132

Анонимен

преди 6 години

Захари Карабашлиев, "православен християнин" който отрича Българската православна църква. Типичен защитник на истанбулската конвенция. Правете си сметка какви същества настояват за ратификация на тази гнусотия.

131

Православен

преди 6 години

Тази конвенция в България няма да я бъде, точка!Досега в историята на държавата не е имало случай Светата Българска православна църква да заеме определена обществена позиция и после да се случи нещо различно.

130

Я, па Я

преди 6 години

Кой иска децата и внуците му да бъдат насила обучавани за трансджендъри, хомосексуалисти и да им се размътва съзнанието още от детската градина. За какво е необходима тая конвенция? Имаме си достатъчно закони в тая насока даже са по строги от колкото се изисква от ЕС. Колкото до ГЕРБ имат още малко време. Ако не се осъзнаят, не само, че това ще е последният им мандат но няма и да го завършат. Всеки политик ще политически труп ако се опита да прокарва такива конвенции.

129

Анонимен

преди 6 години

Ако си мислят че детето ми ще учи в ***..раско училище в голяма грешка са! Говорил съм с много от родителите в училище и всички изразяват моето мнение. Учителите ще останат сами в класните стаи и ще преподават на стените прозорците и чиновете.

128

Вуте

преди 6 години

Д-р Николай Михайлов: Управляващите не са готови да оспорят властта на ЕС.Аве с какво ще оспорват - единия твърди чче прочел една книга но никой не го е видял, оня петербурски дето не бил виждал дрезина - министър на транспорта, рабфак министър на правосъдието!

127

Armagedon

преди 6 години

Продължение на пост 132. По същата логика аз бих могъл да се само определя като извън земен и да предложа Конвенция за защита на извънземните от домашно насилие. И.К. е толкова некадърно сътворена,че дори съставителите и се объркват,като сместват понятия от реалността и фантастиката.Самата същност на конвенцията има и неморална цел макар и да има претенции за морал,защото фактически ще занимава с неморални теми непълнолетни лица.И всичко за сметка на обществото. (разбирай от Държавният бюджет)

126

Анонимен

преди 6 години

Евала на доктора - отличен специалист! Крайно време е гепаджийте да се освидетелстват при него!

125

Анонимен

преди 6 години

Ако успеят да отклонят част от момчета в гейство ще има повече жени са всички останали цис-*** или по рождение мъже, но ще стане така че жените ще имат прекалено голям избор и ще прескачат от клон на клон като катерички и ще се развеждат по 10 пъти и всички ще яздят на въртележката до тотално омазване на родителски права и задължения. Накрая не знам какво ще излезе. За да излезеш с момиче пък ще трябва да я записваш как се съгласява, да не стане после да се отметне и да се оплаче на GREVIO.

124

Анонимен

преди 6 години

A po tova vreme edna jena i edno dete sa ubiti a vie sporete za desetiya pol profesori

123

Анонимен

преди 6 години

Какво толкова,ще си правим всеки ден гей паради,няма да мислим как ще си отглеждаме децата,защото по-разбираеми причини такива няма да има.Няма се караме с жената защото ще си бъдем от един пол.Живот!

122

Armagedon

преди 6 години

И.К. е абсолютна безсмислица,при положение ,че всички закононарушения свързани с пол и непълнолетие се третират като престъпления срещу личността.(правата на човека)Истинските и цели са прикрити зад благородната грижа за защита от домашно насилие над жените и децата.А всъщност сътворилите я в този им вид са си поставили за цел да омаловажат истинската само идентичност на човешкият биологичен пол, като го превръщат в социална платформа за собствени цели.

121

Анонимен

преди 6 години

NYAMA DA PODPISHESH,NO I NYAMA DA IMA NITO EVROFONDOVE ,NITO INVESTIZII.KOI E LUD DA DAVA PARI NA NYAKOI ,KOITO ZABRANYAVA IZKONNOTO PRAVO DA SE SAMOPREDELIME DORI I POLA SI.

120

Анонимен

преди 6 години

Конвецията е подписана , просто не трябва да се ратифицира и проблем няма за децата, спокойно можем да бавим това повече от 20 години .Ако им е толкова зор на Европа да скараме този термин, можем да се договорим за много сериозно обезщетение .Така че да оставим Европа да ни убеждава в това ,сами не трябва да се набутваме .

119

Анонимен

преди 6 години

време е да си дадем сметка какво точно ни носи този ЕС-покачване на доходите но само ако се изпе дерастим,един вид плащат ни да се наду пим.Мирише ми на корава гавра с европейците

118

джендърпеераз

преди 6 години

До КопрофилРазбира се,вие сте най-ароматния пол!

117

Анонимен

преди 6 години

Най-мразя половата нетолерантност, пееразите и Истанбулската конвулция.

116

Анонимен

преди 6 години

Прочетете "Прозорецът на Овертон" и ще ви стане ясно какво се цели с вичкия този шум около Истанбулската конвенция.

115

вне баборабства

преди 6 години

е И какво ви бърка това кой какъв е, ще обясните на децата си че в училище ще се опитат да им обърнат резбата злонамерени чичковци които искат да ги съсипят, ако изобщо имате такива, хаха, аз не смятам че ставам за родител, за какво са ми, и да се тормозя, а и не мога с чиста съвест да им обясня че съм ги създал за да търся валидация за съществуването си и за функционирането на половата система и като роби за финансово осигуряване към пенсията и някой да ми бута инвалидната количка като остарея.

114

Анонимен

преди 6 години

Я да ступам жената докато не сме приели конвенцията

113

Копрофил

преди 6 години

А на нас копрофилите ще ни защитава ли правата истанбулската конвенция?