117

Величков

преди 6 години

Сега разбирам защо Иво Христов счита, че в България 80 % са ***. Аз мисля че са повече. Тоя *** Бойко изпратил съобщение до неговите, че нямало мърдане. Те понеже са близачи естествено че ще му оближат и *** ако каже. С тоя европейски съюз само простащини гледаме вече толкова години. Има два пола и никакви права на никого. Като не ги устройва жените да се развеждат. Но има и мъже дето хленчат пред жените си. Бог е създал мъжа да е по-силен, а жената - по-слаба и ТОЙ да я защитава.

116

Тодоров

преди 6 години

До Разум !?!Като е ЗА ВСЕКИ, защо над 80 пъти е употребено понятието ЖЕНИ (и само 10 за ДЕЦА)?

115

Тодоров

преди 6 години

Преди референдума "НИНОВА", да се проведе референдум за промяна на чл.5, ал.4 от Конституцията, който гласи - "Международните договори, ратифицирани по конституционен ред, обнародвани и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната. Те имат предимство пред тези норми на вътрешното законодателство, които им противоречат."

114

Тодоров

преди 6 години

ИК, чл.8:"СТРАНИТЕ ОТПУСКАТ подходящи ФИНАНСОВИ и човешки РЕСУРСИ за доброто изпълнение на интегрираните политики, мерки и програми за превенция и борба с всички форми на насилие, обхванати от настоящата Конвенция, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЗА тези, които се провеждат от НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ и от гражданското общество".

113

6-то Главно

преди 6 години

Някой да докладва за отношението на президента Радев! По наши данни се е снишил.

112

българина

преди 6 години

както винаги герб ако мине и народа ако се усети, после дава назаден, върви народе възродени и се събуди! иначе герб чака да заспиш

111

Разум

преди 6 години

И какво, вече освен, че сте глупави, не можете да вниквате и в текст?! Къде и какво признава?! Вие не разбирате смисъла на тази конвенция, както и конкретните текстове, които в контекста на споразумението обясняват, че ЖЕРТВИТЕ не могат да бъдат ДИСКРИМИНИРАНИ на база тяхната "различност" и на практика ВСЕКИ, КОЙТО Е ЖЕРТВА ИМА ПРАВО НА ЗАКРИЛА ОТ КОНВЕНЦИЯТА или иначе казано ще трябва да му се зачитат правата на справедлива защита от насилие във всяка държавя член! Нещо абсолютно нормално.

110

Продажници

преди 6 години

Очевидно ГЕРБ И БСП (те също са подписали конвенцията) са продали интереса на хората без да им мигне окото. То затова е този зор като почнеш от Бойко, който в Брюксел каза, че НС приеме конвенцията, опрасканите каки и лекото Дончев, който се опитва да се подиграва на обикновените хора в България.

109

Тодоров

преди 6 години

От работа ще бъдат уволнявани основно мъжете, защото при жените това може да се тълкува като "икономическо насилие" (чл.3, т.а от ИК).

108

Тодоров

преди 6 години

В Епицентър.бг е публикувано становище от вицепрезидента Маргарита Попова -Попова нарече глупост внушенията, които се правят от наши министри, че ратификацията на Конвенцията няма да доведе до промяна на основния закон в България.

107

Тодоров

преди 6 години

В Епицентър.бг (от 14.01.2018) е публикувано становище от вицепрезидента Маргарита Попова - "Попова нарече глупост внушенията, които се правят от наши министри, че ратификацията на Конвенцията няма да доведе до промяна на основния закон в България.

106

.......

преди 6 години

Мъж отива на кино.Касиерката го пита:- Какъв филм искате да гледате?- Любовен.- За любов между мъж и мъж, жена и жена, мъж и животно, жена и животно?- Не, не! Между мъж и жена.- А-ааа, исторически значи.

105

зелен_соросоид

преди 6 години

Добре де, вие какво четете другари патрЕоти! Урежда се, защитата от домашно насилие да не се простира само до хетеросексуални двойки (съпрузи или фактически съжителстващи), а също и до хомосексуалните двойки, които живеят заедно, което не е нещо ново за нашата мила Татковива. или и това мислите, че го няма? Не виждам да става въпрос за признаване на каквото и да е по-различно от елементарна защита от насилници.

104

Това беше ясно

преди 6 години

Ами то беше съвсем ясно след като се види, че има думи като думи като "травестити, трансвестити, трансджендъри, ***, лесбийки" в конвенция, която е за уж за защита на жените...

103

бАЙ сТОЯН:

преди 6 години

Всички парламентаристи да изпрагяг децата си на курс по джендърство,след това да гласуват закон на всеки мъж да се присади женски полов орган , а на всяка жена_.МЪЖКИзя да отпадне думата пол. Махаме обръщението майко и татко и въвеждаме МАТ.Прравим си месечен график коъ кога ще е майка и кога татко.Откпиваме утниварситет по джендърство.Учредяваме почетна статуетка КАЛИМЕС оТ кАЛИГУЛА иМесалина и ставаме европейци .

102

Анонимен

преди 6 години

А главният *** на Републиката,(оня с едната книга )ни разправяше съвсем друго.

101

ognyanz

преди 6 години

Добре е, че гербаджиите започнаха вече да си признават, какво са подготвяли. Досега (даже и тази сутрин) защитници на конвенцията ни уверяваха, че тя нямала нищо общо с еднополовите бракове. Л'ъжат на поразия. И на това отгоре водещите журналисти карат събеседниците да им обясняват какво пише в конвенцията и обяснителният доклад към нея, като че ли не могат сами да го прочетат.

100

Анонимен

преди 6 години

и да удържим фронта с ИК сега, в бъдеще ще измислят други педеращини! Те са обречени, но искат и нас да обрекат на изчезване

99

интересно

преди 6 години

До Анонимен 106 бре , бре и защо трябва да излизаме от ЕС ??ще ни принудят ли , какво ли ???

98

Анонимен

преди 6 години

Така наречено признаване на еднополови връзки, смени на пола и признаване на трансове ще доведе до новия стар феномен с държавни и евро помощи .Евро субсидии за земи и строежи няма да има ,НО за полови манипулации, лекарства ....пазара ЗА ТОВА НЕЩО ще се разрастне . Лошо за задлъжняла БЪЛГАРИЯ! Бизнеса с помощи става по сложен вече ТРАНСОВЕТЕ И БЕЖАНЦИТЕ са новите cи. гани . Тая конвенция е подписан празен чек -или на него има едно левче или милиони!