112

ЕП - Вавилон

преди 6 години

Това идва от по-висока инстанция от ГЕРБ, и по-висока от ЕС. Идва директно от архитектите на световния ред. Те са решили, че това ще бъдещето на човечеството. Иначе според тях, хората ще се размножават до безкрайност. Вижте, че не е феномен само в БГ, а и по цяла Европа и в САЩ. В Калифорния има хиляди оплаквания на семейства, но няма кой да ги чуе, защото законът е вече на страната на джендърите. Това е абсолютното премахване на всичко природно, и създаване на един морално деградирал свят.

111

Един от Северозапада

преди 6 години

До 33 И това се каза.министърката Захариева я е подписала, Борисов я внася, и мисли, че както обикновено, ще мине без въпроси.Чест прави на тези, които "раздухаха " въпроса! А колко ли такива документи са подписани тихомълком от Борисов и сие, за които даже и не подозираме...

110

от НС

преди 6 години

Не се хабете, трети пол ще има. Работим върху четвъртия и петия...

109

AZ22

преди 6 години

Този тип ми беше симпатичен, но сега разбирам, че добре са го разкарали от ДСБ.

108

Анонимен

преди 6 години

Срещат се двама приятели на средна възраст след кратка раздяла, единия преуспял и богат, другият бедняк:- Братле, как успя да забогатееш толкова бързо?- Как, как, на днешно време 2 са начините да изкараш бързо пари - или тябва да си ев..н, или ***...ст;- И ти какво?- Е, на тия години ми е късно да ставам ев..н.

107

Анонимен

преди 6 години

Имаме добри юристи. Не може ли да приемем конвенцията без да включваме чл. 4 за половете?

106

Анонимен

преди 6 години

DO 112A KADE OTIDE BALGARSKATA TOLERANTNOST KAM POLOVETE.

105

33

преди 6 години

Нека бъдем конкретни!Кой подписа Конвенцията и с чие съгласие?Имаше ли преди това демократична процедура с народа?Кой е автора на този документ?Дайте конкретни имена и отговори от тях!

104

Анонимен

преди 6 години

VSEKI IMA PRAVO DA SE SAMOOPREDELYA KAKTO ISKA TOI ILI NEGOVITE RODITELI.GIVEEM V SVYAT SVOBODEN I V SVOBODNA DARGAVA.

103

Евростaт

преди 6 години

В скaндинaвските стрaни в които ускорено се нaлaгa *** моделa до 2050 г. около 85% от нaселението ще е хомосрксуaлно,a може този % дa достигне и 100%Товa ни готвят и нa нaс!

102

Нa ти нaроде прост

преди 6 години

Нaли глaсувaш зa ГЕРБ е ето ти сегa,утре детето нa 7-8 годишнa възрaст кaто влезе в нетa и попъчни един формуляр,че искa дa си смени полa,ще рaзбереш,чaк когaто не се върне от училище и ти съобщят ,че е в еди коя си клиникa...нa ти ЕС

101

akud

преди 6 години

за да се приемат такива закони, европа трябва да ни пусне в еврозоната и да разположи войска на външната граница с турция

100

Гъбарко

преди 6 години

Има два пола- един с ЧУРКА и друг - с пЕчурка. Вариациите са фолклор : чурка с пЕчурка и пЕчурка с чурка. Открай време е така. Никой на никого не пречи. Малко майтап също не е навредил на някого.

99

Анонимен

преди 6 години

Референдум за излизане на България от Европейския съюз. Аман от демократичните им ценности!

98

Нaроднa поговоркa

преди 6 години

"Внимaвaй кaкво си пожелaвaш,може дa се сбъдне!"Нaли много искaхте зaпaднa демокрaция и членство в ЕС...е нa ви сегa..a честито..

97

ognyanz

преди 6 години

До "Либерал": Ще ви покажем с'реден пръст, независимо какво искате! Всеки може да се мисли за какъвто иска трети или друг пол, но да не чака специални привилегии за това. А на когото не му харесва - втори терминал.

96

Анонимен

преди 6 години

До 101 ЛибералЛибералче,точно тук не позна!!!!Ще уцелите гредичка,истина ти казвам!!

95

Либерал

преди 6 години

Ще приемем Конвенцията, независимо какво искате! Лека-полека, бавно и постепенно ще цивилизоваме и мултикултурализираме българския народ! Ще ви научим да уважавате хомосексуализма и хората от различни изповедания или с различен цвят на кожата! Ще въведем гей образование! Ще ви отучим от шкембе чорба и други вредни български храни, за ядете полезни западни ястия! Ще ви превърнем в Европейци против волята ви и внуците ви ще ни благодарят! "Отворено Общество" ни помага да цивилизоваме българина.

94

Анонимен

преди 6 години

Добре де, демокрация не значи ли, че народа трябва да решава, как да се развива, какви закони да се приемат и въобще при демокрацията трябва да е водеща ролята на народа. Само че в ЕС не чувствам да има демокрация. Има някакви чиновници далеч от нас, които ултимативно ни натрапват техни политики и идеи. Това не е демокрация а ДЕСПОТИЗЪМ И ТИРАНИЯ. АЗ НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ЧАСТ ОТ ТАКЪВ СЪЮЗ. Тъкмо се бяхме отървали от един такъв режим и се набутахме в друг

93

ognyanz

преди 6 години

От 47 държави, членове на съвета на Европа, конвенцията е ратифицирана само от 28, и само 12 от тях са я ратифицирали без резерви (т.е. са се съгласили да прилагат всичко безусловно). Така че не само у нас има различни мнения и съвсем не е задължително ние да сме най-големите послушковци.