57

Василев

преди 6 години

Османската Империя, а сега и Турция, винаги са били заплаха за Европа!Кипър е разбит, защото гърците са искали да гонят британската армия от острова!Сега острова е разпокъсан на три части, гръцка,турска, и британски военни бази!За това селяни прости, не гонете и не протестирайте срещу америкабските военни бази, за да няма Три Българии,и правителството на Бати Бойко Три няма да ви спаси, а Цар Борис ТРИ , ще се обърне в гроба като види какви сте ги ндробили!Агент Върнан Джоунс!ЦРУ!!!

56

Анонимен

преди 6 години

Вярно е, че хърватите са избили вероятно повече хора и от косоварите, които пък са избили повече хора от сърбите. Но съдиха само сърбите. Това е то евродемокрацията. Хърватите са имали метод за избиване, да. С дървени чукове. И после във водоеми, реки, езера... Избивали са не само сърби,но и евреи, българи, македонции... Също като косоварите. Етническо прочистване са правели. Но съдиха сърбите...

55

Анонимен

преди 6 години

Сега го няма ВД и България върви точно към косовски вариант. Местан и Доган остава само да повикат Ердоган на помощ както северен Кипър и няма кой да посрещне турската армия защото страната се обезлюди и са роми които събират отпадъци. Българи останаха в София но и те ще остареят след 20-30 г.

54

Осман

преди 6 години

Косоварите са албанци и нямаше кой са ги защити от сръбските фашисти. А в Турция вървяха митинги с призиви армията да влезе и да ни защити. Ако това беше станало, докато руснаците довтасат, турците щяха да са на Дунава. А и руснаците едва ли щяха да се навият да влязат в конфликт с втората армия в НАТО заради правешкия селяннин. Така, че разминахме се с малката беля, наистина.

53

Анонимен

преди 6 години

САЩ съсипаха Югославия и създадоха непризнатото Косово не заради Сърбия, всичко беше насочено срещу Русия. Русия тогава беше слаба. Ако Русия тогава беше силна както днес нито един косъм от главите нямаше да падне в Югославия - нито християнски нито мюсюлмански. Но тогава Горбачов реши да се побратимява със запада - и до къде доведе Русия.

52

Чемоданов

преди 6 години

Абе този тиквар докога ще плямпа че понеже Турция била голяма страна с голяма армия трябва да се съобразяваме с тях? Истината е проста - докато турците си правят нещата в тяхната страна така че да не вредят на съседните държави и чуждите граждани пребиваваши в Турция, ние нямаме причина да търсим конфронтация и алъш вериша трябва да върви, а дали те ще влезнат в ЕС си е турска работа. ЕС си има правила ако тоговаряш на тях те приемат , ако не твоя си работа и си стоиш извън ЕС.

51

Анонимен

преди 6 години

Разбрахте ли защо търпят Банкянския *** в ЕС? Той се гъзурчи на всеки, само и само да го тупкат по дебелия г//з, да се върти из Брюксел макар, че нищо не разбира като говорят. Така го е страх от откачалника Ердоган, че губи ума и дума. По рождение е без достойнство и чест, важното е да е премиер, да му плаща бизнеса и да изнася. Да властваш 9 години и България да е вечния опашкар по стандарт и растеж, показва колко може. Ако нещо стане, ще ни предаде на Ердоган, само да го направи везир.

50

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Днес е един добър ден за българската демокрация... - наритаха Нинова отзад и я оставиха сама в ъгъла, където и е мястото...

49

българина

преди 6 години

предлагам по европрограма 50 хил евро на фес и у турция, така се гарантира устойчива етническа ситуация за хиляда години напред, разходете гостите из кърджали и хасково и разград за да видят какво ги чака след 20г мюсюлмански анклави в европа, а този театър на който се радваха снощи всички не е построен от някой паша или султан. турция е най лошия съсед който може да има някой!

48

Анонимен

преди 6 години

Тъжно е, че мършляка подарил Южен Поток на Турция и Германия още се появява безнаказано по медиите. А не трябва. Трябва да го виждаме страдащ. Пребит, прострелян, гладуващ, потрошен. Това е неговото нормално състояние. Поне това е заслужил де.

47

Анонимен

преди 6 години

Долна лъжа и обида за Българската армия.Лъжа и обида за България.Аз служех тогава.Имахме силна,въоръжена и мотивирана армия.Какви 4 дена?Можехме да се биеме с Турция и със всеки друг равностойно.Просто беше изчислено че ако стане нещо руснаците ще са тука след 3-4 дни,технологично време.Това е.Обидно е така да се опростяват нещата.По принцип нашата армия беше ключова за южния фланг на Варшавския договор.Да, сегашната само може да направи шпалир на турците ако тръгнат!

46

?!?!

преди 6 години

Потресен съм!

45

Анонимен

преди 6 години

Хърватите избиха 1 милиона славяни в Югославия. Избивали са жени и деца, просто са ги изкарвали на площадите и са ги почвали поред с дървени боздугани са им разбивали главите. В Хага не беше осъден нито един хърватин, нито един косоварец за убийствата на сърби, осъдени бяха само сърби (не че сърбите също не са избивали), но правосъдието в Хага беше само за сърбите.

44

Анонимен

преди 6 години

След тези тотални простотии, не е ли редно Република Косово да излезе с официална дипломатическа нота до Тиквата?

43

Анонимен

преди 6 години

Възродителния процес няма нужда от оправдаване. Той е оправдан от самосебе си. 4 години преди него статистиката е показвала, че за последните 5 години има извършени над 900 атентата и саботажа по линия на турските служби. Извършени са от български "турци". Имаше дори убийства на деца, отравяе на водоеми и складове с храна и т.н. БКП имаше бюлетин само за ЦК на БКП по онова време и там има много сбита и ясна информация за състоянието на нещата и за тенденциите. Стига сте "оправдавали"...

42

Анонимен

преди 6 години

Ей, да не кажете после, че не съм ви казал за планетарните промени, които предстоят! Майтап ви е сега, ама тепърва ще става мазало, а е такива като бившия сикаджия Бойко с офшорните сметки с милиардите откраднати от българския народ ще свършат като най-големите парцали съществуващи в историята на цялото съществуване...тази простотия на Земята няма как да продължи повече, космически процес...

41

Анонимен

преди 6 години

Споменаването на СССР и Варшавския договор, точно на този Европейски форум е чудовищен гаф.Само че разтривачът на Татовите уши, няма как да го разбере.Той си живее в някакъв негов си измиселн свят - паралелна розова реалност.

40

Анонимен

преди 6 години

Е, те това нещо на снимката ви е премиер.Горди ли сте със себе си, българи ?

39

Анонимен

преди 6 години

Говорещите турски в българия винаги са били по селата, а там, както знаеш, стандартите в образованието са различни. Поради което те са си необразовани и ненаучени да мислят. Това значи, че ВИНАГИ ще са заплаха за националната сигурност, защото винаги ще са податливи на влияние. Това не важи само за българските турци, а и за българските шопи, македонци, траки и т.н. Генома ни е толкова размит, че може и да сме марсианци без да го знаем, но сме РОДЕНИ В БЪЛГАРИЯ и следователно сме БЪЛГАРИ.

38

Жокер

преди 6 години

Ръсенето на глупости започна. Не очаквах, че се стигне до Варшавския договор точно на този форум, но блуждаещата мисъл на Боко точно там зацепи...ко да прайш!?