77

Анонимен

преди 6 години

Един път и Боко да е прав.Всъщност втори път.За малко да забравя фразата Аз съм *** и вие сте прости...Ако не беше Варшавският договор и силните ни тогава армия и спец.служби в средата на 80-те години щяхме да се простим с Лудогорието,където българските турци започнаха сепаратиски брожения с финансовата и морална подкрепа на Турция.Това предизвика и възродителния процес и бай Тошо им нарита дирниците.Сега положението е коренно различно.Всеки момент Родопите ще се отцепят,а НАТО ще гледа сеир.

76

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

В стремежа си да се подмаже на всички Борисов така забатачи нещата, че сам ще вкара турския вълк в разградената българска кошара ...

75

затова

преди 6 години

Преди 100 г сме имали цар ,а днес пъдар ни управлява .Преди 100 г Църквата е била отдадена на Бога ,днес на мамона .

74

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че ако не беше Русия и Варшавския договор сега щехме да ходим с ***.Тъжно, но факт.

73

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше Варшавския доовор Турция щеше да е една пустиня сега дрогарю схемаджия. Ердоган ли председателства ЕС чрез васалите си не мога да разбера ?

72

Анонимен

преди 6 години

Абе Борисов, твоя Президент - нато'вският генерал - и досега си е във Варшавския договор. Снощи и полякът Туск го разбра.

71

До Осман

преди 6 години

Османчо, най добре е да няма войни, но ако говорим за татовото време БНА беше много силна и турците знаеха много добре това. И през ум не им минавало да нападат. Ракетни дивизиони ,артилерия, самолети, танкови батальони, кашици всичко това беше работещо и добре тренирано а бойни дух на ярмията беше много висок. Турците никога не са славили с висок боен дух, а разчитали на бройката и юрюша.

70

Анонимен

преди 6 години

ЕТО КАКВО КАЗА ПРОДАЖНИЯ НИ КРАДЛИВ ПРЕМИЕР-ТУЛУПА И МУТРАТА ОТ БАНКЯ ПРИ ПОСЛЕДНОТО СИ ПОСЕЩЕНИЕ В ТУРЦИЯ ПРИ ОТКРИВАНЕТО НА РЕСТАВРИРАНАТА ЦЪРКВА СВ.СТЕФАН И КОЕТО ИЗКАЗВАНЕ КОЕТО МЕДИИТЕ НИ УСЛУЖЛИВО СПЕСТИХА ...БОЙКО ХОРИСОВ-С ТУРЦИЯ СМЕ БИЛИ В ОБЩА ВЕЛИКА ДЪРЖАВА ,А СЕГА СМЕ КОМШИИ И БРАТСКИ СТРАНИ ОТ ВЕКОВЕ ЗА ВЕКОВЕ.//ТЕ ТАКЪВ ПРОДАЖЕН ПЛЪХ И ТУРКОФИЛ НИ Е ПРЕМИЕР.

69

Анонимен

преди 6 години

Ние тогава,теоретично и без руснаците можеше да се бием с Турция.Толкова добре ни бяха въоръжили,снабдили,обучили.Армията ни беше много силна и мотивирана.Можеше и до Истанбул да стигнем

68

Анонимен

преди 6 години

До 57 Василев селянино *** В Кипър има две държави и затова,колко и да сме резервирани към Турция,виновни са гърците,които искаха да прилапат целия остров!По онова време Гърция е управлявана от военни националисти ,които изтребваха и гонеха българите от Македония,но с Кипър удариха на камък!

67

ДА

преди 6 години

Което е истина - истина е!Ако не беше Варшавския договор, НАТО щеше да ни избомби и да откъсне Кърджали.

66

до 62

преди 6 години

Колкото и невероятно да звучи на пръв поглед е именно така.Да, Ердоган председателства Евросюъза, чрез лакейчето си Бойка.

65

ф

преди 6 години

За 100 години колко пропадна България .През 1912 сме мини сила ,която смаза Османите и почти ги изгони от Европа.Днес сме просто трансмисия ,мост по който османите искат пак да завладеят голяма част от Европа.

64

Анонимен

преди 6 години

В Кърджалийско и Хасковко ако не знаеш турски не можеш да си купиш и хляб от магазина. Страшно е. Българите от тези региони се преселиха в Пловдив и София.Така че ако Ердоган реши да влезе с армията си, не само че няма да има кой да го спре, а ще бъде посрещнат като Освободител.Отделна е темата, че стандартът в Турция е около 2 пъти по-висок от този в Европейска България ...

63

РОБОВЛАДЕЛЦИ И РОБИ

преди 6 години

РОБОВЛАДЕЛЦИ И РОБИ С 500ЛВ ЗАПЛАТА И МАСОВА ЕВАКУАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ МАФИЯТА И КРАЖБА НА ДОХОДИ

62

Анонимен

преди 6 години

Ердоган на практика председателства Евросъюза.

61

Анонимен

преди 6 години

Не бе, не не, сега НАТО ни пази. Ако членката на НАТО Турция с най-голямата натовска армия ни нападне, НАТО ще започне война срещу най-голямат армия на НАТО Турция - германци, французи, холандци, белгийци, анличани, американци - всички ще дойдат да се бият срещу най-голямата армия на НАТО за да ни защитят защото сме членове на НАТО и НАТО гарантира нашата сигурност, западняците ни уважават и си спазват договорите с нас.

60

Анонимен

преди 6 години

Турците постоянно вредят на другите държави. В момента късат територии от Сирия. Възползват се от ситуацията там. Трябва да затворим границата с Турция затова.

59

Анонимен

преди 6 години

Какви 3-4 дена ,та ние имахме ракети с малък обсег/500км/,с които можехме да изпепелим Истанбул!Точно тези ракети възпираха Турция и затова поставиха ,като условие унищожаването им,за да влезем в НАТО!

58

Анонимен

преди 6 години

Секлецарката на Доган пак ли се е изказала ?