди 6 години

Ще ви избием третополовите възгледи за живота, посегнете ли на децата ни! Предупредени сте!

59

Анонимен

преди 6 години

Основната цел на евреите, с тази конвенция и с НПО, да затрият бялата раса и християнството.Обърнете внимание, кой напира за приемане на тази уродлива конвенция, НПО и продажни правителства като ГЕРБ.Всички знаем че евреите спонсорират НПО по целия свят.

58

HeinrichHimmler

преди 6 години

Нека заедно изметем *** на националния празник - 3-ти март! Да се освободим още веднъж от оковите. Предлагам да се организира протест на жълтите павета и ясно да се изрази недоволството на народа от престъпната шайка, която ни управлява, защитаваща не интересите на собствения си народ, а на САЩ и западна Европа. Западняците от хиляда години ги е страх от нас, затова и ни репресират от нас. Сега да не ни се правят на първи приятели моля! Народ, който не помни историята си, няма бъдеще!