68

П.Петров

преди 6 години

Като не пада капацитетът на МВР, защо ДНК експертизата за Нови Искър беше направена в частна лаборатория, а не в Института по криминалистика ?А "капацитетът" на МВР и така си е нисък !

67

Прав

преди 6 години

Няма как да пада повече, т.к. е под нулата. МВР отдавна неотговаря на нуждите на хората. Полуха 1,5 милиарда, при 45000 души, това е повече от 33000 лева на човек. И при тези пари нито КАТ работи, а с убийствата е трагично.

66

браво

преди 6 години

какъв професионализъм лъха от този човек, всеки престъпник който го види ще умре от стр.. опс от смях

65

аве фюрер

преди 6 години

Ами те вашите сценаристи в МВР така се оплетоха , оляха и р*а-х-а ,че не знам кой нормален човек ще ви се върже вече да ви слуша съчиненията.

64

Анонимен

преди 6 години

А аз вярвам точно на тази история!

63

Анонимен

преди 6 години

НЕ МОЖЕ ДА ПАДНЕ НЕЩО, КОЕТО ГО НЯМА.ЩОТО НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА КРАСИВАТА ФАНТАСМАГОРИЯ, КОЯТО НИ РАЗКАЗАХА ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО.

62

Piasah koment no uvi

преди 6 години

Верваш ли си, щот нио не верваме. Пален сте с *** в мвр-точ ама големи ***. Всеки втори картица или бандит...

61

Мислещ

преди 6 години

Протестите са мерило за благосъстоянието на хората. Щом в България хората не протестират, значи всичко е наред.

60

бай х

преди 6 години

а главнио секретар познава ли шофьора на Мето Илинския ?

59

BarsolSopol@gmail.co

преди 6 години

Това уж професионално ръководство е уникум. Твърдо и последователно е свързано с бандитите. Хамериката го знае, и ги държи в патова ситуация.Куратура и Судоед, клыопат в нещата...МЕЧ нада, толъко MEЧ...

58

Анонимен

преди 6 години

Само като го гледамм и си вервамм !

57

Василев

преди 6 години

Много ми е интересно, когато се взимат политически решения с Истанбулската конвенция, която още повече ще капсулира ц.иганското общество и още повече ще се увеличи престъпността, за какъв капацитет на МВР ще говорим!Ц.иганките и мюсюлманките ще ходят забрадени, ще раждат непълнолетни,ще дават лошо възпитание и ще спират децата от образование, и всичко това под претекст, че се нарушават правата на ц.иганките мюсюлманки!Много ми е интересно вие селяни прости ли сте, или се правите на такива?ЦРУ

56

Народната Мелиция:

преди 6 години

Биещото Сърце на Партията !

55

ВинеТку..

преди 6 години

ако се предположи,че главният секретар е един от най умните...то с този вид няма да мине фейс контрол в никоя библиотека !!..Какъв вид- какъв интелект!! ПО цели дни чете и мисли!!То интелекта на МВР трябва да е такъв ,че да осмисля казаното от премиера!! Нито на молекула повече! Милиард за нищо. Ако 3-те милиона бели получат по 300 лв от държавата за по един пистолет/ ето ти бюджета на МВР за година/..и няма нужда от полиционери.Шведите ще кротнат...и..без разходи за униформени мутри

54

факт

преди 6 години

До Анонимен 61Напълно си прав,но тези вредни и не работещи институции се издържат от всички нас,те получават огромни суми и превилегии а резултати няма,до кога тека....

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 57. Всичко това е верно . Кадрова политика в МВР под всякаква критика и плюс партийни назначения на некадърни, плюс изцепки на служтели , плюс служби и службички в държавната и граничната полиция и други полиции без които може или да са намален състав - е тва е МВР - то сега и доверието в него е почти напълно сринато.

52

Анонимен

преди 6 години

Резултатите от работата на БГ-полиция и на БГ-съдебна система = 0.Т.е. никакви резултати, даже отрицателни.Защото от тях има повече вреда, отколкото полза.Това се вижда от всички българи.Всичко останало е приказки за наивници.

51

Анонимен

преди 6 години

Представям си да беше казал, че спада... Нали трябва да подаде оставка като тотално некомпетентен. Някой съмнява ли се, че полицията за 30 години се е сляла с мафията?! То държавата се управлява от мафията, от мафиоти, да не говорим за някакво си ненужно министерство! Крайно време е това мвр да се закрие и всеки да си плаща на мастни фирми да го пазят! Тези само прибират нашите пари! Някой да се чувства защитен?!

50

А-5

преди 6 години

Не сте прави колеги !! Капацитет на Министерство на ВСИЧКИ работи е толкова голям....От неговите среди са произлезли такива ителекти и умници като ..Б.Б/ - полубог/ Ц.Ц...!!! Рилският.. с шев като Румито..:) .какво повече да желаем !! Е че са по 120 кила, че са неуки, че са ХанкоБрат...А този очилатко..СИСТЕМАТА трябва да се рефирмира!! СЕга е като на умрял витамини да даваш

49

.,

преди 6 години

Zatui li dance, patriarha, krib i bnb perat otkradnatite pari ot kuhi firmi ot dds i partizanskite religiozni plenumi v offshornite eu i usa banki ?!