21

1

преди 6 години

До БожкеееЗамисляш ли се, защо този АК-47 още се котира?

20

Анонимен

преди 6 години

Ти се образовай малко преди да даваш акъл как да де образова младежта! По-малко ракия и кроене на световна политика на маса с величия и повече учене, работа и спорт. Ще ми говори за казарма и достойнство? Ти имаш ли си на идея какво беше това? Ако имаше нямаше дс съчетаеш тези две думи в едно изречение без комбинация с липса на.

19

Божкеее

преди 6 години

Света воюва вече с дронове, които управлява от хиляди километри от топличко и безопасно място, тук ще учат хлапетата да разглобяват АК модел от 1947 година. Феерично!

18

1

преди 6 години

В тези часове, какво ще ги научат?Колкото и някои да плюят казармата, там се научаваше нещо през първата година и втората войника беше в час с много неща.Сега какво е, професионален войник с изстреляни пет патрона с АК?

17

Скептик

преди 6 години

Кому е нужно това?! Свестните деца си завършват и моментално се изнасят от тая територия. Кому е необходимо да им губите 50 часа с глупотевини.

16

жалки и смешни

преди 6 години

Пълни само гушите на пенсионирани овенни.....

15

pp

преди 6 години

Смешници, това , което осакътихте за 20 години искате да възстановите с 2 часана седмица....ако турците ни завладеят пак, то поне ще ви вземат откраднатите пари !

14

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов направи ли нещо друго през мандата си освен, че увеличи още и без това голямото си шкембе и вече се задъхва само като говори

13

user

преди 6 години

да върнат строителни войски, че има огромна нужда братята да бъдат накарани да работят. стига само сме ги издърйали, а има нужда от работна ръка да строят магисграли.

12

Анонимен

преди 6 години

10,Кое е идиотщина,казармата ли.Пич,сега не е идиотщина .Сега е една безкрайна о.р,г.и.я.Е ,СЛЕД КАТО ПРЕТЕНДИРАМЕ че,много знаем,много можем и сме безсмъртни,с какво предлагаш младежта да се образова и да има малко достойнство.С п.о.л.о.в.и органи ли.

11

Пенсионер

преди 6 години

Освем дивотия и простотия нищо свестно не се учи в казармата.Младежите са подложени на ивращения и унижения , понякага стигащи да смъртни случаи. Надутото с компресор момче. Тава бяха най идиотските години от живота ми.След като имаме платена военна служба,защо ни е необходима друга по малко платена? Малоумието от НС не секва.Скъсаха ме от запас всяка година и накрая ме пратиха за 3 м. и във Военна академия.Абе луда работа.

10

Анонимен

преди 6 години

Всички муже има платена армия, записвайте се и дерзайте. За тея хардкор мъжаги, френският легион винаги има нужда от матрял. Играйте си на война и оставете останалите намира с вашите глупости.

9

Анонимен

преди 6 години

Ех, тея истински мъже бе...Някои от вас ако не са ходили в казарма или ако са забравили да им обясня и напомня:Това е ид.иотщина, която траеше накрая само 18 месеца после 12 и накрая 9. Изключително дълъг период в най-хубавите години на един човек. Даваше шанс на мижитурки в живота да се чувстват като диктатори. Мизерия, студ, затъпяване до краен предел. ***.дали имаше и тогава. Нищо не променя факта,че имаше казарма. Да не забравяме, че имаше и увредени хора от тормоз.

8

бойно пиене

преди 6 години

Военно обучение в 9-10 клас. Поне веднъж седмично ученичките и учениците ще играят на карти и ще провеждат бойно пиене!

7

Анонимен

преди 6 години

Извинявам се,само не разбрах с този 1-2 часа седмично,армия ли ще създаваме или ще намаляме броя на третополовитв младежи.

6

Quo vadis

преди 6 години

Дайте на шведите и достъп до оръжие.

5

Анонимен

преди 6 години

Браво!!

4

радев

преди 6 години

добре да се учат децата та утре да взимат властта , че България си отиде

3

Анонимен

преди 6 години

Има хляб в тазиедно идея.Трябва тазида кратка казарма да я обвържат с постъпването на държавна работа свързана с оръжие.

2

сигурно

преди 6 години

От 28 год. армия нямаме ,и сега ще карат някакви гейчета да маршируват !!