41

stodentka Berlin

преди 6 години

Az mie raspravela baba mi 4e kogato e bila o4eni4ka isa imali vav 10 klas voe.obo4enie isa hodeli na lager.

40

Анонимен

преди 6 години

И като имахме армия едно време какво стана? Империалистите си дойдоха без един изстрел, поставиха ни правителство, приватизираха каквото пожелаят. а бившите варшавски офицери станаха първи натовци и се гордеят с това! Закривай!

39

23

преди 6 години

"Специализирани преподаватели" ще бъдат пенсионирани военни,които са откъснати от реалното състояние на армията-загубени часове!И каква е целта-да добият една съвсем ненужна тям информация за сметка на обучението по матаматика например!Прав Шаламанов-това е опасен експеримент,който ще бъде за сметка на обучението на учениците за живота.Върви се в погрешна посока,вместо да се разширява и укрепва технологично професиналната армия се връщат остарели форми!

38

Анонимен

преди 6 години

До Фалш 37И ??? Ще пратим *** - той ще напляска всички .

37

Анонимен

преди 6 години

Статията трябваше да е ,, Да намерим държавна хранилка за пенсиониралите се военни " .

36

Ники

преди 6 години

Набор 86 съм и като си спомня какви бяха, а предполагам и сега са часовете по физкултура - не ми се вярва да са особено ефективни и тези по военна подготовка.Масово мъжете на по 30 са трътлести шкембелии за съжаление...

35

Фалш

преди 6 години

Идва война...

34

Анонимен

преди 6 години

До nikonikБургаската батка, русенското шкембе и ямболският онаннист са само за подпиране на правителството,за строенето си има гербаджиййски "обръчи".Може и на "хидроинженера" от сараите да пуснат нещо...

33

Анонимен

преди 6 години

За какво и защо е това военно обучение? На кого е нужно? Защо всички трябва да го учат? Пак някакви военни ще взимат пари за да са на работа. Не виждам смисъл в това. Програмата и без това е много натоварена, знанията на децата не добри, зубрене на материал, статистика и дати, в същото време децата пишат неграмотно и трудно разбират написаното.

32

nikonik

преди 6 години

Само да попитам фирми на Валери Симеонов ли ще строят казармите....? Както "построиха" оградата ли ?

31

1

преди 6 години

До Ф.С.В.Как кой, тези които наричат хората от силовите министерства "търтеи", но не си и помислят да отидат да работят там!

30

Ф.С.Б.

преди 6 години

Вървете по дявлите, прокажен народе и гнилата му порнграфска държава,от сега знам, че нищо няма да излезе от тази поредна глупостт.

29

Ф.С.В.

преди 6 години

След 28 г мизерия и кражби на народни пари- сега управляващите разбраха че никой не иска да пази родината-- а българите разбраха че България не е тяхна майка (всеки друг емигрант от Изток е добре дошъл -храна пари ) И въпросът е - Кой ще пази БГ ? кой ще пази статуковото - частни курорти частни плажове частни фабрики на алчни бизнесмени -ревящи че нямало работици- ами то и войници няма- да ви пазят имуществото- Ще си плащате за наемници от чужбина - Бг е ваша - вие я купихте с робите живеещи тук

28

до28

преди 6 години

тук се говори за училище и обучение и вс е без пари, хайде мисли кат ръсиш 'мъдрости".Министъра на отбраната ли да ти пази селата или храни пенсионерите. Е, нали требе да се изкажеш актуално уж.

27

1

преди 6 години

До 2+2Не питам от кой е конструиран, а защо/то и сопотските АК, бяха от най-качествените/?

26

Анонимен

преди 6 години

Няма адресна регистрация, катуни навсякъде, погроми по селата, всичката Мара втасала за "военно" обучение. Да намерят полезна работа за пенсионираните на 40г. военни - поне да пазят от шведски вражалци.

25

да

преди 6 години

ама на Третия пол идеята не му харесва :))))тогава от трите пръста за тях - Средният !!!!

24

do21

преди 6 години

божкееедронове са ти в главста и статиите на журн а лята, е и Джъмбо на детския щанд. То с авиация и бомби не се печели война че с твоите модерни играчки.Пускай си междузвездни войни, гледай радвай се и не се излагсй тук.

23

Анонимен

преди 6 години

Смях, и каква е целта? Това ми било военен министър! За пореден път се убеждавам, че ни управляват много неподготвени демагози.

22

2+2

преди 6 години

До 1Защото е конструиран от германеца инж. Шмайзер -отвлечен от 1945 до 1952г. в Тула ,където работи "под ръководството" на техника и член на КПСС товариш Калашников.