89

n

преди 6 години

Сорос пак е организирал Украинските гаст-арбайтери и 3-тополовите на протест ....

88

Зозо

преди 6 години

Брех, тук има и нощна смяна путинопоклонници. Диктаторска работа! Денонощно леене на пропаганда. Добре, че България се отдалечава от там.

87

Членска карта №7

преди 6 години

Путин отдавна нямаше да е във властта, ако САЩ не бяха организирали пуча в Украйна! А няколко години преди това не натискаха Русия да промени отношението си към третополовите. Тогава за първи път след близо 18 години Русия каза своето Нет!

86

Анонимен

преди 6 години

В Русия ако стане нещо, ще бъде много страховито. Великата Октомврийска със сигурност ще бъде едно джудже./няма майтап/ Това го знаят всички. Там е лавина.

85

Анонимен

преди 6 години

Абе без да съм лично пристрастен ама русофобите по форумите са ***.Всички им "аргументи" против Русия и в частност против Путин се основават на- цитиране на западни твърдения без никакви доводи- измишльотината че Путин бил джужде- че името му било Путин - дебилни свободни съчения без капка смисъл но с натрупване на множество думи като "комунисти, болшевики, фашисти"Толкова ли ви е наистина акъла? Ако ви плащат не би ли трябвало да изискват по-качествена пропаганда да творите?

84

Анонимен

преди 6 години

Те който и да изберат за президент, недоволните пак ще са недоволни. Някои хора са с патологични отклонения, когато се говори за Русия. Преди Съветският Съюз им пречеше, сега пък Русия. Но на някои хора за това им плащат, да не харесват някого.

83

Ивчо

преди 6 години

от какво да го е страх бе, промиват ти моьъка с едни антируски напудрени новини и ти зяпнал вярваш ли вярваш

82

страх го е

преди 6 години

Явно го е страх от Навални. Иначе защо не арестуват Собчак или другата дето казва какво ще е времето гола.

81

гого

преди 6 години

нали требе да си заработи парите...пък и кво, ясно че не вс руснаци харесват Путин. Нашия ББ да не би да го харесват, едвам има няма 34 % , а Путин 84% реални. Е нека тез другите 16 са за алесксейчо :)

80

Чудо

преди 6 години

Танкера с Руска газ за САЩ е акостирал на пристанището в Бостън,втория се товари в Ямал Русия и скоро ще потегли за САЩ.?!

79

Цирк

преди 6 години

Навални нарочно прави тези не разрешени митинги зада го задържат и да си прави реклама.

78

Анонимен

преди 6 години

MERKEL NADMINA FIDEL KASTRO PO NAI DALGO UPRAVLENIE NA DARJAVA

77

Анонимен

преди 6 години

Днес Путин има празник. Днес неговото управление надхвърли по време това на ЛИБрежнев. Остава сега да бие рекорда на ЙВСралин.

76

Анонимен

преди 6 години

NAVALNI E CISTO TVORENIE NA KHAZARITE NA RUSIA I E NUJNA PO GOLIAMA PREZIDENSKA VLAST ZA DA SI VARNE RUSIA ZENTRALNATA RUSKA BANKA V DUMATA SASHO SA KORUMPIRANI I POLUCAVAT OTVAN PARI ZASHOTO SA GLASUVALI PROTIV NAZIONALIZAZIATA NA RUSKATA BANKA VKLUCHITELNO DEPUTATITE NA EDINNA RUSIA

75

антизападопоклонник

преди 6 години

До анонимен 95,Да гласува за Грудинин тогава, като иска нещо да се промени! Грудинин каза, че първо ще намали президентската заплата значително, след това ще изкара Русия от СТО- ето му ги две промени веднага!

74

Анонимен

преди 6 години

Не разбрах кога са го пуснали та го арестуват пак. Братът на Путин Адолф Алойзович не ги пускаше така, защото е неефективно за работата на тайните служби да се прави отново и отново арест.

73

Анонимен

преди 6 години

"Откакто съм жив, Путин все е на власт. Омръзна ми, че нищо не се променя", каза 19-годишният Влад Иванов - един от около 1500 протестиращи, събрали се в Санкт Петербург, цитиран от АП. TRIBVASHE DA SE RODISH PRI ELZIN TOGAVA SHESHE DA EDESH UIA

72

Русофил

преди 6 години

Аз обичам руснаците- не обичам ротшилдоиди като Путин и Медведев!

71

Анонимен

преди 6 години

Гаранция, че и тримата фаворити са креатури на КГБ. Когато руският народ вдене, че има много гебешна кръв по улиците.

70

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че сериозно се заблуждавате.Заплатите в *** са 7-8 хил. рубли, а не 78...