8

Анонимен

преди 6 години

Как бе братовчет за да спаси сивата икономика при него кои ли знае колко кредит е снесъл на ктб банкер е станал

7

Иван

преди 6 години

Коя е страната в ЕС с най-много ченгета на глава от населението? Страната в която ако за нищо не ставаш - ставаш ченге с патрулка? Страната в която, при 6-но убийство, те водят за носа до предполагаемата зона където е убиеца...а ти щурмуваш съседната къща, без да пазиш периметъра, престъпника си допива кафето и си тръгва. После пък го намират застрелян със заглушител в друга къща на 500м от там.... После ченгетата реват за повече пари и кубинки с които да ни ритат.... ЧЕНГЕЛАНДИЯ е това!!

6

Анонимен

преди 6 години

Като оня де симулира работа уж на половина а бе братовчет чини ми се че тее страх за парите споко хората си плащат *** маи колегата не плаща тарика т е икономист.Пожелавам му успехи.все така красив да е

5

гражданин

преди 6 години

Интелектуалните възможности на УШЕВИ поподат в областта на отрицателните числа.

4

ВЪПРОС

преди 6 години

Не можах да схвана Оправданието на МВР - *в условията в които работим *?Дали се борят срещу ИДИЛ или срещу Хитлер .Бюджета и заплатите на МВР е 20% от БВП - за 60 000 човечета - ПЪРВО МЯСТО в Света .Най-високите Заплати в България - защо Борисов не ОПОНИРА БИЛБОРДА за 340 евро , няма Полицай с тази Заплата - В системата на МВР Основната заплата започва от 1500 лева . Лъжата като Дърти Роми . Единствения Рекорд който се Бие е Здравеопазването в България - Всички Лекари се Върнаха от Германия.

3

Анонимен

преди 6 години

Новата теория - всеки злосторник и престъпник е луд.Това нова теория ли е вече?

2

Анонимен

преди 6 години

МВР няма капацитет да се справи нито с битовата, нито с организираната престъпност.Само могат да реват за пари и привилегии.

1

Анонимен

преди 6 години

Ние, вашия капацитет си го знаем.И стига сте се оплаквали в какви условия работите.Подобрете си условията, реформирайте си системата и започнете да работите по-ефективно.