192

Анонимен

преди 6 години

тоя човек има лоша аура-то само като го видиш и ти става лошо

191

Бож.

преди 6 години

Марксизма-кретенизма и социализма-сталинизма бе майстор в измислянето на нови нации на гърба на старите: значи е майстор и в измислянето на нови полове!

190

СС

преди 6 години

КАКВО ИЗЛИЗА ОТ СТАТИЯТА ЧЕ ТРЯБА ДА СЕ СЪГЛАСЯВАМЕ СЪС ВСИЧКО КАКВОТО НИ КАЖАТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪВЕТ??? АМИ НАЛИ СМЕ ЧАСТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ НАЛИ СМЕ ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН ЗНАЧИ ИМАМЕ ПРАВО НА ГЛАС, УТРЕ АКО ИЗМИСЛЯТ ЗАКОН ДА ТИ ВЗЕМАТ ДЕЦАТА И ДА ГИ ОТГЛЕЖДАТ В НЯКВИ ОРГАНИЗАЦИИ И ТАМ ДА ГИ ВЪЗПИТАВАТ ТРЯБВА ПАК ЛИ ДА СМЕ БЕЗМЪЛВНИ??? ЩЕ ИМА МАЙ ВЪТРЕШЕН ТЕРОРИЗЪМ СРЕЩО ЧУДОВИЩЕТО ЕС, ПРЕДЧУСТВАМ ГО, КАКТО ЛЕВСКИ И БОТЕВ СЕ БОРИХА СРЕЩУ ИМПЕРИЯТА, ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ....

189

Анонимен

преди 6 години

До 199: Ще ти дам пример. Когато кажеш "Роди се мъжко чедо, кръстихме го Иван", това е sex. Когато кажеш, "Иване, дръж се като мъж", това е gender. Както виждаш, и в българския език мъж и жена се употребяват в различен контекст, но това не е концептуализирано в езика.

188

Цуци

преди 6 години

Тоя човечец не може да си събере мислите. Не можах да го изтърпя въпреки, че подкрепям тезата му

187

Анонимен

преди 6 години

Тази конвенция не добре дошла

186

Анонимен

преди 6 години

Някой може ли да ми преведе Gender от английски? Аз много добре знам какво означава, но ми е любопитно като видите написано на английски каква ще е реакцията?

185

Учителя

преди 6 години

Такааа...Русия вече смята, че добива на шистов газ не замърсява прородата им...сега путинистите ще "прозрат", че и в България може. Ами ако Путин вземе че подпише конвенцията? "Джендърите" вече няма да са толкова страшни :)

184

Анонимен

преди 6 години

До Анонимензаври си библията знаеш къде

183

Анонимен

преди 6 години

Аз смятам да са пенсионирам по рано понеже съм жена вече .Даже ще осъдя България ако не ме признаят за жена .Имам един дебел коор и две мадетта като татарски кюфтета .Обаче вече съм жена и смятам да са пенсионирам рано . И само ако *** е набил някой - посягате на жени а !

182

Анонимен

преди 6 години

Във всяка държава има закони против насилието на всички граждани и деца,дори против насилие над животни.Защо ни е такава конвенция,след като има закони срещу насилието?Освен ако не е някаква уловка.

181

Анонимен

преди 6 години

Обаче самия факт,че това се налага не по желание или с гласуване,а насила,по-скоро води към извода,че е целенасочена постепенна политика на сваряващата се жаба.Кому е изгодно това?И кои са реалните създатели на такива конвенции?

180

Анонимен

преди 6 години

Струва ми се,че в самия ЕС или има психопати или хора които изпълняват самоунищожението на ЕС,като второто не изклучва първото.Има някаква насочена политика за размиване и стопяване на европейските народи,стимулиране на всичко нестандартно,извратеност и социално инженерство за създаване на първосигнални,недостатъчно образовани граждани и много други подобни неща.Обаче самия факт,че това се налага не по желание или с гласуване,по-скоро води към извода,че е целенасочена постепенна политика на св

179

ние не сме глупави

преди 6 години

Просто *** се изложи прекалено оглушително и сега клакьорите се опитват да замажат положението.

178

глупости

преди 6 години

Този психиатър е психо. Факта че конвенцията не е публикувана и хората не могат да я прочетат достатъчно ясно говори че става въпрос за манипулация.Комунистите не забраниха да слушаме Фреди Меркюри и нека този "професор" посочи някой който да е слушал Фреди и да е минал от другата страна.

177

Ala_Bala

преди 6 години

Бати Бойко за твое добро е да оттеглиш завинаги тази подмолна Истанбулска конвенция, защото нещата намирисват на оставка. Какво толкова ще стане, ако България не я ратифицира. Ще ни спрат парите ли за разни програми? Те и сега не достигат до нас. Ако рекат да ни натирят от бардака си, още по добре. Ще си спасим народа и ти ще си Спасителя. Бойко Борисов - Спасителя. Звучи ката Цар Борис Трети - Обединител на Отечеството, като Крум Страшни. Как да го сравниш с Бойко Джендъра!

176

Анонимен

преди 6 години

Истанбулската конвенция ще се опита да моделира понятието "съгласие" за секс. Идеята е да се даде право за оттегляне на съгласието нбе само ПО ВРЕМЕ НА СЕКС, А И СЛЕД НЕГО. В смисъл, правите секс, свършите и тя казва, че вече не е съгласна и пуска оплакване в полицията за изнасилване... Куриозно, но вече има прецеденти...

175

Анонимен

преди 6 години

Айде сега третия пол е виновен! Нямаме си куп главоболия та се кахърим за трети пол! Щом слънцето грее и за тези хора нека си живеят живота без да бъдат дискриминирани! Синът на Цола-Попиканата (Драгойчева) си беше от групата на жаргоните по време на 'комунизма'! С две думи нищо ново под слънцето!

174

Анонимен

преди 6 години

Защо не въведем "гражданско партньорство" за гейовете, за да си уреждат имуществените и други отношения и да не се създава истерия (осиновяването е спорен въпрос)? Бракът си е отживелица, но нека има граници между отклоненията и нормата. Природата си е казала думата - те не могат да имат деца по естествен път, дори възпроизводствената им система да е здрава. Тези социални бомби се пускат на населението, за да насочват обществената енергия в безсмислени спорове, а не срещу глобалната олигархия.

173

Анонимен

преди 6 години

Много точно казано. Браво на Николай Михайлов. Даниел Вълчев също обясни много подробно правния анализ, който е направил. А явно Антоний Гълъбов (който не е юрист, а политолог), е част от тази либералстваща прослойка, чакаща грантовете. Досега обясняваше как в конвенцията няма нищо друго освен защита на жените от насилие и колко комплексирани били българските мъже, а пък жените били много по-напредничави, защото не се включвали в дискусията. А в законодателството и сега било въведено равенството