35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Ха-ха-ха-ха-ха.....ако беше толкоз жалко, щеше да е смешно!

34

Хъ

преди 6 години

А защо да не е "култов" например?

33

Анонимен

преди 6 години

Питайте руското посолство за повече информация по случая.

32

Анонимен

преди 6 години

Защо медиите не пишат че фирма Лактима е на Пеевски.. Преди време беше публикувана брошура на дубайски инвестиционен фонд на Пеевски където фирма Лактима я имаше като фирма на Пеевски

31

Анонимен

преди 6 години

Пеевски и Цветан Цветанов са баш поръчителите

30

Анонимен

преди 6 години

Овце, посрещнахте ли мафията и европейците?

29

Бръснача на Окам

преди 6 години

До СократисНе Сократис, НЕ! Обяснението е по просто. Цялата полиция е впрегната за охрана на европреседателството. Престъпния свят много добре знае това, като се възползва от този вакуум. Така ще е и през следващите 6 месеца. Знаеш ли защо? Защото сигурността на един евро делегат е много по важна от сигурността на 20 квартала с обикновен народ.

28

Анонимен

преди 6 години

Поръчката е от Кремъл !

27

Анонимен

преди 6 години

А защо не беше разтревожен когато в Н. Искър избиха 6 човека? Или те не са обвързани с ЦВ. шесте апартамента? Друго си е да избият някакви си а друго е да убият твой човек а? Този е подпомагал с мангизи изборите на гърбавите. Самия Цвъки го казва в един друг сайт. Бил е десната ръка на гърбавите. Това много ги притеснява щото ако слезнат от бронираните автомобили ще трябва да гушнат босилеко. Е то две убавини нема са казали старите хора. Пари власт па и спокоен живот не дават никъде.

26

Горан

преди 6 години

Какво намесвате тук за не знам кой път Румен Радев? Президента ли трябва да се занимава с разкриването на такива престъпления!? Какво ви става бе хора! До там ли оскотяхте!? Все си дирите някой "бащица", да разбира да може всичко и да ви оправя! Че нали държавата е пълна със служби!!! Ми, да вземат и да поработят, егати и службите, таман!

25

Жокер

преди 6 години

Щом е "емблематичен" случай по време на европредседателството, ами направете го емблема! И без това сегашната е много селска

24

Сократис

преди 6 години

Вероятно, този човек е бил планиран много отдавна и е можело да бъде ликвидиран и преди месец и преди година или повече, но е избран момента точно сега, по време на Евро-Председателството.Това е извършено с показна и назидателна цел.Причината е чисто политическа!При подобни случаи единственото противодействие е обществената тишина!Докато службите работят, медиите трябва да мълчат, защото всяка обществена информация, дори и вярна, работи в полза на поръчителите и самите извършители.

23

Хитър Петър

преди 6 години

Всеки ден убийства в тази малка държава, не ви ли е срам?

22

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Всички злини за България идват от Североизток... - даже и лошото време...

21

Анонимен

преди 6 години

Повече милионери от БКП/БСП ,и повече мародерства и убийства по тяхно управление НИКОГА НЕ Е ИМАЛО !!!Само по лагерите са избили хиляди души тези св,ине мръсни !!

20

Анонимен

преди 6 години

Путин казва в прав текст: Тази територия е наследство от баба ми Путина !

19

Анонимен

преди 6 години

Как посред бял ден,нали бе в 8 ч. и 5 мин.,тогава е още тъмно,сега пък 10 ч. и уж няма смяна на астрономическо време.

18

До 17

преди 6 години

В грешка си мой човек !За справка :Ci chanel,ID extraБандитизъм,зверски убийства и престъпления ( много от тях неразкрити ) има по цял свят.

17

Анонимен

преди 6 години

Този кухавел Радев, какво разбира от МВР, eдни тлъсто нищо. Военен, Зелен чорап, толкова е далече от реалността. Същото е и със зам.министрите, сложени от квотите на партиите. Изобщо не са в час. Ще фанат на Пешо убиецс на Кукуво лято. Той си е изпълнил поръчката, взел парите и спокойно си заминал. Да му мисли Цецо Цър::вула, нали е негов приятел, на него Пешо се е отчитал. Или Пешо се е самозабравил, престанал да киха и са го наказали, за назидание на другите. Батко не обича да не му плащат.

16

С.Стоилов

преди 6 години

През Живковизма имаше растрел за тешки престъпления никога не се растрелвал рецедевист-някои не знае какво е рецедевист-през онова време и сега няма разлика в жестокоста на престъпленията -да има нови престъпления днес рекет отвличане и конпютарни престъпления