172

Анонимен

преди 6 години

Когато повечето граждан*ки са хомосексуални няма нищо да спре геното инженерство и изкуственото съсдаване на перфектния човек в матрицата. Да му мислят децата ни, просто ми е жал че сме такива кратени.

171

Анонимен

преди 6 години

Казано е . В навечерието на.страшният съд .Сатаната ще.завладее светът.Сатаната завладя света.покайте се и се гответе да отговаряте за греховете си.

170

Анонимен

преди 6 години

В Русия нямa изврaтени гей ценности,тaм обрaтните ги бият и прaщaт в лaгери в Сибир!

169

Анонимен

преди 6 години

Нови документи ще ли си вадим.Може смяна на имената според пола. Обаче ако си сменяме пола периодично .Според случая.Какво прайм ?

168

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 180Най после всеки свободно ще може да се самоопредели ..не може да се "самоопределяш".природата те е определила.

167

Анонимен

преди 6 години

този вечно "съскащ" когато говори психиатър, винаги говори доста противоречиво.и сега в началото тпръгна за защитава нормвалните ценности и накрая се извъртя , казвайки, че трябвало да се приеме това безумие. и ти ли се продаде ве докторе...

166

учуден

преди 6 години

До 176амииииииииии и аз това казвам, Унгария НЕ е ратифицирала конвнцията Не разбирам , какво искаш да кажеш с коментара си

165

Анонимен

преди 6 години

Най после всеки свободно ще може да се самоопредели .Ако не може ще му се помогне, ще се навъдят организации фондации .Ще го ориентират човека . Не боляло.

164

Анонимен

преди 6 години

Има ли подготвени госпожи да преподават правилно на децатаЗа многополовата демокрация. сигурен съм че европа ще се погрижи . Само да подпишем веднъж.

163

Анонимен

преди 6 години

това е дефакто узаконяване не само на *** де растията "черно на бяло" в "класическият" и вариант, но и на всички нейни вариативни и хипер-извратени отклонения

162

До 5555

преди 6 години

Ти правиш ли разлика между подписал конвенцията и ратифицирал конвенцията. Унгария Не е ратифицирала

161

турбалан

преди 6 години

полови *** има по цел свет от древността до днес просто никой не им пука за тях освен на някой диктатори но сега сме западноевропейски ценности където и отклоненията имат права ...скоро време плъховете *** и мухите щеимат права само защото мърдат !

160

Рали1

преди 6 години

До 11,За разлика от политиците,които се впуснаха да ни убеждават,че е нещо много добро,това чудо вече го бях чела.Коментирах още в началото-освен пари друго не прозира!И промяна на законите ни!"Страните предприемат необходимите законодателни или други мерки.."Слушах и Илияна Йотова в неделя-щяла да се включи в дискусията,когато има необходимите законодателни промени!За какъв ... са тогава нашите закони?За какво е законодателният ни орган,където потъват парите ни?!

159

Armagedon

преди 6 години

Продължение на пост 164.Тя всъщност е плод,не на икономическата платформа на която е основан съюза(свободно движение на стоки , капитали и хора) и напълно в противоречие с целите за които е създаден. И е напълно ясно че не плод не на икономическата мисъл а на социалното инженерство,което и я обезсмисля напълно в този и вид. Сори . Но това е истинският им смисъл , замаскиран под благородна уж, цел. Да ама надали.Да не забравяме, че и пътят към Ада е покрит с добри намерения.

158

чудоища ве

преди 6 години

До Що е *** *** накратко е генетично сгрешен организъм с неопредел пол и с неясна цел в живота времето и пространството

157

дзеро

преди 6 години

още малко в учебниците децата ще изучават африканските изродски племена тайландските хемафродити американските извратеняци да се развива изродосветогледа и правата на съответните същества подвис на хората !Чарлз дарвин и мендел ако живеят днеска ше се гръмнат

156

5555

преди 6 години

До Я, па Ятози , който го е написал , си го е измислил , погледни тук / дано не изтрият линка / https://coe.int/en/web/conventions/full-list/-/conventions/treaty/210/signatures

155

Анонимен

преди 6 години

всичко това идва по масонска линия.това не са хора бе ... света оти на унищожение, което е и целта на "богоизбраните"сега ще се види, дали борисов има топки да отхвърли това чудовищно безумие, което ни готвят!

154

11

преди 6 години

До Рали1Браво, повече такива мнения да има!Няма майчинство, няма бременност, обаче има в текста на тоя пасквил за женско обрязване и защита на бежанци, основано на неопределения пол!

153

Я, па Я

преди 6 години

До да кажаНе съм наясно. Даже и аз се учудих но някой по долу твърди, че са я подписали. Но като знам какво представляват маджарите хич не ми се вярваше. Но знае ли човек, неведоми са пътищата неолиберални, кой знае каква измама са приложили.