49

Анонимен

преди 6 години

До ДаАЙДЕ В ПОЛША, ЗА ОТРИЧАНЕ НА ХОЛОКОСТА!!!!

48

Да

преди 6 години

ЗА ДЪРЖАВАТА-*** РУСИЯ , ИЛИ ДОБРО , ИЛИ НИЩО !!!! Скапа я фашиста -миник !!!

47

Анонимен

преди 6 години

Забележете, КОЛКО ВАЖНА НОВИНА виси вече толкова време на първа страница......че някаква *** събрала на митинг на НЕРАЗРЕШЕНО МЯСТО (както винаги...него го интересува САМО да предизвика безредици)!!!! Щом са видяли това плакатче.......нашите тука ще държат тази снимка чак до изборите!!! Що за мръ.сотия! Я си погледнете нашите проблеми....

46

антизападопоклонник

преди 6 години

До анонимен 44,Популярността на Грудинин днес в Русия е доста по-голяма от тази на Жириновски, въпреки че първия е от съвсем скоро в голямата политика! Не знам колко го бръснат Грудинин за опозиционер на Путин на запад, но проведе и пресконференция с чуждестранни журналисти! Павел Николаевич направо им "скри топката" на последните с компетентност и точни отговори! При условие, че няма големи фалшификации на изборите в Русия, по различни оценки му дават между 35 и 45%!

45

Анонимен

преди 6 години

До антизападопоклонникГрудинин няма как да спечели, но е възможно да бие Жириновски. Аз не съм гледал как го "очернят" хората на Путин, но гледах представянето му в програмата на Соловьов и трябва да ти кажа, че Грудинин сам се очерни доста. Той управлявал совхоз за който твърди, че всичко е както през социализма. Само дето неговият доход бил над 20 млн. рубли за година, а този на работниците му около 200 000 на година. Понеже работил той много... Ами другаря Сталин да не е работил по-малко?

44

Анонимен

преди 6 години

ПУТИН НЕ МОЙ ПРЕЗИДЕНТ, ТРЪМП НЕ МОЙ ПРЕЗИДЕНТ... АБЕ ТИЯ МНОГО СИ ПОВЯРВАХА НЕЩО ХАХХАХАА

43

Анонимен

преди 6 години

До антизападопоклонник 47Хи-хи-хи..............докъде доживяхме......български *** "подкрепя" избирането на ПРЕЗИДЕНТ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ!!!! Да си паднеш от смях! А колкото до "популярността" му.....хммм......ще видим как ще се "отмие" от милионите или милиардите в офшорна банка, за които беше случайно "забравил"!!

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34Хи-хи-хи.....ами ясно, ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ снимките не са доказателство!!!!Значи, ТОВА КОЕТО ВИЖДАШ НЕ Е ИСТИНСКО!!! Мдддааааа........... политиката "фейк-нюз", или "една жена каза", или "аргументите" на западенските брюкселски зелки - "предпола се", по всяка вероятност"................за тебе е по-важна!!! Мддааа.....живей си в илюзии или фалшиви новини, на никого не си интересен!

41

антизападопоклонник

преди 6 години

До анонимен 42,Така е, важното сред руснаците да е популярен! В "тубата" има много клипове с негово участие! Популярността му в Русия наистина с всеки изминал ден расте, въпреки редицата опити на сегашните приближени на властта олигарси да го "очернят"! В интерес на истината, при условие, че Грудинин спечели изборите за президент в Русия, то нашите медии не само, че ще се хапят, че не са отразили кампанията му, ами ще останат и с пръст в устата, че и не само нашите!

40

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО ТРЯБВА ДА НИ ИНТЕРЕСУВА НАВАЛНИ? НИЕ СМЕ В ЕС ИМАМЕ СИ СВОИ ГРИЖИ.

39

Анонимен

преди 6 години

Грудинин на Запад никой не го бръсне за опозиционер, както и Жириновски, макар, че те двамата реално ще се борят за второто място. На Запада не е нужен руски опозиционер, нужен му е руски ренегат от типа Горбачов - Елцин. Затова за Запада опозиция са хора като Навални и Ксюша Собчак. Тая последната дето обяснява по западните телевизии как като стане президент ще върне Крим на Украйна и всеки ден ще се извинява на украинците.

38

Щирлиц

преди 6 години

Много кандидат майдановци,много мераклии за превъзпитаване.Може и по бързата процедура.

37

Анонимен

преди 6 години

"... БГ-медиите не научиха ли вече, че именно Грудинин е истинския опонент на Путин?"---Да, ама на не го не му плащат *** НПО, затова не го отразяват. Ако Грудинин спечели изборите за президент, колко ли ще се хапят "нашите" (БГ) медии, че не са заложили на правилната карта и не са го отразявали?

36

Анонимен

преди 6 години

До 34100 000 абе ти телевизия гледаш ли? Толкова хора Навални не е събрал общо от както тича по площадитеЯ ми кажи коя "независима медия" написа 100 000 за които ти говориш?

35

Анонимен

преди 6 години

На кадрите се виждаха само млади хора и това е хубаво. Младежите са бунтари и идеалисти. По-възрастните руснаци не смеят да излязат, все пак са добре запознати с репресионният апарат в Русия. Недоволните растат, все пак колкото и да е свикнал на тегла руснакът и неговото търпение има предел.

34

anonymous

преди 6 години

В превод от иврит навал означава злодей....

33

антизападопоклонник

преди 6 години

Навални и Собчак събират на митингите си има-няма 1000души- смях! Грудинин събира повече в залите, в които провежда предизборната си агитация! БГ-медиите не научиха ли вече, че именно Грудинин е истинския опонент на Путин, които предлага реална и стойностна алтернатива на пореден 6-годишен мандат на Путин!

32

Анонимен

преди 6 години

Поредният опозиционен протест в Русия, който е събрал голяма маса хора. В смисъл хора, колкото за една маса. Откак Путин изгони Сорос, настанаха гладни времена за грантаджиите.

31

Анонимен

преди 6 години

"Според ОВД-инфо, ... при днешните протести са били арестувани 257 души."---Значи, били са арестувани ВСИЧКИ протестиращи, ДО ЕДИН!Заедно с известния "борец срещу корупцията", който е с присъда за присвояване. :)

30

Анонимен

преди 6 години

До ХАХАХаТова ли са ти аргументите? Нервен смях...Гледал го бил от снимка от дрон....брях, голям аргумент. Самите официални власти съобщават за 1000, макар, че изглеждали повече(каквото и да значи това). Като се знае склонността на властите да омаловажават действителното недоволство срещу нея цифрата 100000 цитирана от независимите медии изглежда напълно реална. Пък ти си брой по снимки...