97

Анонимен

преди 6 години

Голяма стъкмистика - 30% подкрепяли ИК а 63 не я подкрепяли! По-скоро процентите са 10 на 90! Дори депутати на шайката се отвратиха от ИК, а какво остава за феновете имНо, няма проблем! И тях ще ги изметем заедно с третополовите нпо!

96

питанчо

преди 6 години

Защо тогава Цачева толкова се изхвърля по медиите в защита ? Сега и Борисов трябва да го признае и без гласуване в НС.България трябва да си остане нормална ДВУ - полова държава.

95

Тинтири Минтири

преди 6 години

А иначе хокат хората, че надавали вой без да имат идея какво пишело в конвенцията. А те самите си го потвърждават в документите. Ама народът нали е *** - ще го правят на ***.

94

ИВАН КОЛЕВ

преди 6 години

До АнонименБРАВО!

93

Узаконяваме лудостта

преди 6 години

Нарочно се правят че не знаят кво пише вътре ,така им е наредено от господарите.Познайте колко от тези пара ./зити децата им са гейове ли транс НИКОЛКО! Значи техните деца в чужбина с мацките ,а децата на плебсовете да ги облъчват с полови " философии".Тези хора които промъкват тези идеи НЕ ВЯРВАТ В БИОЛОГИЯТА -БИЛА СУБЕКТИВНА НЕ БИЛО РЕАЛНА НАУКА .Според тях всеки можел по всяко време да си избере да е друг пол Gender Fluid променлив пол днес си се представяш за жена ,утре си мъж и ползваш тоалетните на който пол си искаш !

92

Анонимен

преди 6 години

Ние - НОРМАЛНИТЕ, това го знаем! Ама я пробвай да го обясниш на гербераст, описанието им се изчерпва с две думи - ***, но упорит!!!

91

Анонимен

преди 6 години

Ще приемете конвенцията иначе излизате от ЕС и няма да може да пътувате и работите в ЕС , е от това ви е по страх българите повече ви влече да работите роби в ЕС..

90

Тодоров

преди 6 години

Ако Конвенцията беше разработена професионално и без задни мисли, щеше просто да бъде "Срещу домашното насилие", без необходимост от ***-и.

89

Анонимен

преди 6 години

Аве хора, не ви ли прави впечатление оглушителното мълчание на прецедента плюнчо чехналиев по ИК!!! Тея ***, най-сетне разбраха че покажат ли го, всички нормални побесняваме само като го видим!!! Не е случайна липсата му, не го вадят, да не побеснеем още повече!

88

Анонимен

преди 6 години

Има семейство стари хора живее до нас , и щерката и сина - обратни може да се каже , че тези хора нямат деца , не идват и никой не ги виждал от години.. Това си е по-лошо от яяничари..

87

2-и Фгъсобари иде

преди 6 години

все пат Цеца е нашия Министър. нека я оставим да се умие и си работи работата в работно време докато работниците от други работи доработват недоработеното в работното им времеи да се сложи на подиума лицето Росен ПлювналВаналналиев. тоио треба да покаже какво си е купил на средниа пръст послучай ГендераскиЪ 2 Фгъзобари

86

Анонимен

преди 6 години

Османската е взимала едно дете от семейство кръвен данък си знаеш , че трябва да направиш 1 дете повече и да го отгледаш до 10г. има и вариант да не плащаш кръвен данък , като албанците приели исляма.. ЕС не ви оставя никакви шансове , не можеш да приемеш конвенцията с уговорки , и ти искат не едно а всичките деца и то за какво за *** и гейове , феминистки.

85

Анонимен

преди 6 години

До КотТака е, ***! Лягай си с каквото искаш у вас, не ме е грижа! Но ако тръгнеш да промиваш мозъка на децата ми с твоя начин на "лягане", бананите и краставиците ще ти се сторят песен в сравнение с това, което ще изпробваш!!!

84

Анонимен

преди 6 години

СЕ,РА НА ЕВРОГЕ,ЙСКИЯ СЪЮЗ! ВЪН, КОЛКОТО МОЖЕ ПО-СКОРО!

83

Анонимен

преди 6 години

Конвенцията не може да бъде приета с уговорки , ще промените конституцията и ще направите децата си гейове.. Иначе вън от ЕС , визи , няма безплатно образование в Германия

82

11

преди 6 години

Откакто Кончита с големия Вурст спечели евровизията, всичко е ясно.

81

Анонимен

преди 6 години

Трябва да избирате или децата ще ги правят *** или работата , пътуването и образованието в ЕС.. Бас слагам , че ще изберете доброволни да работите роби в ЕС пред децата си..

80

11

преди 6 години

До вземетеЯ кат знаеш толкоз кажи кво е "нестереотипна роля на пола" и защо трябва да се изучава в училище - чл. 14, ал. 1??? Я чети повече ти!

79

до вземете

преди 6 години

Вземи, че изчезни бе тъ,пунгер! *** но упорит, що е то - гербераст! Още се опитват да ни залъгват третополовите ***,оти)

78

Анонимен

преди 6 години

дотук беше управлението на ГЕРБ