61

И да се пените,

преди 6 години

и да не се пените,нещо трябва да се направи.Недопустимо е да израсне поколение от мъже-мухльовци.Казармата в стария й вид може да е остаряла, но задължително трябва да се вземат мерки най-напред за физическата кондиция на момчетата - или са льохмани с кашкавалени мускули, или си губят времето във фитнеса и се тъпчат с ***, за да направят мускулатура по изкуствен начин.Освен физическа подготовка, да се научат да действат в извънредни ситуации и да боравят с оръжие, ако се наложи.

60

Анонимен

преди 6 години

"Добре, аз ще стоя в окопа и ти ще ми докараш дрон, с нещо? да ме пука? И какво е това "НЕЩО"?"На теб като ти кажат "дрон", ти си мислиш, че това са онези летящи квадрикоптерчета, които децата управляват с дистанционно в парковете.Тц, не! Прочети малко за:MQ-1 PredatorGlobal HawkMQ-9 ReaperMQ-8C Fire ScoutИ други подобни.А питаш с какво НЕЩО ще те пука дрона ли? С каквото му сложат! С всичко може! И лютеница може да ти хвърля!

59

Анонимен

преди 6 години

Все едно пък германците пасат трева и ще вземат предвид някакво смешно двуседмично "военно обучение".

58

Анонимен

преди 6 години

"Интерес към тях имало главно от млади лекари, защото с военно обучение си намирали по-лесно работа в Германия, разказаха офицери."Нашите военни са инструктирани да казват такива нелепици. Играта им е, че в Българска армия трудно могат да си намерят лекари и се надяват да има излъгали се кандидати с тези им приказки, че "по-лесно си намирали работа в Германия" и като отидат на обучение, тепърва да почнат да ги омайват да останат в Българска армия. Иначе това за Германия, НЕ Е вярно. Лъжа е!

57

1

преди 6 години

До АнонименДобре, аз ще стоя в окопа и ти ще ми докараш дрон, с нещо? да ме пука? И какво е това "НЕЩО"?

56

1

преди 6 години

До АнонименКато те накарат да плащаш за сигурност, плюеш!

55

да

преди 6 години

всичките playstation-войници тук са са компетентни и знаят как се прави армия и как се воюва:))))))))))))))))те цял живот от окопа не са излизали и знаят как ги стрелят дроновете-невидимки отгоре:))))))))))))))половината си пишат имената с грешки и ако го сложиш пред компа повече от това да си провери facebook не уме..но много знаят иначе

54

1

преди 6 години

До даКак, да не ходят, ходят и се подготвят за висишсти големи специалисти/наливат се с алкохол и се друсат, като за световно/!

53

До: Зелка

преди 6 години

Какво общо има военното обучение с намирането на работа в Германия , нещо си копирала вече оплетен Материал от друга Медия

52

Анонимен

преди 6 години

Къде ще се биете? Кой ще се бие? Седиш в окопа, а от горе те пуца дрон и дори не знаеш къде е! Армия се прави с техника не с кубинки.

51

да

преди 6 години

ох, щяло да им пречи на мързеливите да учат специални предмети и да се готвят за универитети хахахахахахахахахахахаама много ученолюбиви станахте:))))))))))))))))а,да..и програмата в училище била тежка...те не ходят,но програмата тежала:))))))))коя програма-на телевизията ли

50

Анонимен

преди 6 години

Никакъв смисъл няма от казармата, който иска в армията може да кандидатства. Тия лишеи само се чудят от къде още да крадат пари!

49

импровизации

преди 6 години

За няколко месеца обучение никой нищо няма да загуби!Друг въпрос е,че това е една недомислица,без ясна идея и цели!Когато липсва национална стратегия за полза на държавата,а политиците вечно се ослушват към амер.посолство,това са резултатите!В крайна сметка някои ще усвоят "едни пари"!

48

1

преди 6 години

До АнонименВ САЩ, Русия, Китай, Израел, Кореите и т.н., по- прости ли са, че не ги подготвят само за университет?

47

Анонимен

преди 6 години

Не мина номера с казармата попнаха сега леко по леко . Не разбрахте ли , че обществото не иска казарми бе. Направете си платена военна , който е роден за това да ходи. Не може да карате деца да се занимават с оръжия и глупости. Имат достатъчно да учат за вбъдеще , за да им губите време.

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44Аз съм бил в казарма, вярно само 6 месеца, но все пак, само дето научих да пуцам с калашката.Ти пак си се научил, ами аз имам приятели, които ходиха и не могат да прикладватобикновена ловна пушка.Викам, абе ти какво прави в казармата?Ами косих вика, копах канали.Аз тия неща съм ги правил още като ученик.Каква е разликата като не съм бил в казарма?Ми то аз съм стрелял много повече от техните 9 патрона.

45

Анонимен

преди 6 години

Вместо да учат специални предмети и да се готвят за университет ще трябва да си пълнят главите с глупости.Кога ще се отървем от тоя пусти комунизъм Боже?Кога?

44

Анонимен

преди 6 години

И с някое друго курсче армия ще правят???Аз съм бил в казарма, вярно само 6 месеца, но все пак, само дето научих да пуцам с калашката. Толкоз.И да марширувам и козурувам.И не съм бил връзкар или писарушка в щаба, а си бях на истинска служба.Порнография.

43

хм!

преди 6 години

На това което искат да правят, навремето в турската империя не са ли му викали "башибозук"? Аз ако се запиша трябва ли да си нося храна за три месеца? И каква пушка да си купя? За танк няма да питам, за тях разбрах че са свършили.

42

Анонимен

преди 6 години

На Волен сина да влиза в казармата като толкова настояват!