28

Бай Тошо

преди 6 години

Каква е държавата това е и полицията!!!Сменете политиците и накарайте администрацията да работи за народа,а не за крадците!!!

27

НРБ

преди 6 години

МВР и цялата администрация отдавана се управлява от мафията!!! Много началници и администрация,либерални закони и резултата е плачевен!!!

26

Питащ

преди 6 години

Вярно ли е, че не са публикували всички искания на стачкуващите мили... ПОЛИЦАИ?1. Да не ги арестуват, когато си разпространяват дрогата!2. На всяко РПУ по една ЧАСТНА бензино-колонка!

25

Анонимен

преди 6 години

Щом се убиват държавни служители, то единственото означава, че са свързани с мафията. Ако в институциите работят честни хора как ще бъдат изтребвани всички.

24

Анонимен

преди 6 години

Онзи списовател дето е посочил, че в МВР не се приемаше с диплома под 4.50 Е ПРАВ. Сегашните кадри са гола вода. Случайно докопали се до шефско място индивиди с какво ще се заобиколят? Със себеподобни. Не дай Боже да са по-умни от тях! Сещ'аш се?И от там нататък......Бог да пази България!!!Щото тия дето трябва да я пазят.....

23

Анонимен

преди 6 години

МВР се управлява от министър пълен чук, със зелени чорапи и зам.министри по квота, оперативен опит, нула! И бивши *** - охранители на бандюги, с опит нула. Какъв професионализъм искате от тях, смазани между властниците и народа. Разбирам, че положението им не е добро, но коя система у нас е в добро състояние. Като ходите, не дай си боже, в районни у-ния, удря ли ви простотията, удря. Има изключения но са много малко. Но това е удобно за Суджук паша, скопено МВР.

22

Анонимен

преди 6 години

Други уверени имали?

21

Анонимен

преди 6 години

правилно - той не пада, капацитет на МВР се е сринал дотам, че няма на къде повече.

20

селтак

преди 6 години

ОХОО ,АМА НИЕ И МВР ЛИ СМЕ ИМАЛИ . А АЗ СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ ОТ ЕДНАТА СТРАНА Е КАМОРАТА ,А ОТ ДРУГАТА СТРАНА Е ДРАНГЕТАТА !!

19

boyko.uzunov

преди 6 години

Бедната полиция , но ние можем и да смятаме малко-70000 в с-мата на МВР ПРИ СРЕДНА ЗАПЛАТА ОТ 1500 ЛВ-105 000 000ЛВ! БЮДЖЕТ НА МВР ЗА ТАЗИ ГОДИНА 1 300 000 000ЛВ......Ало Борисов какви 5 лева!?..

18

анонимен

преди 6 години

днес мотивацията е рушвет на пьтя и продаване на информация затова не ниприемат в щенген защото ще се опитаме да продаваме информация

17

Наивен

преди 6 години

"Капацитетът на МВР не пада, уверен е главният секретар".Което е на дъното,разбира се че не пада.

16

Анонимен

преди 6 години

Жалкото е, че за да имаме качествено МВР, трябва да има качествени служители. А как да има, като след 10.11.89 се уволняваха с хиляди професионално подготвени и дисциплинирани. Тогава не се приемаха за старшини с диплома под 4.5. Днес нивото падна до 3.5, което вкара в системата полуграмотни и немотивирани. Тези след 10.11. и днешния Падишах съвсем разби МВР, с една цел, да не разследват него и Шайката му. Гл.с-р е бивш охранител на Мето Илиенски, без школи или образование. И никой не им вярва.

15

Кака Корни

преди 6 години

Другари не се занимавайте с глупости.По добре някой да се обади за менте бомбена заплаха в НДК или накарайте някой да се самозапали да видат европейците колко е гадно в България(:(:(:(:Ако може някой труп отнякъде да издокарате още по-добре(:(:(:(:

14

Анонимен

преди 6 години

Това е капацитет европрограми нов вариант

13

Анонимен

преди 6 години

Ми къща за жената и къща за любовницата море на хаваи брех милионер по програма от евросъюза виждате ли

12

Кратун

преди 6 години

Как да падне нещо, дето го няма или е толкова малко, че няма с какво да го измериш....

11

Анонимен

преди 6 години

Забравил е ония години без хляб време е да си седне на мястото то имало имало та се забравило коли къщи жипове камиони брат тия кредитни милионери докога бе теглило и не иска да връща.Братовчетке да нее при теб на отчет

10

Анонимен

преди 6 години

Капацитетът на МВР май се вижда само по време на полицейските стачки.

9

Анонимен

преди 6 години

От личен поглед - 90% в МВР-то са пълнеж - там са да изтикат до пенсия. Ако случайно някой им върже да им се вдигнат заплатите - добре. Ако не - пак добре. Резултата от работата на останалите 10% го виждате - криво ляво добутват до някъде...Естествено, като има критики срещу МВР се вадят ония 10% за пример, а останалите 90% стават по-ниски от тревата. Жалка история.