129

Анонимен

преди 6 години

До 135 СимеоновКва опозиция бе , кви пет лева? Разни нарказависими *** платени от терористични сурусуидни организации правят циркове

128

До 106

преди 6 години

А Меркел не се смени.Тичай да я смениш. Виждам, че си доста умен и като американски привърженик си подходящ за поста.

127

До 126

преди 6 години

Дрън, дрън... гледал си обичайните украински Фейк Нюз.Навални си води дечурлигата на Твярская, защото това е улица, постоянно задръстена с хора. Дадоха му място да си протестира на воля, но той винаги се завира на Тверская, защото като смеси няколкото си човека привърженици в навалицата на улицата, може да лъже, че едва ли не цялатт улица са негови привърженеци.Толкова са плоски тези номера!А накрая и герой го изкараха западните медии - бил арестуван. Ами ще бъде, като се завира на Тверская.

126

Анонимен

преди 6 години

Изглежда няма имунитет като нашите политици после да му се размине.

125

Симеонов

преди 6 години

Смешно , смешно, но тези дето са лишени от човешките им права хич не им е смешно.И като са толкова смешни, каква е тази садистична репресия.Защо беше убит по заповед на джуджето на червения площад лидера на опозицията , като са смешни.Харесвали бели путюн.Карто е толкова харесван защо трепери от каквато и да било опозиция?

124

???

преди 6 години

1000-1500 души ,протестиращи в Москва и Санкт Петербург-боже това е смешно в тези милионни градове.Все едно в София да протестират 10 души.Явно хората си харесват Путин.Въобще защо все гледаме паницата на руснаците или американците,сякаш у нас няма проблеми

123

Красноречиво

преди 6 години

"групи от стотици хора, повечето от тях много млади"хем малко, хем наивните...Тоя е мъпет. Реално няма микаква идея.

122

До 129

преди 6 години

Неведнъж го е правил. И не е като уж "демократичнните лидери" на САЩ, Германия, Франция, Англия и т.н. които се крият зад 5 см бронестъкла на конференции на открито. За разлика от тях, Путин не го прави.

121

Боби

преди 6 години

До Слава на НавалниАйде покажи ми някой ръководител на коя да е страна по света който може да излезе ей така сред народа си в топъл слънчев ден без охрана?

120

Боби

преди 6 години

До ТОТОКакво искаш Якета от Норка ли? Съвсем добре и много даже добре за зимата са облечени. Иначе щяха да замръзнат и вместо полиция да им трябва Бърза помощ

119

Слава на Навални

преди 6 години

Подлеца Путин ако е обичан от народа на РФ защо не излезе бе охраната си от 1000 човека наемници?

118

Анонимен

преди 6 години

Дано са взели добри пари от Отворените.

117

ТОТО

преди 6 години

Най-важното от този протест са хората на снимката - окъсани и захабени якенца, плетени шапчици, бедност и мизерия.Нали беше много богата Русия?!

116

Боби

преди 6 години

До Анонимен 123Гледах репортаж на Украинска телевизия за протестите - Да в Москва са били няколко хилади човека. Полицията първоначално ги е блокирала като само седи и гледа сеир. Журналиста ги пита на колко са години протестиращите - преобладаващо 15-20 години - Дечковци.Навални се появява сред тълпата и я "Повежда" - в този момент полицията се задейства и започва арести Навални Първи естественоПП За какво протестират? Протестираш срещу избори които още не са се състояли ???

115

Анонимен

преди 6 години

Смешна работа са тези протестиращи, а някои определено имат нужда от психиатрична помощhttps://youtube/watch?v=HFBgCPvEKTQ

114

Анонимен

преди 6 години

Навални при Немцов, два *** - слуги на фащ

113

Анонимен

преди 6 години

Според руските медии са сдържани 257 демонстранти, а според тукашните русофили участниците в демонстрациите са само няколко човека !!!Мумията е велика !

112

Анонимен

преди 6 години

Как така под тази статия има стотици коментари от неразбиращи дървени философи, които са тотално неподготвени по темата, а пък по темата за мръсният въздух в София има само 6? Също така и под темите за Пирин са малко, изобщо под темите за България са нищожни бройки, а като се каже Русия или Путин в заглавието и са стотици? Хайде сега обяснете как няма платени *** които пишат анти и за Русия, Путин и т.н. или респективно за САЩ....Сега ще ми премахнат коментара нали?

111

Русофила

преди 6 години

Смятам че критикиге към Путин са БЕЗПОЧВЕНИ по същия начин като случая със Сталин. Без да претендирам да знам история, според мене Сталин няма как да е избивал хора. Дори само ако погледнете външния му вид - изглежда като добронамерен чичо, милеещ за родината! Гледал съм прожекции в които все е усмихнат и с деца! Няма как да е убивал хора как населението се е увеличавало път той бил избил милиони?

110

Оруел

преди 6 години

Еми ще го арестуват като тръгне да бута и бие полицаите, това да не са наще полицаи!