17

Анонимен

преди 6 години

Ски, изненадан съм. Тоя още никой не го е свитнал. Никой от бившите му авери, имам впредвид. Явно им "помага" в бизнеса.

16

Анонимен

преди 6 години

цитиран от БТА........................................xaxa.........................

15

ретро

преди 6 години

Но Тато не правеше такива кофузни изцепки. Иначе вече са си лика-прилика бащите на народа :)

14

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКажи ко знаеш за да знаем и ние

13

????????????????????

преди 6 години

Когато бяхме член на Варшавския договор със 100 хиляди души армия, планирахме да задържим турците за четири дни на границата в случай на нападение, докато дойде помощ от Съветския съюз.??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

12

Професор

преди 6 години

Благодарение на приятелството с Тайпи, страната ни е защитена от бежанския поток.

11

Прпуснати ползи

преди 6 години

Вече щяхме да сме европейска държава ако не беше ГРОБ....

10

Циник

преди 6 години

Бат ви Бойка питал ли е фюрерката - или дрънка самосиндикално?

9

бг

преди 6 години

Дядо ми казваше "като не знаеш да гълчиш ще мълчиш" .Борисов създава нова история -от 300 х.преселници по възродителния процес ги направи един милион.Само за този гаф трябва да подаде незабавно оставка.

8

Анонимен

преди 6 години

В Одрин днес бяха заловени 75 души при опит да се прехвърлят нелегално в България и Турция, вчера броят им бе 160, предаде кореспондентът на БГНЕС.Специализираната част към командването на пехотата под името Гранични орли отчете, че за 2017 г. само на граничната бразда с България и Гърция са спрени, заловени и върнати 20 014 бегълци. Границата откъм турската страна се наблюдава денонощно с термовизионни камери, военни патрули непрекъснато контролират по границата и арестуват мигрантите и техните водачи трафикантите.В рамките на 6 години само уловът на Граничните орли възлиза на 1

7

Анонимен

преди 6 години

Тиквен Геополитик, майна ...

6

Анонимен

преди 6 години

Ако бата ти имаше дръжка щеше да е мъжка, много *** тоя бе.

5

Анонимен

преди 6 години

Каза ли си го, не че си приятел на неоосманския диктатор, просто те е страх от него. И все пак макар и през зъби, признаваш че политиката ни от 80-те е имала по-скоро положителен ефект за сигурността ни. Времето на мир меджу народите свърши. Сега ЕС трябва да мисли за нова армия и защитни структури за да се защити от новите ислямски орди.

4

Професор

преди 6 години

Държавни! Поклон пред делото на Генерал Борисов!

3

Анонимен

преди 6 години

И сега ще ги задържим на границата, ама за 4 минути!!!Пък после "братята" американци ще дойдат и ще ни спасят!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Мн ми е интересно окло 2025-та откъде ще вадите пари да поддържате този цирк, предвид това, което знам че предстои със Земята като цяло...

1

Анонимен

преди 6 години

Сега пък ще имате 2030-та 1 град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкоарник/боклучкарник, до 2025-та по-голямата част от малкия и средния бг бизнес ще е фалирал. После ще правите бюджет от фалоса на онези по гетата, на които им давате пари за да гласуват за вас, Бойче, предстои да се провалите епохално. Ще ви пляскам на крака, а след 20 години поколенията ще ви ексхумират телата само и единствено да ви се изплюят лично в лицето!