97

Анонимен

преди 6 години

Тоя договор не е склочен бадева бе амчък сурат, гледай си там магнолиите Ако не беше САЩ и евромеките Косово щеше да си е в Сърбия, а сега имате дори Каталуния и друга либерастия. Защо съборихте СССР щеше ли има Косово ако още си имаше СССР.

96

До 87

преди 6 години

Много правилно анализирайте, внушава Сикаджията, че сме малки и нещастни. Служил съм в Звездец и Грудово. Руснаците ни бяха въоръжили здраво, а и подготовката беше здрава. Вярно, неприятна служба но ако турчин беше посегнал, нямаше да успее.Трета армия беше здрава работа, с всички глупости и недомислия. Учения зиме и лете, неспирно.Тоя *** какви ги плямпа, севсем се е самозабравил.Жалкото е, че няма кой да му направи забележка, нали винаги е прав, страх ги е, да не си загубят топлото местен

95

1

преди 6 години

др.борисов,защо в речта си не спомена,че си бил участник във ''възродителния''процес,Дулово,още помни твоите ''геройства'',но има една българска поговорка,''господ забавя,но не забравя'.

94

Анонимен

преди 6 години

Къде е Сидеров ?Предателю, не може да служиш хем на Бога хем на Мамона . И Сидеров избра да стане предател на Христа .Но нали Сидеров винаги беше предател .Предаде БКП,после СДС,накрая и България .

93

Хе-хе

преди 6 години

Когато се пишат мнения против тикваря и гроп винаги има по два минуса. Абе другаре герпаджии наемете си повече *** или научете тези двамата как да си сменят ип-то че да слагат повече минуси.

92

Анонимен

преди 6 години

И какво не е точно в изказването на Борисов. Имахме армия от 100 000 души , а Турция от един милион . И защо смятате , че вие сте по умни и информирани от Премиера та се изказвате като последна инстанция. Аз служих в поделението в гр. Смолян и имахме два танка , които не вървяха и оръдие Б-10 т.е. противотанково от войната .

91

АНТИ

преди 6 години

Преподобна Стойна:Младите ще забегнат...Старите ще измрат...България ще удари дъното.

90

Анонимен

преди 6 години

Лесна работа и по едно парче за Румъния, Турция, Гърция и Сърбия и готово.

89

Анонимен

преди 6 години

Варшавският договор се разпадна 1990 година. България беше без Варшавски договор и без НАТО 14 години до 2004 година. Кой ни пазеше?

88

За съжаление

преди 6 години

Имаме нужда от натота, вършавски договори и европейски съюзи защото сме продажно племе и някой отвън трябва да селди за спазаването на правилата и законите. Бай *** е с примитивно мислене. Швейцарците се оправят сами без никакви съюзи и затова с най-висок стандарт. Но там не се правят на тарикати на дребно всеки си знае мястото и играе по правилата. Обществото е силно.

87

Анонимен

преди 6 години

Защо нито една независима уж, БГ-медия не написа скандалната реч на Борисов преди дни в Истанбул.Той каза, че е горд, че с турците сме били в една държава.Естествено, го е направил в старанието си да се подмаже на Ердоган,но това е СКАНДАЛНО ИЗКАЗВАНЕ и ГОЛЯМ ГАФ.

86

Анонимен

преди 6 години

Какво е внушението тук?Да отреждаш на 160хил.Българска армия обучена и въоръжена до зъби 4 дневна роля,е върха на нихилизма и националното подценяване!Обида за дедите ни,били се с турците.Внушението е-ние българите сме малки и нещастни а пък до нас е много,много Великата Турция и на нас ни е отредено да сме им васали!Абе тоя на никой друг не се възхищава така както на Турция!Това ако го каже Гръцки или Сръбски премиер е пътник,ама хората имат достойнство.Тоя плещи каквото му падне

85

Анонимен

преди 6 години

Леле, верно ли ги е ръсил Тиквата тези анализи? А нас ни обвиняваха, сме невъзпитани и ще се оплескаме пред чужденците)" Мисля на глас" ме зашемети и ми отнесе главата. Това със сигурност е било по-зле и от поезията на вогоните :D

84

ф

преди 6 години

Абе то и хора е имало ,а днес май няма вече хора.Дали не сме намираме в епохата на пост човечеството . . Гледам и на запад същото .

83

Анонимен

преди 6 години

В 1393 г. няма Варшавски договр и няколко царе се карат както сега партиите се карат за власт и пари и са чакали тогавашния ЕС от хървати, унгарци и немци да ни помогнат срещу османските турци. Какво се получава на всички е известно.

82

Анонимен

преди 6 години

До къде стигнахме, мутрите да правят анализ на международното положение!

81

Гражданин

преди 6 години

Другари управляващи не ни плашете с война!Ако има война и вие няма да се скриете или избягате!

80

Анонимен

преди 6 години

Бобчо отдавна живее в един свят, в който няма нито един около него който да му е коректив. Да не приказва глупости с което ни убеждава, че е на нивото на гимназист от 10 клас. Какво направи като премиер за да има българина патриотичен дух, да обича страната си, не държавата. Защото Той стана държавата и тръгнахме главоломно надолу. Защо него сложиха *** не знам, имаше много по-умни и образовани? Явно не са знаели, че е толкова т::п и страхлив. След него ще ни трябват 10 г за възстановяван

79

Анонимен

преди 6 години

Всичката втасал Суджука, тръгнал да оправя политиката на нормалните държави, където такива като него и Ушев Цецо ги спуснат от *** в затвора.

78

Жокер

преди 6 години

Когато Бате Ви Боко почне да "мисли" на глас" всички трябва да мълчите и да следите полета на на ясната му мисъл! Той ще ви направи обзор на вътрешното и международното положение стегнато и с неговите си думички . В случая е засегнал въпрос от особена важност - 4 дни е трябвало да държим положението!!!! А сега 6 месеца ще го държи...щял да го държи... И никакви Симитлийски аналогии ей!!!