37

аз

преди 6 години

ОСТАВКА

36

хм

преди 6 години

Не виждам проблем да си съжителстват и да делят едно легло ако искат и с овцата, стига да не си налагат културата и разбиранията насила на останалата част от обществото и да не промиват мозъците на децата ни.

35

Кот

преди 6 години

кой с кого си ляга не ви влиза в дневния ред. гледайте си вашата *** и вземете да почистите, че вони.

34

Мене

преди 6 години

Доста жалко е да гледам как куцо, кьораво и сакато се изреждат да говорят и пишат за конвенции, закони, права на човека и т.н. В собствената ви къщичка цари хаос в пряк и преносен смисъл, така че не се опитвайте да давате глас за неща, от които и хабер си нямате.

33

Учителка английски

преди 6 години

Викаха ни скоро на семинар в Пловдив и ни обясняваха как трябва да учим децата, че не е нормално да имат само майка и татко, а могат да имат и две майка. Или двама татковци.Учебниците трябвало да се пренапишат с текстове, в които момиченцето Емили си има интимна приятелка Ани (girlfriend). A момченцето Том си има приятел (Johnny), с когото се гушкат вечер. И трябва да им набиваме в главите, че това е напълно нормално.И да пробват ако искат и те.Ужас! Страшни времена дойдоха!

32

Анонимен

преди 6 години

Крайната идея на Господарите и задкулисието е затриване на нациите, разврат, липса на ценности и упадък.Като съсипеш човека по този начин, той няма сили да се бори, лесно е да го манипулираш.

31

Тодоров

преди 6 години

Прочетете статията на адв.Шейтанов, публикувана в ЕПИЦЕНТЪР -Владимир Шейтанов: Прилагането на Конвенцията изисква невъзможни за България финансови ресурси (14180 | 23 ян. 2018 | 23:41)ГЕЙ-БРАКОВЕТЕ ЩЕ СА ОТ МАЛКИТЕ НИ ПРОБЛЕМИ!

30

Анонимен

преди 6 години

И дори и да е така, какво от това. Проблемите са ни другаде корупция, необразованост, мноого лесно манипулируемо население (особено за избори), ненаказуемост, няма равенство пред закона...Облагодетелстваните се радват че това ви вълнува най много, докато те си правяр каквото искат.И да има и да няма урегулиране на еднополови двойки все тая, едва ли някой ще разбере в ежедневието си.

29

Анонимен

преди 6 години

До 38И защо си мислиш, че като не са ГЕРБ, а БСП с ДПС ще спрат да приемат европейските закони, които Брюксел ни спуска? Случайно да страдаш от амнезия или забрави, че след посещението и срещата с Орешарски на три лица от Европа и веднага бе спрян Южен Поток, точно от него? А тогава БСП с ДПС бяха на власт

28

Анонимен

преди 6 години

Цачева ,,майка на народа,, много си проста и жалка.ако знаеш как изглеждаш отсрани ще си дадеш оставката на момента.можем само да съжаляваме че България има такива ,,политици,, като теб и обкръжението ти.

27

Анонимен

преди 6 години

Никога повече герб! управлението им ни докара до национална катастрофа! За дпс ще гласувам, ако избора е те или шайката, но никога повече за шайката!

26

ЕВГЕНИ МИНЧЕВ

преди 6 години

... ВСИЧКО Е ТОЧНО !!! .............. ЗАЩОТО СНОЩИ ПРАВИХ ........... КЕКС !!! ..................

25

Европеецо

преди 6 години

Цеца и Пожарникаря изпълняват поръчки - от Брюксел, преди много години от Москва.Нема значение - важното е да са отгоре.Гладни ли ще останете, ако не предадете българите?Може ли да сте толкова жалки?

24

българина

преди 6 години

следващото признание ще е че герб са българтоубийци

23

До до гошу

преди 6 години

Да, по 1 до 10 души ще си сменят пола на година, голяма промяна.

22

Анонимен

преди 6 години

А виждам, че пише ТОЧНО ОБРАТНОТО на заглавието.Защита да получат тези "които съжителстват с лица от същия пол, без това да налага нормативно уреждане на еднополови бракове".какво не разбирате?Или мислите, че тия хора (щото те все пак съществуват, колкото и на някои да не им се иска) нямат право на законова защита от насилие?Ех бай ганьоооо, бай ганьоооо!

21

Анонимен

преди 6 години

Изперкел да сиебепутката майна дъртата изкуфялница, дето затри Европа! *** Паша, травестита Цачев и захариева - проклети да са !!!

20

Гошу

преди 6 години

Вече цял месец само за гейове, трасджендъри и техните бракове слушам, сякаш това е най-важната тема или все едно за сефте откриват, че има и такива. Ами те и преди и след конвенцията пак ще си живеят заедно и нищо няма да ги спре. Да *** и гейската тематика, направо ми втръсна от нея вече. Дайте нещо за някоя готина манекенка :)))

19

Гриша Ганчев

преди 6 години

Истанбулската Конвенция също така ще пази фенове припознали чужди футболни отбори за свои!

18

българина

преди 6 години

меркел дойде за да приемем конвенцията, точно както тримата сенатори спряха юп, понеже излиза че германците не знаят английски щом са подписали тази глупост, и госпожата се е изчервила